top of page

Är det tid för ett budskap?

Tänk att det har gått över en vecka i september och att sommarvärmen har kommit till slut. Jag hoppas att du passar på att vara ute på kvällen så att du får ta del av den härliga luften. Kanske har du möjlighet att vara ute på fika- eller lunchrasten? Ta varje tillfälle i akt för att samla kraft.


Det var längesedan jag lade ut budskapskort för tiden har helt enkelt inte räckt till. Jag har jobbat och jobbat, varit ledig max en dag per vecka under i princip hela augusti. Nu har det lugnat ner sig lite, jag är i fas och känner att jag kan andas lite igen efter att ha tvingats flytta på bland annat astrodagen. Den kommer istället söndagen den 22/10. Om du vill lära dig astrologiska termer, hur ett födelsehoroskop är uppbyggt och bekanta dig lite med ditt eget horoskop så är du läsa mer om dagen på min hemsida. Jag håller den hos mig i Malmö.

Vill du ha ett budskap från Änglar och förfäder? Låt dig ledas till ett eller flera av siffrorna här nedan och rulla sedan vidare nedåt för att läsa ditt budskap. Hoppas att det talar till dig.

Jag önskar dig en härlig dag!

Med omtanke, Camilla


Hjärtats väktare: Älska och låt dig älskas

Välkomna alla möjligheter till att ge och ta emot kärlek.

Hjärtats väktare är en änglaenergi som kan hjälpa dig att be om beskydd och vägledning i alla frågor som rör hjärtat. Man kan kalla henne för ängeln som hjälper till med relationer, oavsett om det är relationen till dig själv, en kärlekspartner eller relationer inom familjen. Hon kan hjälpa dig om du lider av bristande tillit generellt eller om du inte vet vem du vågar lita på och hur du kan skapa ett harmoniskt förhållande till den personen. På kortet smyckas hon av ett heligt hjärta och bär en röd mantel för att visa att hon går kärlekens väg.


Du är kärlek, du är kärleksfull och du är värd att älskas. Just nu genomsyras hela din värld av kärlekens energi. Änglarna dansar kring dig och uppmuntrar dig att öppna hjärtat och blotta alla gåvor du har att ge. De vill att du ska veta att du är en kärlekens varelse som förtjänar att både ge och ta emot kärlek. Om du har svårt att känna kärlek just nu, är det viktigt att du ser och bekräftar varande litet framsteg du gör. Du råds också att villigt ta emot stöd ifrån andra. Om du jobbar med en relation eller just har påbörjat en relation med en partner, kan det här kortet medföra energier som gör det möjligt för dig att skapa starka band till din partner. Kärlekens tid är här!


Luftens väktare: Ändra synsätt.

Förändra dina tankemönster, så förändras hela din verklighet.


Luftens Väktare representerar luftelementets änglar. Luft har traditionellt sett att göra med tankar, tankemönster och allt som händer i tankevärlden, viket betyder att de änglarna kan hjälpa oss att få bukt med eventuella tankar från det förflutna som fortfarande plågar oss. De kan hjälpa oss att se världen med klarare ögon. De bjuder in dig att ändra ditt sätt att se på vissa situationer, eftersom det är möjligt att din nuvarande inställning hindrar dig från att bli ditt bästa jag.


Du har nu möjlighet att lära dig mer om dina egna tankemönster. Dina vägvisare vill berätta att allt inte är precis så som du ser det. Ibland spelar hjärnan oss ett spratt. Andra gånger kan vi helt enkelt ha fått fel uppfattning. Om du står inför en stor utmaning eller känner att du inte vet vad du vill eller vart du vill komma, är det antagligen dina tankar eller ditt fokus som är grunden till hur du känner dig. Du uppmanas nu att öppna både ögonen och sinnet; att gå bortom de gränser du har satt upp för dig själv och att inse att ditt sätt att se på världen också bestämmer hur du uppfattar världen. Flera möjligheter är på väg att öppna sig för dig, men det händer bara om du är beredd att göra det inre arbete som krävs för att du ska kunna ta emot dem.


Riktningens väktare: Välj din väg

Känn in dina innersta önskningar och välj sedan den väg som får både hjärtat och själen att dansa.

Riktningens väktare representerar vägvalets änglar. Det är de otroliga varelser som kommer till vår hjälp när vi står vid ett vägskäl och inte vet åt viket håll vi ska gå. När vi är osäkra på vad som är bäst för oss själva eller rent generellt. De kan hjälpa oss att välja det som är bäst för alla inblandade.


Din väg är inte ristad i sten, och varken änglarna eller förfäderna har några specifika förväntningar på dig. Det ska du inte heller ha. Du kan välja många olika riktningar, och ingen av dem är fel eftersom de alla erbjuder utmärkta möjligheter till utveckling. Men det är också meningen att vi ska njuta av livet, så om du vet med dig att du måste göra ett val och tycker det är svårt så välj det som kommer att göra dig glad. Och välj med hjärtat.


Honvargen: Släpp fram ditt inre vilddjur

Visa din vilda sida! Ge dina talanger och önskemål fria tyglar.

Honvargen är en kraftfull shamansk själ, till hälften kvinna, till hälften varg. Hon är alfahonan som inte är rädd för att sticka ut från mängden eller, i det här fallet, från flocken. Hon är vild, fri och oförfalskad. Hon varnar dig för att hållas tillbaka av svagare flockmedlemmars begränsningar eller av andra som försöker förgöra dig för att de inte förstår sig på dina gåvor. Hennes energi är vildmarkens och det okändas, och hon sporrar dig att vara fri och obegränsad och att spränga gränser. Släpp fram din djuriska energi och ta vittring på det du behöver göra för att uttrycka ditt sanna jag.

Du håller nu på att återbördas till vildmarken. Det sker genom att du uppmuntras att återförenas med ditt vida hjärta; den del av dig som tycker om att gå över gränser och sudda ut dem. Om du har hållit igen vad gäller dina egna drömmar, så uppmanas du att börja följa dem igen. Ta hjälp av vargen i dig för att nosa upp den väg du ska gå, och låt varken fällor eller jägare stoppa dig i din jakt på frihet och utveckling. Ditt drömliv är här!

Senaste inlägg

Visa alla

1 comentario


Invitado
10 sept 2023

Tack 🙏🏼 jag fick varghonan..

igen (!). Hon menar allvar nu 🐺

Me gusta
bottom of page