top of page

Budskap för vecka 44

Hela detta året har gått i ett rasande tempo för mig. Det har hänt saker på alla plan i mitt liv och jag tror inte att jag överdriver om jag säger att jag inte har haft en enda prövning eller utmaning så har tvingat mig att stanna upp. Allt har flutit på. I många år har jag dragit mig undan från socialt umgänge för att livet har varit för tufft, energin har inte räckt till. Mycket har hängt ihop med det inre arbete jag har gått igenom. Inre arbete har pågått detta året också men i bakgrunden. Det har inte tagit all min energi i anspråk när jag har varit ledig så jag har lyckats att hålla fokus. Tyvärr har det nu blivit så att mitt sociala liv har blivit åsidosatt för att jag har haft för mycket energi och för mycket inspiration till att förändra och skapa nya förutsättningar för mig i min yrkesroll. Jag känner att jag behöver börja balansera upp.


Du som följer mig har säkert läst flera gånger att min förändring påbörjades när jag satte igång med min utbildning till Soul realignment practitioner. Jag blev färdig med den första delen i maj och sedan har det bara fortsatt. Definitionen av mig har fått göras om för den gamla jag är inte mitt nya jag. Jag har jobbat mer än jag har gjort på massor av år, med en ny målmedvetenhet och kraft. Det gör mig till en bättre vägledare för jag har blivit mer djupseende och fått en ny tydlighet.


Jag har under denna tid inte prioriterad nya kursstarter vilket är lite speciellt eftersom jag normalt sett prioriterar dessa som är livgivande och viktiga för mig. Härom dagen bestämde jag mig för att det fick bli ändring på det så nu har jag i alla fall planerat in en hel kurs och det är min absoluta favorit: Medial kurs med energikunskap. Om du bokar din plats senast den 30/11, får du 700 kr i rabatt på kurspriset. Läs mer om kursen genom att klicka på knappen, där ser du också rabattkoden du behöver använda när du anmäler dig för att få det lägre priset.


 

Jag tog ett kort från "Änglar och förfäder", min nya favorit. Där kommer våra vägledare med råd på vägen. Just detta budskapet är säkert speciellt för somliga men jag rekommenderar att du även tittar på kortet, får en känsla av kortet. Det innehåller många andra symboler, inte bara fjädern, som är betydelsefulla. Jag har mina tolkningar av ögat, merkaban i mitten, solen och månen. Hur känner du? Titta gärna på det innan du läser vidare.


Skyddsängeln: Du är inte ensam

Leta efter tecken på att dina änglar och dina närmaste är nära. Kom ihåg att de jobbar hårt för att vägleda dig.


Den vita fjädern på kortet likställs ofta med ”skyddsängelns visitkort”. När du ser en vit fjäder, vare sig det är i verkligheten eller fjädern på kortet, är det dina änglar och dina förfäders andar som vill signalera att de är extra nära för att stötta dig med all kärlek de kan uppbåda. Om du har bett om hjälp i en specifik situation vet du nu att ett gudomligt ingripande är nära förestående.


Jag vill påminna om att den vita fjädern betyder något annat för dig så ska du behålla din egen tolkning. Det finns inget som är rätt eller fel. Vi alla associerar olika beroende på vad vi bär med oss i vårt bagage helt enkelt.


Jag har checkat ut för att ha en välbehövlig ledighet efter den intensiv period som har varit efter semestern. Jag ska ladda batterierna så att min energi räcker (och blir över) hela vägen fram till jul. Jag önskar dig en bra vecka!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page