top of page
En lotusdamm i ett gammalt tempel

Healing på olika sätt

Olika healingmetoder för olika behov och allt kan genomföras på distans.

Du som tar emot på distans, kan gärna hitta en lugn plats att vara på när du tar emot. När jag är färdig, skickar jag ett mail till dig i vilket jag beskriver vad jag upplevde. Vi har alltså ingen annan kontakt.

Andlig healing är den metod jag använder allra mest och det är också den jag utbildar i eftersom det är en universal, fantastisk metod som jobbar för andlig- och personlig utveckling.

Klicka på respektive knapp nedan för att läsa om healing och de olika alternativen.

I den här sessionen får du ta emot healingenergi för ditt högsta bästa. För det du behöver mest just nu. Healingenergin jobbar på fyra olika nivåer: mentalt, emotionellt, fysisk och för andlig- och personlig utveckling. Jag har sett fantastiska saker hända tack vare denna healing.

Du tar emot liggande på en brits om du kommer till mig och vi pratar innan om vad din tanke med sessionen är.

Boka tid

Andlig healing

trappa

Golden spiral healing

Jag börjar med att låta healingenergin rensa ditt chakrasystem från eventuella obalanser som stör livsflödet och varje chakra fylls med ny energi. Din aura rensas på samma sätt från avtryck som kan störa dig på din väg framåt. Trådar mellan minnen och känslor får en möjlighet att brista. Dessa trådar gör att ett oskönt minne kan skapa osköna känslor och när vi klipper dem så består minnet men man behöver inte längre känna det man kände.

Efter att ha rensat och fyllt på med ny livsenergi, kommer den gyllene spiralen och jobbar med dig. För att höja din frekvens och hjälpa dig ta nästa kliv i din medvetandehöjningsprocess.

 

Du som tar emot på distans, ska gärna hitta en lugn plats att vara på när du tar emot. När jag är färdig, skickar jag ett mail till dig i vilket jag beskriver vad jag upplevde. Vi har alltså ingen annan kontakt.

 

Denna metod har jag själv kanaliserat. Klicka här om du vill läsa hur det gick till.

Boka tid

Athinas Blue Ray Healing riktar in sig på chakrasystemet och att släppa karmiskt skräp vilket kan vara tankar och beteenden som stör dig på din väg. Våra chakran är som energihjul och dessa vill vi ha i balans. Vi vill att de ska snurra i sin egen frekvens och inte störas att det vi belastar dem med från livet för då uppstår det vi brukar kalla för blockeringar.​

Energin kanaliseras med hjälp av de blå strålarna från Plejaderna. De är väldigt starka och högt vibrerande. De olika strålarna fyller olika funktioner, har olika frekvenser, men det sköter sig självt och är ingenting som jag påverkar. Jag är bara verktyget som vanligt. 

Du som tar emot på distans, ska gärna hitta en lugn plats att vara på när du tar emot. När jag är färdig, skickar jag ett mail till dig i vilket jag beskriver vad jag upplevde. Vi har alltså ingen annan kontakt.

Boka tid

Athinas blue ray healing

Brinnande ljus

Healing
 

Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu. Healing betyder läkande genom energitillförsel. Som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan din kropp få hjälp till läkning oavsett om du har fysiska, känslomässiga, mentala eller själsliga obalanser.

 

Jag som healer är bara kanalen, jag påverkar inte vart energin tar vägen och på vilket sätt du kommer att märka det för healingenergin är den visaste av alla.

När jag ger andlig healing, får jag hjälp av min och din guide att ge dig det du behöver det bäst. Den ena healingsessionen är aldrig den andra lik, varje är unik. Det är det som gör det så fascinerande.

 

Healing är ingen quick fix, ibland kan det behövas flera sessioner för att uppnå ett varaktigt resultat. Healingen ger dig precis så mycket som du kan ta hand om varje gång. Om du upplever att du har fått för mycket så kan du be energin att dämpa sig.

Viktigt att tänka på efter att ha tagit emot healing är att dricka vatten de närmaste dagarna för att hjälpa kroppen i dess utrensningsprocess.

Personligt möte eller på distans

Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska kunna få healing av mig. Det som kallas distanshealing fungerar alldeles utmärkt. Det har jag förstått eftersom jag har många nöjda, återkommande klienter. Det är klart att det inte blir exakt samma sak eftersom vi inte träffas, pratar och upplever varandra fysiskt men som sagt healingen når fram ändå. Det spelar ingen roll om du är två mil bort eller på andra sidan jordklotet.

Om du bokar distanshealing så skickar jag på överenskommen tidpunkt och efteråt skickar jag ett mail till dig där jag bekräftar att jag har gjort mitt jobb och skriver lite kort om vad jag upplevde.

Min healing

Efter att ha jobbat med healing i flera år, kan jag konstatera att den ena healingsessionen inte är den andra lik. Olika saker händer varje gång och det är fascinerande.  Många har sagt att huvudet har känts som ett virr varr före healingen men efteråt känns det mycket klarare. Som ett garnnystan där tråden har rätats ut. Livet känns klarare. Synen på sig själv har förändrats.

Många känner sig lugnare. Somliga känner att de har fått ny energi. En del känner sig friare. En del har fått hjälp med att släppa känslor som hen har släpat på. Det kan vara både egna känslor och sådana som hen har råkat plocka på sig från någon annan. Allt detta tillsammans kan hjälpa dig att komma framåt i livet.

Om du kommer till mig

När du kommer för första gången, brukar vi ha en pratstund för jag vill gärna veta varför du har kommit och jag går igenom hur sessionen genomförs. Detta så att du lättare kan slappna av när du sedan ligger på britsen för då tar du emot lättare. Om du tar emot på distans så skriv gärna din intention när du bokar eftersom vi inte har annan kontakt än via mail.

Egentligen spelar anledningen till att du kommer ingen roll för jag skickar ändå healingen till ditt högsta bästa. Även om du har en fot som gör ont och du vill bota den så vet vi inte varifrån det onda kommer egentligen. Det kanske bara är ett symptom på att du har gått för fort fram. Men jag brukar säga att vi skickar upp önskningarna om vad du vill ha hjälp med och så ser vi helt enkelt vad som händer.

bottom of page