top of page

Fullmåne i lejonets tecken

Imorgon, söndag den 5/2, är det fullmåne i Lejonet och följande beskrivning är tagen från Astro kalendern 2022:

"Vid fullmånen i lejonet är solen mittemot i vattumannens tecken. Denna aspekt speglar balansen mellan hjärta och hjärna. Vattumannen handlar om intellektet och det nya medvetandet behöver ha en start koppling till hjärtat, det är här som lejonet kommer in i bilden. Lejonet vet hur man älskar sig själv, är stolt över sig själv och sprider sitt ljus i världen".


Detta är alltså en utmärkt tid att se dig själv och om du lever i linje med ditt hjärta. Att göra en inventering över om det finns något i ditt liv, inre eller yttre, som stör dig och din väg. Finns det något som ligger i vägen så att du inte kan eller vågar sprida ditt ljus? Du behöver inte sprida det över hela världen men kom ihåg att låta dig skina där du är. Om alla sprider sitt ljus, blir världen till slut en upplyst och kärleksfull plats att bo på. Tänk så fantastiskt det hade varit!


Fullmånens tid är tiden för fullbordan och avslut, att sätta punkt för något, att blicka inåt för att lägga en grund och förbereda en nystart till nymånen som kommer om ungefär två veckor. Kanske vill du ha ett budskap från en vägledare? Jag tog fyra kort från "Änglar och förfäder". Stilla dig och låt dig dras till en siffra eller fler.

Kommentera gärna och berätta vilken siffra/siffror du drogs till.

Kl 19.28 imorgon den 5/2 kommer ett nytt inlägg med de vända korten och deras budskap.

Jag önskar dig en fortsatt fin helg 🍀🌟🥰

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Emma Axbacke
Emma Axbacke
Feb 04, 2023

2

Like
bottom of page