top of page

Budskap för vecka 42

Idag har jag kontorsdag och fast jag har mycket att göra, kände jag mig dragen till att ta ett kort till oss inför den kommande veckan. Jag har tolkat kortet och du kan göra din egen tolkning, kanske säger det dig något mer eller något annat?

Min tolkning


Den här veckan handlar om tro, hopp och expansion. Att släppa taget om tankar och funderingar och bara gå in i varandet. Gå in i ditt inre, stilla dig, centrera dig. Låt dig förflyttas genom dimensionerna för att få kontakt med ditt högre jag och inre vägledning. Våga släppa taget om det som inte längre gynnar dig, det du inte längre ska bära med dig. Det kan handla om minnen, tankar om dig själv, din syn på framtiden, känslor så som oro och tvivel.


Låt dig blicka framåt. Låt dig sätta nya mål och önskningar. Våga tro att det är möjligt.


Just nu är en gynnsam tid för att förbereda dig inför nymånen som infaller den 25/10. Denna nymåne som är väldigt speciell eftersom den dessutom har med sig en solförmörkelse som vi kommer att känna av. Solförmörkelsen kan komma med en känsla av att starta om ditt system på samma sätt som vi startar om våra datorer med jämna mellanrum för att frigöra minne och ladda ner ny programvara. Använd veckan för att ta kontakt med ditt inre. Lägg märke till vad som pågår där inne. Vad ska du ta med dig vidare och vad ska du släppa taget om?


Om solförmörkelsen


Solförmörkelsen är partiell vilket innebär att den inte kommer att vara helt dold utan bara delvis. Den börjar ungefär kl 11.07, når sin kulmen kl 12.10-12.16 beroende var i Sverige du befinner dig, och är över runt 13.20 (enligt en tabell jag hittade på nätet). I Malmö kommer solen att vara skuggad till 36% och i Kiruna kommer man att ha den största skuggningen 55,5% dvs drygt halva solen. Nymånen står för nystart och med solförmörkelsen inkluderar så blir det en rejäl sådan.


Hur du kan känna av solförmörkelsen


Solförmörkelsen kan verkligen komma med känslan av att all energi rinner av oss. Om vi nu tänker på jämförelsen med datorn som startas om så stängs den ju faktiskt ned innan den startas upp igen. Det samma gäller oss. Alla känner så klart inte av den och vi kanske stretar emot och inte vill för fy så jobbigt det är när all energi bara försvinner MEN den kommer för att gynna oss, inte fälla. Jag har själv lagt in en paus på ett par timmar den eftermiddagen för att be om hjälp att bli uppgraderad för komma framåt ännu mer. En frekvenshöjning kan ske när vi släpper ut sådan som inte gynnar oss på vår väg framåt mot ett lättare liv med kraftfullare manifesteringar. På vår väg mot att leva våra liv på ett sätt som gynnar mer än motarbetar.


Dela gärna detta inlägg om du tror att någon annan skulle kunna vara behjälplig av att läsa det. På så sätt hjälper du även mig att nå ut till fler.


Några tips på hur jag kan hjälpa dig


Jag har några riktigt bra, konkreta verktyg för att du ska få hjälp med att hitta essensen av dig. Dels så är det Soul realignment läsningen där du får veta vem du är på själsnivå och hur detta återspeglas i ditt liv. Jag har även en läsning i vilken du kan lära känna ditt team av guider du har runt dig för att hjälpa dig. Genom att lära känna dem, kan du lättare ta in deras vägledning och de energier de har för att hjälpa dig framåt.

Mer om dessa läsningar finns på min hemsida, klicka på respektive knapp här under så kommer du dit.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page