top of page

Budskap från Änglar och Förfäder

Idag söndag, den 18/6, var det nymåne kl 06.37. Nymånen banar väg för ny energi och nya intentioner. När jag tittade i min astrokalender inför detta inlägget, såg jag till min glädje att Saturnus vände retrograd igår den 17/6 och kommer att förbli så fram till den 4/11. Jag älskar när Saturnus är i retrograd för den planeten är inblandad i extremt mycket i mitt födelsehoroskop. De retrograda perioderna brukar betyda att det blir lite mer avslappnat och chill även och jag de senaste åren har jobbat med att bli fri från "den kosmiska polisen" som man även brukar säga att Saturnus är. Saturnus är en bra planet på många sätt men hans energi kan vara lite väl allvarlig och tillbakahållande. Jag har jobbat hela våren med att våga ta mer plats och synas, kanske kommer det att gå ytterligare framåt på den biten nu då.


Här nedan ser du en bild med fyra siffror. Bakom varje siffra döljer det sig en budbärare som kommer med ett budskap. Om du är intresserad av att få ett budskap så stilla dig nu. Andas och låt sedan din intuition leda dig till en eller flera av siffrorna. De vända korten med sina budskap ser du här nedan.


Jag önskar dig en fantastisk nymånetid och det som väntar framöver!

Med omtanke, Camilla

De vända korten ser du längre ned i inlägget
Låt dig ledas till en siffra

Här är de vända orakelkorten med sina respektive budskap

Invänta viktig information
Oraklet

Oraklet: Invänta viktig information


Var öppen och mottaglig för information. Ta reda på fakta så att du kan göra ditt val utan att behöva göra avkall på det som är viktigt för dig.


Oraklet är sanningssägaren och insiktsbringaren. En förfader som är som din allra bästa vän – någon som kan säga precis det du behöver höra för att kunna gå vidare i livet. Här representerar hon Oraklet i Delfi, en medial prästinna i det gamla Grekland som kunde ta emot information och förutspå framtiden. Det stiger rök ur skålen hon håller i, och hennes budskap är att leta efter den information du behöver bortom det som är synligt för blotta ögat för att kunna se din situation klart.

Just nu talar änglar, förfäder och universum till dig. Håll utkik och lyssna efter viktiga dialoger, budskap och andra tecken som kan leda dig i rätt riktning. Du uppmanas nu att vänta tills du har mer information och inte göra några snabba drag, för i nuläget prioriterar du dina önskemål framför dina behov. Just nu har du faktiskt möjligheten att se allt klart – men bara om du är villig at öppna dina ögon på riktigt. Änglarna stöttar dig. Lita på dem.


Var modig och ärlig
Riddaren

Riddaren: Var modig och ärlig


Gör det rätta, även om det inte är det enklaste. Stå upp för det du vet är rätt och sant.


Riddaren har en rustning som glänser och är trogen den krona han försvarar med sitt svärd. Han kan ses som den heliga graalens försvarare, och som sådan försvarar han även din andliga tillväxt och expansion. Oavsett om du är man eller kvinna representerar han din inre krigare. Svärdet och rustningen är bevis på hans mod och styrka, men om man tittar närmare ser man en tår som rinner nedför kinden. Den visar att han också är villig att vara sårbar och hur mycket han älskar det han är satt att beskydda.


Just nu är ”respekt” ett nyckelord. Du uppmanas att ta reda på vad som är viktigt för dig och vad du verkligen står för. Om du i din rådande situation möter motstånd, är rådet att inte tumma på integriteten utan gå din egen väg. Det kanske inte känns som om du gör snabba framsteg, men belöningen kommer att bli så mycket större. Till din hjälp omgärdas du av ljus och mod. Med det här kortet följer också rättvisa. Om du längtar efter rättvisa, ska du veta att universum jobbar för att allt ska falla på plats om du känner att du behöver försvara din andliga väg, så ta ett steg tillbaka och låt den försvara dig.


Välkomna fredens energi
Den Knäckta Pilen

Den Knäckta Pilen: Välkomna fredens energi


Sluta att försvara dig till varje pris och gör dig beredd att räcka över fredspipan. Du är utom fara nu.


Precis som kortet Pilen symboliserar försvar och beskydd, är kortet Den Knäckta Pilen en symbol för fred. För indianerna betydde en knäckt pil att stammarna inte längre krigade utan började ingå förbund. Att du drogs till detta kortet betyder alltså att du inte längre behöver kämpa, för nu är fredens tid här. Det här är en stark symbol för harmoni, frid och samhörighet.

Om du tidigare har befunnit dig i en situation där du har känt att du måste försvara dig eller det du står för, ska du veta att nu stundar nya tider. Den Knäckta Pilen kommer med budskapet att ljusenergierna nu är på väg för att skingra mörkret i din tillvaro. Nu kan du lägga ned sköldarna och sluta att försvara dig. Från och med nu kommer din omgivning att ta hänsyn till dig och tillgodose dina behov. Du ska veta att du omgärdas av dina änglar, vägvisare och förfäder som beskyddar dig och kärleksfullt ledsagar dig framåt.


Stå trygg
Druiden

Druiden: Stå trygg


Behåll lugnet. Gör inga plötsliga förändringar. Stå stadigt i vetskapen om att du är precis där du ska vara.


Druiderna var de visa vägledare som i forma tider fanns på de brittiska öarna. De stod i nära förbund med jorden, solen och månen. Druiderna var lärda och utformade ett skriftspråk, ogham träalfabet, och de var erkänt skickliga historieberättare, poeter och hantverkare.

Eftersom du drogs till det här kortet, betyder det att du ska leta djupt inom dig och inte tappa fotfästet. Om du undrar över ditt nästa drag eller oroar dig över det som håller på att hända i ditt liv, är det dags att byta perspektiv och hitta tillbaka till en inre tillit. Ändra inga planer. Gör inget drastiskt. Ha tillit till den process som pågår och låt det som behöver hända hända innan du tar nästa steg. Tänk på träden som trots att de har kraftiga rötter fortsätter att växa och bära frukt. Ditt liv fungerar på samma sätt.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page