top of page

Du ska tro att du är något

Uppdaterat: 18 mars 2023

Utan livet kan det inte komma några lärdomar. Vi lär oss snabbast och "lättast" genom livet och andra människor. Vi kan förstå mycket teoretiskt men det är inte förrän vi har gått igenom något som vi förstår på riktigt. Det är ju därför du är här med din själ. För att din själ ska få känna känslor och uppleva livet. Din kropp är verktyget för själen, utan den blir lärandet för själen bara teoretisk.


Även om jag vet att det är så det fungerar, tycker inte jag att livet är det enklaste som finns. De tyngsta prövningarna jag har varit med om, bär jag delvis med mig fortfarande. Jag har bearbetat och processat, haft inre överläggningar och samtal med mig själv och stundom varit helt överens med mig själv om att jag är klar och fri. Att det jag har lärt mig är det jag ska genom det jag har varit med om. Nyligen hände det något som gjorde att jag fick känslan av att mattan drogs undan under mina fötter och jag föll handlöst.


Jag brukar beskriva mig som den troende skeptikern till medialitet. Trots att jag vet hur energier fungerar och trots att jag har lärt mig att använda energierna som informationskälla så har jag ännu inte upphört att förvånas över hur väl det funkar. Hur jag kan veta saker. Hur jag kan beskriva människor och händelser som jag egentligen inte har en aning om. Min förvåning har klingat av under åren, det går ju inte att ständigt vara i den för då skulle jag hamna i att ge ifrågasättandet ännu mer näring. Förvåningen kliver oftast in när jag har gjort saker på distans som härom dagen när jag hade en fastighetsrensning och då bland annat fick in att det fanns en jordbunden man och en jordbunden kvinna på platsen, dessa bekräftade min klient att hon hade upplevt. Eller som när jag skriver och berättar vad jag upplevde i samband med distanshealing och personen ifråga skriver tillbaka med orden "Jag förstår precis vad du menar. Det var för att läka detta som jag tog kontakt med dig".


Jag var som mest fascinerad alldeles i början och en dag när jag kom till min andliga lärare blev jag uppläxad för något jag hade skrivit på Facebook. Jag hade skrivit om en vägledning jag hade haft och hur nöjd min klient hade varit. Syftet med inlägget hade inte varit att jag skulle höja mig själv, säga att jag är bra, utan snarare handlade det om att dela en upplevelse. Hur fascinerande det är att man kan få information om saker som man egentligen inte har en aning om. I vilket fall så blev jag där och då uppläxad och tillsagd att jag absolut inte fick göra några sådana inlägg för jag var tvungen att ta hänsyn till alla som kunde bli avundsjuka på mig och min förmåga, jag skulle ta ansvar för deras känslor. Jag såg upp till henne så jag lydde.

Händelsen ovan är anledningen till att jag sällan har delat positiv feedback vare sig på min hemsida eller på Facebook. Händelsen förstärkte en blockering som jag fick som tonåring då jag i skolan blev tillsagd att jag inte skulle tro att jag var något. Ord som bottnade sig i avundsjuka. Nu jobbar jag med att bli fri från blockeringen en gång för alla. Positivt omdöme från någon kan göra att någon annan bestämmer sig för att boka en tid med mig. I veckan tog jag steget till att låta klienters och kursdeltagares ord om mig få bli en del av huvudmenyn på min hemsida istället för att jag gömmer undan dem någonstans. Jag började så smått att skriva dem när jag byggde min nya hemsida och jag har verkligen övat på att känna mig bekväm i att visa upp dem. Att känna att det är okej, att jag får och att min lärares ord inte är min lag.


Jag är här för att hjälpa och då behöver de jag ska hjälpa få möjlighet att hitta mig. Jag är bra men jag är inte bäst för alla så låt din intuition leda dig dit du ska.

Välkommen om den leder dig till mig!Och du - du har väl inte missat att jag bjuder in till en gemensam healingmeditation på måndag den 20/3 då det är vårdagjämning. Meditationen är förinspelad och du laddar ner den via min hemsida. Kan du inte vara med kl 19 så lyssnar du när du har möjlighet. Detta är en meditation som går att återanvända. Du betalar genom att swisha en gåva till mig som energiutbyte.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page