top of page
Rosa Smeta

Kurser & event

Var med på en kurs eller annan gruppaktivitet.

Jag tycker att det är otroligt roligt att jobba med grupper på olika sätt.

Klicka på respektive bild för att läsa mer!

Du kan boka din plats längst ner på denna sidan.

 

Healingkväll

Välkommen att vara med på en läkande och transformerande upplevelse torsdagen den 16/5 kl 18.30-20. 

I healingcirkeln skapas magi!

Healingfjärilar.jpg

Workshop -
Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en dag då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Söndagen den 18/8

Gudinnor från Plejaderna.JPG

Medial kurs med energikunskap

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på det mediala och vill få kunskap om hur du kan utveckla din medialitet med hjälp av energikunskapen jag lär ut.

Nästa kursstart är tisdagen den 20/8 2024.

Ljuskropp.jpg

Kurs - Själen och din utveckling

Denna kurs ger dig möjlighet att se dig själv som människa, för att förstå dig själv och lära känna dig själv på själsnivå. Detta kommer även att hjälpa dig att förstå dina medmänniskor och våra olika livsval och prövningar.

Uppstigningsteamet.jpg

 

Budskap, meditation & fika

Den här kvällen förmedlas budskapen från kort som deltagarna själva drar, vi mediterar tillsammans och avslutar med fika då vi pratar om kvällens upplevelser. Onsdagen den 29/5 kl 18-20.30

Water Lily_edited.jpg

Helgkurs -Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en helg då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar, våra vilande DNA strängar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Lördag 21/9 & söndag 22/9

Atlantis.JPG

Kurs i andlig healing

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om hur energier fungerar, heala dina nära och kära, platser osv eller jobba som healer.
 
Nästa kursstart blir 2025.

Händer och hjärta.jpg

Workshop - Mitt magiska år 2025

Välkommen att vara med på en dag för att avsluta 2024 och välkomna 2025. Vi kommer att jobba med olika kraftfulla verktyg för att du lättare ska komma vidare samt attrahera in det du önskar av det nya året. 
Söndagen den ?/1

Ritual för brinnande ljus

Boka en plats

Pastellgradient

Vem vänder jag mig till?

Hur gör jag?

Vad har du att vinna?

Jag vänder mig till dig med ett öppet sinne, som vill förstå livet och utvecklas med livet oavsett om du kommer för en enskild konsultation, kurs eller annat evenemang i grupp.

Genom förståelse kring varför vi är här och hur vi både utmanar och lär av varandra så kan du skapa din egen trygga plattform att stå på för att vara den du är här för att vara.

Det är olika beroende på vad jag ska hjälpa dig med. Min grundtrygghet är mitt samarbete med mina guider. De kommunicerar med mig på olika sätt eftersom jag både är klarseende, klarhörande, klarkännande och klarvetande. Jag använder alla mina intuitionskanaler.

bottom of page