top of page

Budskap - Låt din intuition leda dig

Imorgon måndag den 3/7 är det fullmåne i Stenbocken kl 13:38. Det innebär att det är dags att ta itu med det sista för den här måncykeln. Hur har juni månad varit för dig? Har du känt av de kraftfulla energierna som har lyft upp saker inom dig? Saker som du kanske trodde att du var färdig med men som återigen har lyfts upp i ljuset. Kanske känns det som om du aldrig blir färdig, som om du kommer att bära med dig det som har varit för alltid. Lugn kära du, bara lugn. För varje gång du ombeds titta på något, processa något, lindras det. Det går snabbare och snabbare. En djupdykning och sedan är du på banan igen. Det kan hända att du kanske behövde bli påmind om något. Själv har jag haft några intensiva veckor och ett tag höll jag på att avlida av trötthet. Tröttheten kom för att jag skulle varva ner och låta de inre processerna ha sin gång.


Passa på att njuta nu när Saturnus, den kosmiska polisen, är retrograd. Han som ser till att allt är i sin ordning men som nu låter dig slappna av lite. Kom ihåg att inte slappna av för mycket, du har fortfarande ett liv att vårda och ta hand om.


Jag tog fyra kort från orakelkortleken "Änglar och förfäder". Kanske vill du ha ett budskap från en vägvisare? Låt din intuition leda dig till en siffra och ta dig sedan till den du valde genom att scrolla nedåt. Jag hoppas att ditt budskap talar till dig! Med omtanke, Camilla


Hösten: Släpp det gamla och vila


Befria dig från pressen och de förväntningar som tidigare tyngde dig. Släpp dig fri så att du kan återhämta dig innan nästa tillväxtperiod börjar.


På hösten förbereder träden sig för den långa, kalla vintern. För att kunna fortsätta växa och frodas, måste de göra sig av med all extra vikt de bär på. På samma sätt behöver du ibland säga farväl till en viss aspekt av dig själv för att kunna fortsätta växa och göra framsteg. Korpen på höstkortet visar att det nu ges möjlighet till healing. Kelterna såg korpen som en symbol för läkning och invigning.


Healingen kommer i form av en förändring som gör det möjligt för dig att avancera till en mer medial tillvaro där du är bättre införstådd med dina behov och önskemål – och där du får mer stöd. Du vet vad som tynger och bromsar dig. Är det en viss person? En situation? En dröm?


Precis som träden som släpper sina blad på hösten , är det dags för dig att släppa taget. När du släpper taget, skapar du plats för något nytt i ditt liv. Nu uppmanar änglarna och Moder Natur dig att släppa taget om det som hindrar dig från att ta ett steg framåt. De vet att du klarar det.


Den Kloka: Väx i din nuvarande situation


Lägg manken till. Var pålitlig och engagerad. Var öppen för visdom och insikter från de äldre och klokare.


Den Kloka symboliserar den mest insiktsfulla aspekten av gudinnan – nuckan. Nuckan har överlevt många utmaningar och bakslag i livet, och i hednatron och modern wicca representerar hon den obändiga, mediala och medvetna aspekten av gudinnan.


Korpen i hennes hand representerar förmågan att övervinna de mörka stunderna och återfödas om och om igen. Hon ger dig nyckeln till visdomen som hjälper dig att överleva livets alla törnar, alltså den nedärvda visdom som redan ligger lagrad i din själ snarare än den visdom du har tillägnat dig under den här livstiden. Hon visar också hur man kan dra lärdom av de äldres erfarenheter.


Det här kortet vill uppmuntra dig att fortsätta ägna dig åt din tillväxt och utveckling inom ramen för din nuvarande situation. Ägna dig helhjärtat åt de uppgifter och projekt du har. Även om du lätt blir uttråkad eller känner dig överväldigad, så håll ut för det kommer verkligen att gynna dig i det långa loppet.


Resanden: Rör dig i en ny riktning


Välkomna alla möjligheter att resa, oavsett om det är i den yttre världen eller i världarna inom dig.


Resanden är en symbol för zigenaren inom dig. Nu ställs du inför möjligheten att röra dig i en ny riktning, och den uråldriga visdomens råd är att ta emot den med öppna armar. Att ge sig ut på resa är spännande eftersom man inte bara lär sig mer om världen utan också om sig själv. Det här kortet förebådar ofta en chans till ett uppvaknande som ökar insikten om de otroliga förmågor man har fått för att dela med sig av till resten av världen. Sådana resor gör man ofta på egen hand, men det kan också få en att inse att man aldrig är riktigt ensam. Man har alltid sina änglar och förfäder med sig.

Det kan hända att du har valt en lite ovanlig väg, men din resa kommer verkligen att gagna din andliga och känslomässiga utveckling. Det handlar inte om hur långt du reser i världen utan om hur djupt din inre resa når, och du utvecklas mer och mer för varje steg du tar.

Kom ihåg att om du lättar på bördan och inte komplicerar saker så blir resan ännu trevligare. Det är också en god idé att notera hur långt du redan har kommit och hur mycket du har vuxit som människa, för den insikten kommer att hjälpa dig att göra ännu större framsteg.


Lorden: Styr med fast hand


Var inte rädd för att ta ledningen eller säga ifrån. Var stark.


Lorden representerar en man full av auktoritet som inte är rädd för att sätta ned foten. Han är dock ingen ilsken manschauvinist, utan lugn och behärskad, pålitlig och ambitiös – en ärbar man som ärligt har förtjänat sin position i samhället. Här håller Lorden i en herdestav och på huvudet bär han en krona av hjorthorn, vilket betyder att han är ståndaktig och fast besluten att beskydda sitt folk. Hans kungliga utstrålning visar att han samtidigt som han uppskattar livets goda är lyhörd för att det finns de som har det sämre ställt.


Ibland måste man ta kontroll för att bli hörsammad. Om du känner att folk börjar ta din välvilja och din givmildhet för givet, är det dags att göra en förändring. Det finns ingen godtagbar ursäkt för dåligt uppförande, och förfäderna uppmuntrar dig att stå på dig och säga ifrån, vänligt med mycket bestämt. Du har både energin och styrkan att kliva ur gamla mönster och beteenden som inte längre gagnar dig, och det är dags att du styr upp saker och ting innan du hamnar i en situation du verkligen inte vill vara i. Det är dags att ta rodret i stället för att bara hänga med vind för våg.

413 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Tack Camilla detta var precis det budskap jag behövde idag.

Like
bottom of page