top of page

Budskap för nymånen den 25/10

Idag är det nymåne med solförmörkelse och en perfekt tid för omstart och nystart, ta ut en ny riktning eller befästa den du redan har. Om du önskar dig någon form av förändring, måste du göra den själv - tyvärr - för ingen kan göra den åt dig. Däremot kan du få hjälp av dina guider.


För att dina guider ska kunna hjälpa dig, behöver du presentera din önskan så tydligt du kan. Om du inte är så nogräknad och tar vad du blir serverad, behöver du inte precisera (det kan ju vara ett nödläge som helt enkelt behöver hitta en tillfällig lösning). Om det du önskar dig ska vara hållbart i längden och hjälpa dig att gå på din rätta livsväg, för att lära och uppleva det du ska, behöver du själv veta vad det verkligen är du önskar dig.


Det räcker oftast inte med att skicka ut en önskan om till exempel ett nytt jobb. Den behöver preciseras med lite fler detaljer än så och framför allt vilken känsla du är ute efter. På vilket sätt du vill att ditt nya jobb ska tjäna dig? Känslan av att göra ett bra jobb, att hinna med det du behöver, att ha energi kvar när arbetspasset är slut, ökad inkomst, andra arbetstider? Att skapa en känsla, gör att dina guider ännu mer förstår vad du önskar dig så att de kan visa dig möjligheter som passar dig. Du kommer dessutom lättare att dras till det du verkligen vill ha eftersom du vet vad du vill ha och du vet hur du vill känna.


Passa på att använda dagen till att känna av var du befinner dig och vart du är på väg, vart du vill gå helt enkelt. I söndags la jag ut ett inlägg med en bild på baksidan av fyra kort från "Änglar och Förfäder". Kanske valde du en siffra då, kanske ska du göra det nu. Här kommer de vända korten med sina respektive budbärare, jag hoppas att ditt budskap talar till dig ❤ Jag önskar dig lycka till med de eventuella förändringar som du kanske låter hända i det inre och eller det yttre nu ❤


Moder Jord: Känn dig älskad och omhuldad

Tillåt dig att bli omhändertagen. Moder Jord beskyddar dig med en sköld av kärlek och ljus.

Moder Jord är den kvinnliga motsvarigheten till Himlafadern. Hon ser dig som sitt barn, och eftersom hon är en beskyddande mor som kommer att förse dig med allt du behöver för att växa och frodas är detta ett lyckobringande kort.

På det här kortet täcks Moder Jord endast av löv och det illustrerar jordens sårbarhet. Varje dag möter hon utmaningar som hon måste förhålla sig till och övervinna. Hennes energi kan hjälpa dig att hitta ett nytt förhållningssätt när ditt liv förändras.


Jägaren: Vad är du rädd för och vad längtar du efter?

Gå igenom allt du är rädd för och fruktar. När du har kartlagt dina rädslor har du också hittat dina innersta önskningar.

Jägaren kommer med energin från den keltiska guden Cernunnos. Han är vildmarkens gud i hjortskepnad och han representerar både jägaren och villebrådet. I samma anda hjälper Jägaren dig att få kontakt med en energi som är både rädd och orädd på samma gång. Dina rädslor är det enda som står mellan dig och det du just nu längtar efter. Precis som en jägare och ett villebråd måste du ställas inför det du fruktar och ta dig igenom det.


Försvarets Väktare: Sänk garden

Riv murarna byggda av skam, motstånd och rädsla som står mellan dig och din kapacitet att ha roligt. Du behöver varken gömma dig själv eller dina gåvor. Du är född till att lysa.

Försvarets Väktare är en kvinnlig version av Ärkeängeln Mikael. Hon är en mycket kärleksfull krigarängel med stark beskyddarinstinkt som bär en oförstörbar, skyddande kraftsköld, och om undsätter alla som ber henne. Hon kan hjälpa dig att riva de murar du har byggt av rädsla och istället omge dig med kärlekens kraftfält. Då kan du känna dig trygg samtidigt som dina gåvor synliggörs. Trots att hennes jobb är att skydda dig från negativ energi är hon totalt avspänd, lugn och trygg, för hon litar på att kärleken övervinner allt.


Den Äldste: Nöj dig inte med nedärvda mönster

Kliv ur de snäva ramar som nedärvda familjemönster sätter kring ditt liv. Din andliga energi är långt mäktigare än arv, släktband och uppfostran.

Aboriginerna är jordens äldsta nu levande stamfolk. De lever fortfarande som jägare och samlare och deras uråldriga kultur och andlighet bottnar i tradition och i att leva i harmoni med naturen. Aboriginernas förfäder delar med sig både av sin visdom, som kan läka dig och hjälpa dig att anpassa dig till vår ständigt föränderliga värld, och av sin insikt i vad som menas med ett andligt liv.

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page