top of page

Helgkurs - Plejadernas sju strålar - 1 plats kvar!

Du som följer mig kanske har förstått vid det här laget att jag främst vill använda min medialitet till att hjälpa människor att förstå livet och att utvecklas. Det är därför jag kallar mig andligt medium. Det jag skapar i form av olika event har till syfte att vi ska förenas och växa i våra mänskliga kostymer. Helgkursen jag presenterar i detta inlägg är inget undantag och jag har längtat efter att hålla den sedan i höstas då den plötsligt landade in. Jag välkomnar dig till att vara med en helg då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar, förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall samt våra DNA-strängar.Äntligen föll polletten ner och jag fick veta vad jag skulle göra med informationen jag fick en natt för några år sedan. Det var efter den första kursdagen då jag skulle lära mig Athenas blue ray healing av Helena-Magdalena. Hon hade inte nämnt något om att det fanns flera strålar och att de hade olika syften så därför var upplevelsen otrolig och det är också därför jag förstod informationen som kom. Den var kopplad till healingarbetet.

Jag vaknade natten jag nämnde efter att ha hört en feminin röst som sa: "There are seven beams: the beam of  goddess, the beam of healing, the beam of ..." och så vidare. Snabbt tog jag mig upp ur sängen och letade reda på papper och penna medan jag ännu kom ihåg alla sju, repeterade dem för mig själv. Jag har ofta tittat på lappen jag skrev, varit lite fascinerad över hur klart och tydligt informationen hade kommit men inte vetat vad jag skulle göra med den. Nu vet jag, nu är jag redo. Jag ska föra den vidare till dig för att hjälpa dig att minnas din gudomlighet precis som att en av strålarna heter The beam of goddess.​Jag tror att vi kom till jorden efter att ha levt på olika ställen ute i universum, Plejaderna är ett av alla ställen som finns. Först kom vi till Lemurien och sedan Atlantis. Vi har samlat mycket kunskap genom tiderna men genom Lemuriens och Atlantis undergångar, släcktes det mesta inom oss ned. Nu är vi inne i en tid då det är dags att åter minnas. Att ta tillbaka förlorad kunskap, kunskap som kan hjälpa oss i våra liv här på jorden. Kunskap som kan höja vårt medvetande så att vi lättare ska kunna leva vår sanning. Kunskap som kan hjälpa mänskligheten att vakna från den sömn vi har blivit placerade i.

Helgen består av teori, meditationer och musikaliska upplevelser genom vilka vi på olika sätt jobbar oss igenom Plejadernas sju strålar, att aktivera och stärka var och ens betydelse för dig. Det innebär att vi kommer att både rensa och balansera aura och chakrasystem men också att höja ditt medvetande genom att bli uppgraderad via tillförsel av höga energifrekvenser.Jag kommer att gå in på vad våra 12 olika DNA strängar står för. Detta för att du ska bli aktiverad i ditt medvetande kring dessa, genom kunskap kan vi förändra. En del tid kommer att läggas på att prata om och uppleva Atlantis och Lemurien. Under helgen blir du uppgraderad i ditt energisystem och kanske kommer även minnen från svunna tider att väckas till liv.Datum:  lördag 13/4 & söndag 14/4

Tid: kl 10-16 båda dagarna

Plats: hos mig på Möllebogatan 13 i Malmö

Pris: 2490 kr inkl vegetarisk lunch, fika och kristall som vi ska programmera. Platsen betalas när formell inbjudan skickas ut ca 2 veckor före till BG 799-8305.

Bindande anmälan efter att den formella inbjudan har skickats ut.


​Varmt välkommen med din anmälan!

Med omtanke, Camilla


Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page