top of page

Budskap för att komma framåt

Idag den 17/7 är det nymåne i kräftans tecken klockan 20:31. Nymånetiden är ju den som banar väg för något nytt att födas för nu är du väl redo efter den senaste fullmånen som verkligen jobbade på djupet?


I energikalendern för själen står det i veckans astrotips, att det är många kraftfulla energier i omlopp och att det kan vara bra att gå lite på tå för att inte hamna i oönskade situationer. "I mitten av veckan kan du bli rejält arg. Var försiktig, olyckor kan ske nu. Ligg lågt. Andas djupa andetag".


Genom att vara medveten om hur planeternas spänningar på himlavalvet kan påverka oss, kan vi ligga steget före så att de inte når fram med full kraft. Att veta att omgivningen kan reagera på saker som kan verka ologiskt gör att inte du behöver dras in i det. Stå i din kraft och låt dig inte rubbas av illusionen som det faktiskt är.


Om mindre än en månad drar aktiviteterna hos mig igång igen. Söndagen den 13/8 har jag en workshop i Lund som går under namnet "Kom ihåg vem du är". Dagen är tillägnad att lyfta upp dig genom tre olika meditationer som jag leder. Först en där intentionen är att påminna dig om kunskap du redan har förvärvat i ett (eller flera) tidigare liv. Detta för att du inte ska behöva uppfinna hjulet igen för det är ju lite onödigt att behöva lära om något du redan kan.


I meditation nummer två ska du bli stärkt i din uppkoppling till högre kunskaper vilket också innebär att vi jobbar med DNA aktivering och läkning på cellnivå.


Meditation tre handlar om det högre jaget och att stärkas i den du är med de egenskaper du föddes med i detta livet men som du kanske har glömt bort eller behöver bli påmind om.Förutom detta, har jag en massa andra aktiviteter, både på helger och kurser över en längre tid.


Jag har dragit fyra kort från kortleken "Änglar och förfäder" där jag satte intentionen att du som känner att du vill ha ett budskap från en vägledare, ska få ett råd som kan hjälpa dig på din väg framåt. Det var fyra fina budskap som kom upp. Om du känner dig dragen till ett av korten så notera vilken siffra kortet har och läs sedan budskapet. Kommentera gärna vilket eller vilka du drogs till och jag hoppas att budskapet talar till dig!

Med omtanke, CamillaHär är de vända korten:

Vintern: Uppmärksamma dina behov


Gör det som behövs för att vara vid god vigör. Övervinn sedan dina rädslor och begränsningar.


För många djurarter är vintern en tid av vila och återhämtning. Du kanske också helst skulle vilja kura ihop dig i soffan. Men även om du kanske inte känner dig lika pigg som du önskar, finns det en drivkraft djupt inom dig som får dig att hålla ut.


På vinterkortet ser vi en varg. Vargen är ett av de få djur som är aktiv året runt. Vargar kan leva ensamma eller i flock, så om du känner att du behöver göra saker på egen hand just nu, kommer vargen med en energi som hjälper dig att få bukt med din osäkerhet och vara bekväm i ditt eget sällskap.


Nu får du en möjlighet att övervinna dina rädslor. Även om det känns som om du famlar i mörkret, så försök att finna dig tillrätta i ovissheten och lita på att ditt inre ljus kommer att räcka för att du ska kunna ta dig igenom något som kanske känns väldigt krävande. Vad behöver du för att känna dig stöttad och levande? Om du råkar hitta något du gömde djupt inom dig för länge sedan, ska du veta att när det kommer upp i ljuset så gör du plats för mirakel. Just nu kanske du känner dig som en ensamvarg, men du är på väg att bli alfavargen.


Oraklet: Invänta viktig information


Var öppen och mottaglig för information. Ta reda på fakta så att du kan göra ditt val utan att behöva göra avkall på det som är viktigt för dig.


Oraklet är sanningssägaren och insiktsbringaren. En förfader som är som din allra bästa vän – någon som kan säga precis det du behöver höra för att kunna gå vidare i livet. Här representerar hon Oraklet i Delfi, en medial prästinna i det gamla Grekland som kunde ta emot information och förutspå framtiden.


Det stiger rök ur skålen hon håller i, och hennes budskap är att leta efter den information du behöver bortom det som är synligt för blotta ögat för att kunna se din situation klart.


Just nu talar änglar, förfäder och universum till dig. Håll utkik och lyssna efter viktiga dialoger, budskap och andra tecken som kan leda dig i rätt riktning. Du uppmanas nu att vänta tills du har mer information och inte göra några snabba drag, för i nuläget prioriterar du dina önskemål framför dina behov. Just nu har du faktiskt möjligheten att se allt klart – men bara om du är villig att öppna dina ögon på riktigt. Änglarna stöttar dig. Lita på dem.


Hjärtats väktare: Älska och låt dig älskas


Välkomna alla möjligheter till att ge och ta emot kärlek.

Hjärtats väktare är en änglaenergi som kan hjälpa dig att be om beskydd och vägledning i alla frågor som rör hjärtat. Man kan kalla henne för ängeln som hjälper till med relationer, oavsett om det är relationen till dig själv, en kärlekspartner eller relationer inom familjen. Hon kan hjälpa dig om du lider av bristande tillit generellt eller om du inte vet vem du vågar lita på och hur du kan skapa ett harmoniskt förhållande till den personen.


På kortet smyckas hon av ett heligt hjärta och bär en röd mantel för att visa att hon går kärlekens väg.

Du är kärlek, du är kärleksfull och du är värd att älskas. Just nu genomsyras hela din värld av kärlekens energi. Änglarna dansar kring dig och uppmuntrar dig att öppna hjärtat och blotta alla gåvor du har att ge. De vill att du ska veta att du är en kärlekens varelse som förtjänar att både ge och ta emot kärlek. Om du har svårt att känna kärlek just nu, är det viktigt att du ser och bekräftar varande litet framsteg du gör. Du råds också att villigt ta emot stöd ifrån andra. Om du jobbar med en relation eller just har påbörjat en relation med en partner, kan det här kortet medföra energier som gör det möjligt för dig att skapa starka band till din partner. Kärlekens tid är här!


Vattnets Väktare: Känn in dina känslor


Ta dig tid att reda ut vad du verkligen känner.


Du behöver inse att din känslighet inte är något negativt, utan en gåva som gör det möjligt för dig att ta emot och tolka de budskap som kommer direkt från din själ.


Vatten är det element som finns i blodet, tårarna och kroppen. Vattnets Väktare representerar Vattenänglarna; de som kan hjälpa dig att dyka djupt ned i ditt inre för att förstå dina känslor fullt ut. De här änglarna kommer för att hjälpa dig att förstå att ditt känslotillstånd inte bara består av det du känner på ytan, utan även av alla gamla känslor som du antagligen har begravt i själens mörkaste vrår. Genom att hjälpa dig att medge att de här djupa känslorna existerar, kan vattenänglarna också hjälpa dig att höra deras budskap och att få tillgång till din intuition och över flödets energi.


Dina änglar vill tala om att det är okej att känna alla känslor som kommer upp just nu. Det spelar ingen roll om det är glädje eller sorg. Alla känslor för med sig viktiga budskap som hjälper dig att förstå vad du vill och vad du behöver. Ge dig själv tid att andas och att tillåta känslorna att flöda genom dig istället för att komma som en stark våg och slå dig till marken. Lägg också märke till de intuitiva/mediala budskap du får.

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page