top of page

Budskap från Ashtar Command 4/4 2023

Följande budskap har jag tagit emot och om du vill höra mig läsa det och reflektera över det så föreslår jag att du går till Youtube där jag har publicerat en video. Klicka på bilden här nedan så kommer du dit.


Jag är Ashtar Command som talar till dig från kontrollrummet.
Att det är oroliga tider på jorden är ingen nyhet. Det har varit så länge nu men det intensifieras mer och mer. Detta är för att väcka upp mänskligheten från sin Törnrosa sömn.
Genom tiderna har ni försökt att skönmåla verkligheten istället för att se och acceptera den som den är. Med att skönmåla menar jag att dölja saker istället för att göra något åt det. Ursäkter och förklaringar. Det sker på ett högre politiskt plan mestadels men självklart även i övrig affärsvärld. Politiker och företagsledare som gör på sina sätt, manipulerar, och om de blir påkomna så blir det inga konsekvenser eftersom regeln ”Kliar du min rygg så kliar jag din” tillämpas.
Oron bland människor har delvis uppstått för att man pekar på saker att oroa sig för så att makthavare inte ska bli synade i sina ageranden. Det goda i den ökade oron är att den fungerar som en sil, som den sil som används i sandlådan. Silen skakar för att lättare sortera och de som faller genom silens hål är de som genomskådat. De som ser vad som pågår bakom kulisserna.
Jag talar till dig kära ljusarbetare som på något sätt har genomskådat illusionen. Se och förstå att du egentligen har fallit genom silens hål, att du inte behöver dras in i alla de andras oro och frustration. Se hur du tack vare detta har landat in i en helt ny värld i vilken du kan slappna av i ditt varande och liv. Du låter dig inte längre påverkas om än inte mer än för att försöka få människor att förstå och se verkligheten för vad den egentligen är.
Du behöver inte vara kvar på ytan när korthuset faller. Det skakar mer och mer och syftet är gott i att få människor att vakna från sin Törnrosa sömn.
Kom ihåg att skapa din verklighet utifrån det du vet och tror på. Låt dig vara en betraktare till allt som sker och låt dig njuta av livet. Livet är gott
Med kärlek och omtanke, Ashtar.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page