top of page

Budskap i nymånens kraft den 21/3 2023

Gott nytt astrologiskt år! Just nu kl 18.26, står solen och månen tillsammans i Vädurens stjärntecken. Vädurens energi passar alldeles utmärkt att dra nytta av i denna konstellation eftersom nymånen banar väg för det nya. Med Vädurens eldighet, tänds den inre lågan, drivkraften framåt och vi kan med fördel ta sikte på framtiden.


Jag upplever att de senaste veckorna har varit väldiga röriga i energierna med en känsla att ena dagen gasa framåt och andra dagen fastna i det förflutna. Att ena dagen stå stadigt och nästa dag ha en känsla av att ha huvudet nere i marken. Att inte veta vad som är upp och ner. Kanske kan du också känna igen detta?


Jag skulle vilja uttrycka detta som en inre justering, kalibrering. Ibland är det så att vi får känna av det som lämnar när det lämnar, när vi läker det som inte ska störa oss på vår väg. Det är lätt och tro att upplevelsen bottnar i det som händer i nuet, när det i själva verket kommer från det förflutna. Allt läkande behöver ske med försiktighet så att vi inte förlorar känslan över oss själva och vem vi är. Det är det som gör att somliga saker kan upplevas extremt svåra att bli fri ifrån. Vi läker på djupet och inte bara ytligt. Jobbigt men hälsosamt.Nu är det dags att ta sikte framåt! I söndags lade jag ut ett bild med baksidan av fyra kort som var tagna från orakelkorten "Änglar och förfäder". Du hade då möjlighet att kanske känna att ett eller flera kort drog i dig lite extra. Om du inte såg det inlägget, kanske du just nu känner att något inom dig talar. Här kommer i alla fall de vända korten och jag hoppas att din budbärare talar till dig!

Ladyn: Gläds åt utvecklingen och skörda frukterna.

Skörda det du har sått och njut av frukterna av ditt arbete. Väx och utvecklas i alla delar av ditt liv.

Ladyn som de de traditionella tarotkortlekarna kallas Kejsarinnan, representerar gudinnan när hon är som mest fertil. Hon är en yppig, generös och kreativ varelse som står väldigt nära naturen eftersom det är hennes eget barn.

När Ladyn dyker upp i ditt liv har hon fertilitet, tillväxt och överflöd i släptåg. Alla frön du någonsin har planterat håller på att rota sig och snart får du skörda rikligt. På ett materiellt plan kan kortet signalera att du kan vara lugn för din ekonomi. Hon hjälper dig att respektera naturens gång och att komma i kontakt med dess lagar så att du har helhjärtat stöd på din väg genom livet.


Köpmannen: Byt energi och skapa överflöd

Knyt kontakter och dela med dig av information, förmågor och stöd.

Köpmannen berättar om de vi kan lära oss och få ut av byteshandel. Det här kortet kan förebåda en möjlighet att växa genom att utbyta färdigheter med någon annan. Det kan också stå för ett utbyte av de energier som kommer från universum – eller både och. Om du till exempel tycker att du är kreativ och fritt delar med dig av den förmågan, så kommer universum att ge tillbaka ännu mer så att du kan vara ännu mer frikostig. Det är en god cirkel. Köpmannen är också en påminnelse om att vara öppen och ärlig och att genomföra dessa utbyten med bibehållen integritet, för när man gör en generös gest för egen vinning leder det bara till problem.


Översteprästen: Se en vision och skapa.

Inse att du har kraften att förändra ditt liv. Utmana rädslan och slå följa med ljuset!

I många tros åskådningar är översteprästen den manliga gudomligheten förkroppsligad. Han fungerar som en bro mellan världarna och kan inte bara förutse framtiden utan även vara med och skapa den. Du fungerar som en bro mellan himlen och jorden och det är viktigt att du vet att du äger mer styrka och ingår i starkare samband än du kanske tror. Allt du lägger uppmärksamhet och energi på just nu bygger din väg framåt. Se motgångar du har upplevt som erfarenheter som har fördjupat din förståelse för dig själv och din själ. Förfäderna leder dina tankar och din energi mot det du vill utveckla, läka och fördjupa, och snart blir det verklighet mitt framför ögonen på dig.


Siaren: Se bortom den rådande situationen.

Se bortom den nuvarande situationen. Höj din vibrationsfrekvens och fokusera på kärleken.

I de flesta ursprungsbefolkningar finns det en siare i stammen eller släkten. Siare är intelligenta, intuitiva och fungerar som kanaler för information om vad som händer och vad som kommer att hända. Siarens uppgift är inte att förutspå andras framtid, utan att visa dem hur den skapas av deras egna intentioner. En sann siare hjälper dig att förstå att eftersom dina intentioner kan förändras är även din framtid föränderlig. Det här kortet råder dig att låta din inre klärvoajanta sida få komma till tals så att du själv för din inre, andliga syn kan se vilken väg du ska gå.

Dina förfäder och änglar råder dig att se bortom det du tror händer just nu. Låt dig inte luras av ditt ego eller dina tvivel. Tro inte att du är vilse eller att du har kört fast. Nej, du befinner dig helt enkelt i ett energimässigt väntrum medan universum räknar ut en bättre väg för dig än den du nu är på. Ljusänglarna uppgraderar din energi så att dina upplevelser blir trevligare. Du är på väg mot något mycket upplyftande och lärorikt, så behåll lugnet och fokusera på målet.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page