top of page

Budskap första advent 2023

Hösten har gått i en hejdundrandes fart och jag förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Jag har befunnit mig i stor inre transformation som mycket har handlat om mig som medium och vad som är mitt verkliga syfte och uppgift i mitt mediumskap. Det har blivit ännu tydligare att jag vill hjälpa dem som ber om min hjälp, att se sig själva, känna sig själva och sin plats här på jorden. Att läka blockeringar och obalanser som finns för att skapa inre harmoni. Att jobba utifrån det andliga synsättet som skapar förståelse och förklaringar till det som sker i livet. Då blir det lättare att acceptera och leva med, man slipper att undra och kanske till och med bli bitter. När något jobbigt händer, brukar vi, jag och mina vänner, säga "Allt är perfekt". Perfekt i den meningen innebär att oavsett hur upplevelsen känns i min kropp och oavsett hur mitt ego reagerar så finns det något att lära. Självklart finns det tillfällen när meningen inte passar in, till exempel om någon skulle omkomma i en bilolycka eller drabbas av obotlig sjukdom men just de ytterligheterna drabbar oss sällan.


En kvinna kom fram till mig på en mässa och sa att hon var nyfiken på mig och att hon kanske skulle ha en sittning på plats. Jag frågade henne vad hon ville få ut av sittningen och hennes svar var att jag skulle berätta om hennes liv. Mitt spontana svar på det var att just så fungerar inte min vägledning. Jag får se och uppleva det som guiderna vill göra individen uppmärksam på, något att bli medveten om. Det kan handla om att värdera sig själv, att bli medveten om hur omgivningen tar energi, att guiderna febrilt försöker få kontakt, att lära sig hantera sin energi och en massa annat. Min vägledning är till för att hjälpa dig som individ att leva ditt liv med hjälp av de tillgångar du har både med dig sedan du föddes och med hjälp av guiderna. Varje vägledning är individuell så detta är bara exempel på vad som kan dyka upp. Jag tror att framtiden kan förutsägas till viss del men det är du själv som skapar din framtid utifrån de beslut du fattar. Är du begränsad i dina tankar kring dig själv och din förmåga så kommer förmodligen även dina framtidsvisioner påverkas av det.


Eftersom vi nu har gått in i 2023-års sista månad, kände jag att det var dags att ta fram korten "Änglar och förfäder" för att få ett ord på vägen från en vägledare. Om du känner dig dragen till något av de fyra korten på bilden så kan du scrolla vidare ner där du kan se det vända kortet och läsa det tillhörande budskapet. Om du vill ha budskap lite oftare och inte följer mig på sociala medier så vill jag tipsa om att jag lägger ut budskapsvideos både på facebook, instagram och youtube lite då och då.


Jag hoppas att ditt budskap talar till dig!

Med omtanke, CamillaStjärnförfadern: Följ din själs röst

Lyssna till budskapen från djupet av din själ.


”Stjärnförfäder” syftar på de utomjordiska ljusvarelser som ägnar sig åt att hela världen och stötta mänsklighetens utveckling. Dessa otroliga väsen är gudomlig kärlek i fysisk form, och de besitter en högre visdom. När vi tittar upp på natthimlens stjärnor får vi ofta en känsla av samhörighet. Jag tror att det är för att vi minns vårt släktskap med stjärnorna och det är också det här kortets budskap. Stjärnförfadern påminner di gom att du har stöd från andra världar och att dina stjärnvänner kan hjälpa dig om du är villig att ta emot hjälp. De kan stötta dig i att ta kontakt med och följa din själs allra innersta längtan.


Det finns en anledning till att du finns på jorden. Du föddes inte av en slump – tvärtom. Det finns en speciell mening med ditt liv. Din uppgift är att lysa klart i världen, och ifrån universum kommer energivågor för att stötta och vägleda dig. Den information – och inspiration – som du nyligen har tagit emot är inget nytt. Det är gamla minnen. Du känner en dragning åt ett visst håll, och det är helt enkelt en del av din själ som vaknar. Den väg du dras till kommer att få både dig och världen omkring dig att lysa. Fortsätt att följa den kosmiska vägledning du får.


Honvargen: Släpp fram ditt inre vilddjur

Visa din vilda sida! Ge dina talanger och önskemål fria tyglar.


