top of page
himmel

Uppvaknandets tid är här!
Välkommen att vara med på en temakväll: från 3D till 5D

Kvällen kommer att handla om det vi brukar kalla för uppstigningen som också kan benämnas medvetandehöjning. Vi lever i den tredje dimensionen, 3D, där livet handlar om att med hjälp av hjärnan ta sig så långt som möjligt. 3D är väldigt styrt av makt och ego. När vi tar oss upp genom dimensionerna, övergår vi till den medmänskliga aspekten av oss. Att tjäna pengar för vår existens kommer att fortsätta ett tag till men vi byter perspektiv och värderingar. Vi lyssnar mer på kroppen, det kroppen mår bra av, vilket innebär att makt och ego inte blir den primära drivkraften längre.

De flesta människorna på jorden är inte medvetna om något annat än 3D men människor vaknar ständigt upp och börjar fundera över vad som är viktigt i livet egentligen. Är det verkligen så att alla ska gå samma väg, stöpas i samma form, jaga pengar och glömma bort att njuta?

Kvällens upplägg

✔ Jag börjar med att prata om energier. Hur uppstigningsprocessen går till på individnivå och vad som behöver göras för att höja energivibrationen i kroppen.

✔ Detta följs av en uppstigningsmeditation som har till syfte att rensa ut gammalt energiskräp och få en energihöjande upplevelse. Meditationen är helande på flera plan.

✔ Jag sätter på vattenkokaren och vi tar en kopp te och något tilltugg när vi pratar om meditationen.

✔ Avslutningsvis kommer jag att tona in på varje deltagares guideteam, beskriva en guide och vilka egenskaper den kommer med för att hjälpa dig på din väg. Det blir ett litet ord på vägen helt enkelt.

Torsdagen den 11/5 kl 18 - ca 20.30

Pris: 550 kr betalas  via swish senast en månad före eventet. Jag skickar ut påminnelse.

Anmälan via min bokningssida.

bottom of page