top of page
Pink Sand

Helgkurs i Röstånga 19-20/8 2023

 

 

 

 

 

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga & andliga utveckling.

Årets tema är "Transformation - låt dig bli den vackra fjäril du är".

Livet är innehåller många utmaningar och ibland gör livet att vi glömmer vem vi i själva verket är.

Låt egot vila en stund och bjud in ditt högre jag.

Helgens program innehåller en blandning av föreläsningar, övningar för att utforska dig själv, meditationer, naturupplevelser, healing, kombinerat med stilla yin- och medicinsk yoga och så finns tid för reflektion såklart!

Exempel på vad vi kommer att jobba med under helgen:

Egot VS själen. Varför behöver vi båda?

Programmering eller omprogrammering av tankar, känslor så att de går i linje med din själ.

Att vara stolt över sig själv.

Healingcirkel där du tar emot healing för ditt högsta bästa.

 

Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.

Vi kommer att vara i Röstångagården med naturreservat bara några minuters promenad bort. Vi planerar att besöka Odensjön så ta med skor att gå i.

Läs tidigare deltagares ord om våra kurser genom att klicka här

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv.


Lördagen den 19/8 kl 10-18
Söndagen den 20/8 kl 9.30-16

 

Pris: 2 499 kr 

Betalningen av deltagaravgiften kan delas upp så att du betalar 1250 kr före kurshelgen och resterande 1249 kr i slutet av september.
Priset inkluderar lätt lunch lördag och söndag samt te och frukt.

Kvällsmat och boende ingår ej däremot finns det möjlighet att tälta på tomten och använda köket och dusch/toalett som tillhör fastigheten där vi håller kursen. Hör av dig om du är intresserad av detta alternativ.

Du anmäler dig via min bokningssida som du kommer till via knappen nedan.

Gäller som friskvård (yoga och mindfulness ingår).

Vi förbehåller oss rätten att byta datum för evenemanget vid för få anmälningar.


I Röstångagården i Röstånga.
Ta med penna, papper, yogamatta, filt och kudde.

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg hälsar Camilla & Jenny!


 

Om du vill bo över så bokar du boende själv och vi rekommenderar att du gör din bokning ombokningsbar. Det finns flera ställen att välja mellan i olika prisklasser. Nedanstående exempel är hämtade från Booking.com 
STF Villa Söderåsen
Först Camp Röstånga-Söderåsen
Röstånga gästgivargård

Vi som kommer att leda dig är:
Camilla Cronwall, cert medium, healer, kurshållare mm, www.yourwisesoul.com (tidigare www.camillasanglarum.se)

Jenny Åsenlund, cert. Samtalscoach, mindfulnessinstruktör, yogainstruktör mm, www.professionellcoach.se

 

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

Camilla om att samarbeta med Jenny: Jag ser otroligt mycket fram emot att få skapa och leda denna helg med Jenny eftersom vi båda har samma önskan: att sätta dig som kursdeltagare i centrum. Jenny är otroligt ödmjuk, kärleksfull och klok och det är lätt att må bra i hennes närvaro. Hennes fina personlighet speglas i det hon gör oavsett om det är som yogainstruktör, coach eller vän. Vi har känt varandra några år och båda gått kurs hos varandra vilket känns bra att ha i grunden både för oss själva men framför allt för dig som kommer till oss.

Jenny om att samarbeta med Camilla: Camilla, din för mig grundande energi har hjälp mig så i min utveckling. Jag har ju blivit diplomerad healer och gått mediala kurser hos dig. Du öppnar upp för min andliga utveckling som ingen annan. Kontakten med mina guider är som starkast med dig. Helt magiskt. Jag kan vara sårbar och mig själv fullständigt. Som kursledare är du kompetent, närvarande och vill allas bästa. Tacksam för vår vänskap och att du gått yogakurs för mig och sjungit mantrasång i min studio. Det finns en ömsesidighet för våra gåvor. När de verkar tillsammans expanderar möjligheter för utveckling ytterligare för alla som vill ta del. 1 + 1 blir 33 typ.

 

Jag 26 feb 2022.jpg
jenny-asenlund.jpg
"En helg i varandets tecken. Känn ditt inre med yin yoga, meditation och vandra på Söderåsen. Kom hem med lugnare, tydligare bild av vem du kan bli"
"En helg i vacker och trygg miljö där du kan blomstra, växa, fundera, få ro, känna tillit tillsammans med en dynamisk duo. Du får med dig ljus, kärlek och värme hem!"
"Ni är ju ett dream team! Hade höga förväntningar och de uppfylldes med råge & mer än så. Du kommer till Jennys & Camillas helg som en människa och lämnar som en bättre version av dig själv. Så mycket verktyg ges att du kan lätt hitta tillbaka. Den känslan kommer finnas kvar länge, den ger mersmak!"
"Bra blandning mellan teori, yoga och meditation. Skönt med uteaktivitet och naturen. Helgen har gett mig nya upptäckter och vad jag ska arbeta vidare med. TACK för att jag fått lära mig det av er! Ni har mjuk och härlig energi ihop. Har inget att klaga på, 10 av 10 möjliga!"
"En härlig helg med mycket inspiration. Yin yogan var toppen, trumman var magisk och meditationerna likaså. Ett gott och tillåtande klimat i gruppen"
"Jag vill säga till alla vänner och bekanta - det här är vad ni borde kosta på er själva!"
"Balans, glädje, lär känna sig själv, övningar var jättebra, yoga, meditation, en röd tråd genom hela kursen. Intressanta föreläsningar, pedagogiskt förklarat så alla förstår. Jag har inget negativt att säga, allt var superbra. Jag är väldigt glad, har fått mycket insikter om mig själv och energi! Tusen tack!"
"En härlig, utvecklande aha-upplevelse som man absolut inte får missa. Man får mycket med sig som verktyg och energi och så mycket mer! Tack för denna fantastiska helg, betyder mycket!"
“Jag har varit på en kurs som innehöll meditationer, trumma, yin yoga och annan inspiration. Gå den om du vill ge dig själv något vackert”
"Jag är mycket nöjd - överträffar mina förväntningar och jag har lärt mig nytt, fått hjälp till nya insikter och dessutom bekräftelse på att jag kan lita på vad som kommer. fantastisk mat. Skogspromenaden slet lite på musklerna - men det gör ju gott. Älskar yin yogan. Nya insikter i meditationerna. Hittat lugnet. Stor kram till er - ni är fantastiska!"
bottom of page