top of page

Återkoppling Athinas Blue Ray healing 20/3 2024

Varmt tack till dig som var med och för den fina stund vi fick tillsammans. Det var en magisk upplevelse att få stå i energierna och jobba med var och en för det just du behövde även om jag såklart inte är medveten om var och ens resa och process. Ändå kändes det som om jag verkligen jobbade enskilt med alla. Normalt sett när jag ger distanshealing, sitter jag ner men i denna healingen jobbar man med många symboler och annat, därför känns det naturligt att stå upp och därmed förnimma hur alla stod runt mig. Det var mäktigt.


Jag började med att rensa chakrasystemet, ett chakra i taget och hörde följande:

Kronchakrat: Jag rensar din kanal mot den högsta källan...

Pannchakrat: ...så att du ska se det du ska se...

Halschakrat: ...så att du ska kunna tala din sanning...

Hjärtchakrat: ...så att du ska kunna vara sann mot dig och leva utifrån ditt hjärta.

Solarplexus: Energin i ditt solarplexus rensas så att du blir ren i känslan och så att din kreativitet ska kunna flöda.

Navelchakrat: Vi rensar ditt navelchakra så att du lättare ska känna tillhörighet och samhörighet.

Baschakrat: Ditt renade baschakra hjälper dig att bli förankrad i ditt liv


Halschakrat var det jag upplevde att flest hade att jobba med men också solarplexus i vilket jag kände mycket motstånd. Navelchakrat och baschakrat hade många en del att bli befriade ifrån.


Jag satte sedan igång energierna genom chakrasystemet och jobbade med att lösgöra stagnerad karma.


När jag slutligen skulle rensa igenom auran, fick jag hjälp av min drakes eld och energi. Med hjälp av denna blåste vi kraftfullt bort allt som satt i energifälten. Tur att ingen såg mig stå och blåsa och frusta, hahaha.


Så blev det lugnt, så lugnt och harmoniskt.


Jag tackar dig som tog emot och hoppas innerligt att det känns bra. Kom ihåg att dricka vatten för att stödja kroppen i den process som har blivit igångsatt. Kom också ihåg att lägga märke till om något speciellt poppar upp inom den närmaste tiden. Det kan vara en känsla av frihet eller lätthet, kanske andas du lättare, kanske känns det som om problem har försvunnit.


Med omtanke, CamillaSenaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page