top of page

Det är dags att blicka mot hösten

Starten av 2023 har varit helt fantastisk. Jag har haft många olika gruppaktiviteter och alla har varit fullbokade. Det har varit en blandning av mycket och jag har verkligen fått visa min bredd. Allt har skapats intuitivt vilket innebär att jag inte hade någon som helst plan när jag gick in i året mer än att jag hade önskat in att få jobba med grupper. Jag har alltså skapat allt eftersom idéerna har poppat upp. Första söndagen i maj hade jag en workshop "Kom ihåg vem du är" och den blev helt magiskt bra. När det var dags att skiljas för dagen, kände deltagarna att gruppen var så fantastisk att det kändes konstigt att vi inte skulle träffas igen. Det var väldigt fint. Därför har jag schemalagt en ny dag redan och den blir den 8/10. Du kan läsa om dagen på min hemsida och det går att anmäla sig redan nu.


Jag vill passa på att slå ett slag för min och Jennys helgkurs i Röstånga som vi kör för femte året i rad. Årets tema är "Transformation" och vi kommer att jobba med detta genom yoga, meditationer, föreläsningar och enkla övningar. Vi drar dessutom nytta av Röstångas fantastiska natur om vädret tillåter det. Vi har ett early bird pris som gäller om du bokar din plats senast den 31/5. Då betalar du 2 999 kr, bokar du senare är priset 3 333 kr. Vi har uppstart på kvällen den18/8 och nytt för i år är att du kan vara med på distans om du inte är sugen på att köra till Röstånga för några timmar alternativt betala för en extra övernattning. Sedan kör vi från kl 10 på lördagen den 19/8 till kl 16 söndagen den 20/8.

På min hemsida, kan du också läsa vad förra årets deltagare tyckte om kursen.

Du har väl inte missat att jag har flera intressanta kursstarter till hösten för dig som vill få lite ny inspiration och utveckla dig. På plats hos mig kan du lära dig andlig healing som är en omfattande kurs där du får lära dig mycket om energier och hur de kan användas på olika sätt. Kursen kan du gå oavsett om du har tanke på att jobba som healer eller om du gör det för din egen skull.

Lär känna dina intuitionskanaler är en mycket intressant kurs där jag går igenom och du får testa att se, att känna, att veta och att höra - dina intuitionskanaler.

Du som bor en bit från Malmö och inte har möjlighet att komma till mig, kan vara med på den mediala kursen med energikunskap som jag håller via zoom.

Gemensamt för kurserna är att du får rabatt på kurspriset om du bokar din plats senast den 31/5 och anger rabattkoden på bilden här under.Jag önskar dig en fortsatt fin maj månad och ber att våren ska ha fått sitt fäste nu!

Med omtanke, Camilla


Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page