top of page

En minnesvärd budskapskväll
Vilken natt jag har haft. Jag skulle kunna kalla den dålig eftersom min sömnkvalitet inte har varit den bästa men samtidigt så är anledningen allt annat än dålig...


Jag brukar aldrig berätta vem som går kurs hos mig men idag kan jag göra ett undantag eftersom vi hade en budskapskväll för åtta deltagare igår. Det känns lite konstigt att kalla min elev för elev när han har varit i den andliga världen fler år än jag men nu är det ju så att vi har haft olika inriktningar och jag har övat på mediumskapet lite längre. Min elev är Thorwald Lorentzon som många har sett i tidningen Nära och som tidigare hade Livsbrunnen. Numera har han Garden of feathers tillsammans med Susanne och det var där jag var igår.


Thorwald har gått min ettåriga Mediala kurs med energikunskap hos mig och sedan valt att gå kvar för att utveckla och jobba med det innehållet. Jag kommer fortfarande ihåg när han först hörde av sig till mig och undrade om han kunde få ta del av kursinnehållet. Ja absolut och jag skrev att han skulle känna in om det kändes rätt för honom vilket han svarade att det visste han redan. Då landade ett uns av prestationsångest i mitt knä. Jag hade varit på en föreläsning med Thorwald några år tidigare och den var på en hög, avancerade nivå och jag fattade ingenting. Noll. Och så skulle han som var så kunnig gå hos mig, tänk om jag inte kunde leva upp till hans höga nivå... Idag kan jag ju konstatera att det inte fanns något jag behövde leva upp till. Det var bara att köra på som vanligt.


Nåväl, tillbaka till gårdagskvällen. När vi hade förmedlat alla budskapen var det dags att äta lite. Thorwalds sambo Susanne hade gjort en underbar gryta. Där satt vi när Thorwald klingade i glaset och började att berätta om mig och kursen. Om mig som lärare, hur bra och tryggt det känns. Ja, han sa mycket mer än så och för mig blev det stort, en speciell känsla att låta de fina orden gå in i hjärtat. Jag som har haft så svårt för att ta emot komplimanger eftersom jag har fått lära mig sedan jag var ung att jag inte ska tro att jag är något. Mer om den resan ska jag skriva om en annan dag. Just nu är jag glad, mitt kritiska ego spjärnar inte emot, det har inte opponerat sig ännu :) Buketten med solrosor jag fick är förevigad och visdomen de förmedlar enligt Solöga passar bra:

"I mitt hjärta råder fred och kärlek. I min dröm råder fred och kärlek. I min värld råder fred och kärlek".


Jag är glad över lovorden och glad över att Thorwald varmt rekommenderar min kurs. Jag rekommenderar honom och Susanne också. De har fin energi, det är fin energi på platsen där de har sin verksamhet, där de håller olika kurser inom spännande ämnen. Kolla in Garden of feathers du med https://www.garden-of-feathers.com/ jag kommer garanterat att gå något där själv när jag är färdig med de andra kurserna jag håller på med just nu.200 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page