top of page

Budskap för fullmånen den 9/10

Här kommer de vända korten från inlägget i fredags. Om du inte redan har valt en siffra så gör det först. 1 , 2, 3 eller 4...

Jag hoppas att budskapet från din vägvisare talar till dig!Den Vise: Var hängiven och målmedveten

Var villig att göra allt du kan – och så göra det en gång till. Då blir du den allra bästa versionen av dig själv. Det här kortet är ett tecken på att du förbereder dig på att blir en stor och insiktsfull lärare. Det visar att du ska skriva ned saker för din kunskap och dina upplevelser kan förmedla otroliga insikter till andra du träffar på. Det här kortet handlar också om att iaktta och om att bli mer medveten om vem du är och hur du fungerar. Den kunskapen kan hjälpa dig att fatta tydligare, klarare beslut.

Den vise representerar den vise som bor inom oss.

Druiden: Stå trygg

Behåll lugnet. Gör inga plötsliga förändringar. Stå stadigt i vetskapen om att du är precis där du ska vara. Våga leta djupt inom dig och tappa inte fotfästet. Om du undrar över ditt nästa drag eller oroar dig över det som håller på att hända i ditt liv, är det dags att byta perspektiv och hitta tillbaka till en inre tillit.

Druiderna var de visa vägledare som i forma tider fanns på de brittiska öarna. De stod i nära förbund med jorden, solen och månen. Druiderna var lärda och utformade ett skriftspråk, ogham träalfabet, och de var erkänt skickliga historieberättare, poeter och hantverkare.
Försvarets Väktare: Sänk garden

Riv murarna byggda av skam, motstånd och rädsla som står mellan dig och din kapacitet att ha roligt. Du behöver varken gömma dig själv eller dina gåvor. Du är född till att lysa.

Försvarets Väktare är en kvinnlig version av Ärkeängeln Mikael. Hon är en mycket kärleksfull krigarängel med stark beskyddarinstinkt som bär en oförstörbar, skyddande kraftsköld, och om undsätter alla som ber henne. Hon kan hjälpa dig att riva de murar du har byggt av rädsla och istället omge dig med kärlekens kraftfält. Då kan du känna dig trygg samtidigt som dina gåvor synliggörs. Trots att hennes jobb är att skydda dig från negativ energi är hon totalt avspänd, lugn och trygg, för hon litar på att kärleken övervinner allt.Vattnets Väktare: Känn in dina känslor

Ta dig tid att reda ut vad du verkligen känner. Du behöver inse att din känslighet inte är något negativt, utan en gåva som gör det möjligt för dig att ta emot och tolka de budskap som kommer direkt från din själ.

Vatten är det element som finns i blodet, tårarna och kroppen. Vattnets Väktare representerar Vattenänglarna; de som kan hjälpa dig att dyka djupt ned i ditt inre för att förstå dina känslor fullt ut. De här änglarna kommer för att hjälpa dig att förstå att ditt känslotillstånd inte bara består av det du känner på ytan, utan även av alla gamla känslor som du antagligen har begravt i själens mörkaste vrår. Genom att hjälpa dig att medge att de här djupa känslorna existerar, kan vattenänglarna också hjälpa dig att höra deras budskap och att få tillgång till din intuition och över flödets energi.Bilderna och budskapen kommer från orakelkort "Änglar och förfäder" av Kyle Gray335 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page