top of page

Använder du dina regnkläder?

Vilken rubrik att sätta på ett inlägg eller hur ?!?! Men du kommer snart att veta varför. När jag nu börjar att skriva om min upplevelse så ler jag. Återigen har jag följt min intuition och varit med på något jag i min hjärna inte tyckte att jag behövde, jag har varit på healingkurs. Min hjärna sa att jag inte behöver lära mig nya tekniker men min intuition sa något annat så det var lika bra att följa den inre vägledningen.Det är längesedan jag var på kurs. Det är klart att det har varit lite stillestånd med dem under tiden med alla restriktioner men jag har inte haft en önskan om att gå något heller. Sedan i februari detta året, har jag gått igenom åtskilliga undervisningstimmar i Soul realignment och jag har fått mycket ny kunskap som jag inte visste fanns, nya sätt att både tänka på men också att se på livet. I veckan påbörjade jag min senaste "Manifesting blueprint" och den känns väldigt bra. Det ska bli spännande och se vad jag kommer att knåpa ihop för erbjudande efter den. Alla de olika kurserna jag har gått igenom i Soul realignment har följt det tema jag jobbar efter: Att hjälpa dig att se essensen av dig så att du kan bli den bästa versionen av dig.


Kursen jag nu har gått, leddes av Linda Rutherford och healingmetoden hon lärde ut kommer från Japan där hon själv har praktiserat den tillsammans med läkare på sjukhus. Hon har fått uppleva läkningar i form av mirakel tack vare denna healingmetod. Vilken kraft som kan skapas utifrån en intention.


Lindas kärleksfulla och lättsamma sätt som person inbjöd till en stor öppenhet i gruppen. Jag har aldrig varit på en kurs där människor har öppnat upp sig så mycket och berättat om sina innersta smärtor och hinder i livet. Vi blev inbjudna till det eftersom det är just det healingmetoden handlar om, att läka på djupet. Att rikta healingenergin till det som smärtar för att sedan vandra till rotorsaken. Jag kommer att låta denna kurs landa in i mig ett tag så kommer jag sedan att veta hur jag ska använda den på mitt sätt.


Nu kommer jag till regnkläderna. Jag hade en dröm natten efter kursen. I drömmen gick jag ut, iväg för att handla trots att det duggregnade. Lite duggregn är ju inte hela världen. Under tiden som jag var ute, ökade regnet och jag blev blötare och blötare. Det tog ganska lång tid innan jag började tänka tanken regnkläder. Varför hade jag inte tagit på mig några regnkläder? Jag har ju en regnjacka sedan länge och regn byxor köpte jag ju härom dagen. Här står jag nu och är blöt alldeles i onödan. Jag hade med mig drömmen när jag vaknade och kände att den hade något att säga.


Kom ihåg all hjälp du har att tillgå när du går genom livet. Du har samlat på dig visdomar och kunskap. Du har ett nätverk av människor som omger dig med sina olika expertområden. Så varför ha det jobbigt när all hjälp finns? Varför försöka vara stark när du istället kan visa din svaghet och låta den läka? När något dyker upp som stör eller gör ont, ta hand om det innan det växer tills det slår omkull dig. Det börjar som duggregn och slutar som spöregn. Det där är så typiskt mig även om det har blivit bättre genom åren.Jag har samlat på mig mycket kunskap och genom mitt arbete som andlig vägledare får jag otroliga verktyg som jag lämnar till mina klienter, ofta med en tanke om hur bra de är. Jag har dem liggande i min verktygslåda, redo för nästa person som kommer med liknande problem som kan behöva en uppsättning. Men jag glömmer bort att använda kunskapen och verktygen till mig själv.


Jag har ett fantastiskt nätverk av vänner runtomkring mig med kompetenser inom olika områden. Men jag vill helst inte besvära och jag bokar inte tider för behandlingar till mig själv speciellt ofta för jag har svårt för att avsätta tid till mig. Tänk om jag måste förbereda för att hjälpa någon annan - jag måste jobba och vara duktig.


Så vad är då lärdomen i detta? Det är himla onödigt att inte må sitt bästa och att inte ta hand om sin kropp när verktygen finns. För den som inte har ett nätverk med vänner och/eller pengar till att "köpa" hjälp, finns det jätte mycket gratis på nätet att använda sig av. Många erbjuder gratis distanshealing, jag själv och många andra lägger ut gratis meditationer för olika syften på till exempel Youtube. Vi är många som på samma sätt lägger ut videos med budskap, tankar och reflektioner. Ta del av det och skapa ditt utifrån det som talar till dig.


Jag var aktiv på min Youtube kanal under en period och jag vet att jag hjälpte många där. Många har uttryckt sin tacksamhet på olika sätt och för andra har det varit det första steget till att ta kontakt med mig och konsultera mig. Det är länge sedan jag lade ut någon video men det har tryckt på ett tag så snart kommer det något nytt, det är jag helt säker på.


Livets hinder kan upplevas som ett duggregn först men om vi inte möter det, kan det till slut upplevas som störtregn. Kom ihåg att ta på regnkläderna innan dess!

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page