top of page

Fullmåne & expansionImorgon den 10/9 är det fullmåne, tiden för fullbordan och avslut. Denna fullmåne i fiskarna är väldigt spirituell så nu är det tid att gå bortom illusionen och släppa taget om sådan du inte ska bära med vidare. Denna fullmåne påverkas också extra mycket av Merkurius, planeten för kommunikation. Detta på grund av av två saker: Merkurius tillhör Jungfrun där solen befinner sig vilket ger den en extra skjuts och dessutom påbörjar Merkurius sin retrograda färd samma dag så be om att få släppa tankar och föreställningar som inte gynnar dig längre. Kanske har du tystat dig själv av någon anledning, det börjar bli dags att tala igen.


Många säger att de ogillar tiderna då Merkurius går "baklänges" men själv brukar jag fungera alldeles utmärkt eftersom jag upplever att mina tankar blir mer organiserade och strukturerade, jag brukar få mycket gjort. Den intentionen sätter jag även för denna retrograda period som avslutas om ca tre veckor.


Om jag ser till året som har gått hittills så har jag varit just strukturerad och organiserad. Året har gått i expansionens tecken på ett sätt som jag aldrig har varit med om förut. Det mesta i livet har gått som på räls känns det som och jag överdriver inte när jag säger att detta är det bästa året i mitt liv hittills om jag ser till helheten.


Allt började i februari när jag bestämde mig för att satsa på mig genom att köpa en utbildning. Jag hade sett kursen flera gånger och varit sugen på att köpa den men så fanns den där lilla naggande rädslan: Tänk om jag skulle misslyckas genom att inte fullfölja den. Tänk om något annat spännande skulle komma i min väg. Tänk om det blir bortkastade pengar. Jag tyckte vid det laget att jag kände mig själv ganska väl och brukade beskriva mig som spretig. Jag lyssnade lite här och lite där, läste lite här och lite där. Visst bidrog det till ökad kunskap men jag hade en förmåga att studsa runt istället för att fördjupa mig i ett ämne.


Nåväl, ett infall, nu köper jag kursen. Sagt och gjort. Det tog lite tid innan jag kom igång eftersom det är självstudier men när jag väl kom in i den, började min förändringsprocess. Bit för bit började trilla på plats och jag började få förståelse för mig, vem jag är på själsnivå och vilka tillgångar jag har. Hela jag stärktes upp och helt ärligt så började jag ändra synen på mig själv och hur jag kan göra skillnad med de tillgångar jag har. Kursen vibrerade rätt i hela mig. När jag sedan var färdig och skulle ha mina övningsklienter fick jag verkligen bevis på hur bra detta är. Nu sitter jag här, x antal läsningar senare och konstaterar att varje läsning är unik och spännande. Jag har fått se och uppleva många tidigare liv av olika slag, inget är det andra likt. Dock kan jag säga att religionen har stökat till det för många och orsakat många felprogrammeringar.


I dagarna avslutade jag kursen med "Själsläsning för företag". Den tog lång tid för mig att ta mig igenom för den är stor men wow vilket verktyg att ha tillgång till. Att se både på hur en person med sitt energicenter och själsgrupp fungerar som företagare med sina respektive tillgångar och fallgropar men också vad som kan skapa obalanser i form av fel samarbetspartners, fel marknadsföringskanaler, fel tjänster eller tjänstebeskrivningar. Jag ska börja med mitt eget företag samt få lite mer koll på kursens struktur och när jag har gjort det, har jag redan en som väntar på att få sitt företag läst. Det ska bli otroligt spännande!


Nästa kurs inom Soul realignment konceptet är redan påbörjad och den är så spännande att jag bara längtar efter att få presentera den också samt de kommande två jag redan har köpt. Pusselbitar som fortsätter att falla på plats. Här går det undan i svängarna men det känns rätt i hela mig.


Vill du få en djupare förståelse för vem du är på själsnivå och börja leva mer i linje av vem du är och släppa taget om blockeringar och begränsningar? Då kan en själsläsning vara något för dig. Följ länken här så kan du läsa mer och även skicka en intresseanmälan till mig.75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page