top of page

Budskap för fullmånetiden juni 2023

Idag, söndag den 4/6, var det fullmåne i Skyttens tecken (kl 05.43) vilket innebär att du befinner dig i en perfekt tid för avslut och fullbordan. Det sker i väntan på nymånen som kommer om ett par veckor då det är dags att dra igång något nytt. Jag har tagit fyra kort med budskap från "Änglar och förfäder". Kanske vill du ha ett budskap från en vägvisare?

Låt dig ledas till en siffra, 1-4, och scrolla sedan nedåt för att se det vända kortet med tillhörande budskap.

Jag önskar dig en lyckosam tid!

Med omtanke, Camilla

Du är väl prenumerant på mitt nyhetsbrev? Om inte så föreslår jag att du följer länken här och skriver in din mailadress så missar du inget som händer hos mig https://www.yourwisesoul.com/blog


Månen: Lägg märke till intuitiva budskap

Använd din intuition. Öva upp ditt goda omdöme. Genomskåda illusioner och blockeringar.


Månen är starkt kopplad till den feminina gudomen och mottagandets energi. Om solen är Gud är månen Gudinnan. Hon visar oss viken mäktig energi som skapas av polaritet och balans. Månens energi är cyklisk och starkt förknippad med känslor, som också brukar komma och gå i vågor. Nu omges du av Månens energier som visar dig vad som står i din väg. I Månens närvaro ökar både intuitiva och själsliga impulser, så lägg märke till de eventuella känslor som dyker upp nu. Det är budskap från din själ och dina änglar. Månen lyser upp allt som hittills har legat dolt i mörkret, så fundera över om det är något du försöker undvika eller något viktigt du vägrar att befatta dig med. I så fall kan det leda till att du blir kvar i mörkret fastän du är skapt att leva ett liv i ljuset.


Hösten: Släpp det gamla och vila

Befria dig från pressen och de förväntningar som tidigare tyngde dig. Släpp dig fri så att du kan återhämta dig innan nästa tillväxtperiod börjar.


På hösten förbereder träden sig för den långa, kalla vintern. För att kunna fortsätta växa och frodas, måste de göra sig av med all extra vikt de bär på. På samma sätt behöver du ibland säga farväl till en viss aspekt av dig själv för att kunna fortsätta växa och göra framsteg. Korpen på höstkortet visar att det nu ges möjlighet till healing. Kelterna såg korpen som en symbol för läkning och invigning. Healingen kommer i form av en förändring som gör det möjligt för dig att avancera till en mer medial tillvaro där du är bättre införstådd med dina behov och önskemål – och där du får mer stöd. Du vet vad som tynger och bromsar dig. Är det en viss person? En situation? En dröm? Precis som träden som släpper sina blad på hösten , är det dags för dig att släppa taget. När du släpper taget, skapar du plats för något nytt i ditt liv. Nu uppmanar änglarna och Moder Natur dig att släppa taget om det som hindrar dig från att ta ett steg framåt. De vet att du klarar det.


Skyddsängeln: Du är inte ensam

Leta efter tecken på att dina änglar och dina närmaste är nära. Kom ihåg att de jobbar hårt för att vägleda dig.

Den vita fjädern på kortet likställs ofta med ”skyddsängelns visitkort”. När du ser en vit fjäder, vare sig det är i verkligheten eller fjädern på kortet, är det dina änglar och dina förfäders andar som vill signalera att de är extra nära för att stötta dig med all kärlek de kan uppbåda. Om du har bett om hjälp i en specifik situation vet du nu att ett gudomligt ingripande är nära förestående. Vi har alla en egen skyddsängel. Den har gått vid vår sida genom alla våra liv och som kommer att vara med oss i våra kommande liv också. Du ska veta att du aldrig är eller kommer att bli helt ensam. Det här kortet påminner dig om att det alltid finns hjälp och stöd när du behöver det. Din skyddsängel är hos dig i detta nu för att hjälpa dig med allt du företar dig.


Köpmannen: Byt energi och skapa överflöd

Knyt kontakter och dela med dig av information, förmågor och stöd.

Köpmannen berättar om de vi kan lära oss och få ut av byteshandel. Det här kortet kan förebåda en möjlighet att växa genom att utbyta färdigheter med någon annan. Det kan också stå för ett utbyte av de energier som kommer från universum – eller både och. Om du till exempel tycker att du är kreativ och fritt delar med dig av den förmågan, så kommer universum att ge tillbaka ännu mer så att du kan vara ännu mer frikostig. Det är en god cirkel. Köpmannen är också en påminnelse om att vara öppen och ärlig och att genomföra dessa utbyten med bibehållen integritet, för när man gör en generös gest för egen vinning leder det bara till problem.

Universum fungerar enligt lagen om orsak och verkan och sträva alltid efter att återupprätta en naturlig balans. Det betyder att om du saknar en känsla av överflöd just nu, så är det en inbjudan att dela med dig till andra av din tid, dina talanger och din förståelse. Om du känner dig frustrerad för att ditt liv vägrar ta en viss riktning, så fråga vad du kan ge istället för att undra vad du kan få. Ett energiutbyte behöver inte nödvändigtvis röra finansiell energi. Det kan till exempel handla o att ge stöd så att man själv kan ta emot stöd.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page