Honvargen är en kraftfull shamansk själ, till hälften kvinna, till hälften varg. Hon är alfahonan som inte är rädd för att sticka ut från mängden eller, i det här fallet, från flocken. Hon är vild, fri och oförfalskad. Hon varnar dig för att hållas tillbaka av svagare flockmedlemmars begränsningar eller av andra som försöker förgöra dig för att de inte förstår sig på dina gåvor. Hennes energi är vildmarkens och det okändas, och hon sporrar dig att vara fri och obegränsad och att spränga gränser. Släpp fram din djuriska energi och ta vittring på det du behöver göra för att uttrycka ditt sanna jag.


Du håller nu på att återbördas till vildmarken. Det sker genom att du uppmuntras att återförenas med ditt vida hjärta; den del av dig som tycker om att gå över gränser och sudda ut dem. Om du har hållit igen vad gäller dina egna drömmar, så uppmanas du att börja följa dem igen. Ta hjälp av vargen i dig för att nosa upp den väg du ska gå, och låt varken fällor eller jägare stoppa dig i din jakt på frihet och utveckling. Ditt drömliv är här!


Eremiten: Dra dig tillbaka och samla kraft

För att kunna fortsätta växa måste du ta tid för vila och återhämtning. När du får information som kommer ifrån hjärtat, så ta den till dig.

Eremiten är ett kort som utstrålar avskildhet och meditation. Det representerar din förmåga att vända dig inåt och vila i ditt eget hjärta. Många av de svar du söker finns inom dig, men om du inte tar dig tid att lära känna dig själv och trivas i ditt eget sällskap så kan du inte höra de budskap som stiger upp inom dig. Bilden på sadhun som sitter i meditationsställning inne i sin grotta ska påminna om den styrka som ligger i regelbunden meditation. Sri Yantra-symbolen bakom honom representerar sammansmältningen mellan den maskulina och den feminina energin, vilket betyder att du har stöd av Gud som är både fader och moder.


Du har kämpat hårt med din nuvarande situation. Du har gett allt, men om du inte stannar upp, drar dig tillbaka och samlar ny kraft kan det sluta med att du bränner ut dig och slutar att utvecklas. Nu får du rådet att ta ett steg tillbaka.

Om du kämpar för att få något att falla på plats är det möjligt att ditt intensiva engagemang faktiskt hämmar processen. Backa lite och dra efter andan. Om det är något du måste säga eller göra som kan ha stor inverkan på ditt liv, så ta dig tid att tänka igenom situationen grundligt innan du tar nästa steg. Ofta ser vi inte hur destruktiva våra åtgärder faktiskt kan vara när vi rusar åstad. Ta dig tid att meditera och lyssna till själens visdom innan du väljer din fortsatta väg.


Hjärtats väktare: Älska och låt dig älskas

Välkomna alla möjligheter till att ge och ta emot kärlek.

Hjärtats väktare är en änglaenergi som kan hjälpa dig att be om beskydd och vägledning i alla frågor som rör hjärtat. Man kan kalla henne för ängeln som hjälper till med relationer, oavsett om det är relationen till dig själv, en kärlekspartner eller relationer inom familjen. Hon kan hjälpa dig om du lider av bristande tillit generellt eller om du inte vet vem du vågar lita på och hur du kan skapa ett harmoniskt förhållande till den personen. På kortet smyckas hon av ett heligt hjärta och bär en röd mantel för att visa att hon går kärlekens väg.


Du är kärlek, du är kärleksfull och du är värd att älskas. Just nu genomsyras hela din värld av kärlekens energi. Änglarna dansar kring dig och uppmuntrar dig att öppna hjärtat och blotta alla gåvor du har att ge. De vill att du ska veta att du är en kärlekens varelse som förtjänar att både ge och ta emot kärlek. Om du har svårt att känna kärlek just nu, är det viktigt att du ser och bekräftar varande litet framsteg du gör. Du råds också att villigt ta emot stöd ifrån andra. Om du jobbar med en relation eller just har påbörjat en relation med en partner, kan det här kortet medföra energier som gör det möjligt för dig att skapa starka band till din partner. Kärlekens tid är här!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page