top of page

Hur ska man kunna veta vem man ska vända sig till för att få hjälp?

Härom dagen hade jag ett intressant möte med en kollega inom den alternativa behandlingssektorn. Vi pratade om livet som egenföretagare, hur jobbigt det är att ständigt behöva påminna människor om vår existens och jobbet med att presentera både oss själva som terapeuter och det vi erbjuder. Hon berättade om sin behandlingsform energimedicinsk coaching, en resa i det inre för att lösa upp blockeringar och beteendemönster man bär på utan att kanske vare sig veta att de finns eller varifrån de kommer.


Samtal som detta är otroligt intressanta men det ökar samtidigt min medvetenhet om hur många vi är som jobbar för att hjälpa människor på olika sätt och vilken djungel det är att välja vem man ska vända sig till för att få hjälp. Vi är många som ständigt viftar: "Hitta hit, här är jag, se mig, kom till mig, jag kanske kan hjälpa dig". All information vi ständigt matas med. En del ska tas emot och en del ska sållas bort. Helt ärligt så är min känsla av mycket sållas bort utav bara farten för att man helt enkel blir överbelastad. När jag nu ändå kom in på ämnet djungel av terapeuter, kan jag berätta att det finns en sida som samlar på terapeuter av olika slag. Där kan man söka på symptom, behandlingsmetoder, kurser och allt möjligt. Om du inte har hört talas om 7999.se förut så lägg adressen på minnet, den kan vara användbar om du ska be om hjälp.När jag själv söker något jag vill ha hjälp med, går jag oftast till någon jag har fått tips om eller känner. Jag är känslig för energier och kan inte gå till vem som helst. För mig är helheten viktig. Det handlar inte bara om vad som görs utan även vem som gör det och helst också miljön. I miljön inkluderar jag hur energierna är på platsen. En viktig faktor när jag väljer är att jag inte går till någon som någon annan har rekommenderat innan jag själv har skapat mig en uppfattning om ifall det skulle passa mig också. Jag säger som jag har gjort i många år: känd betyder inte bäst och känd betyder inte heller bäst för alla.


Just detta sista dök upp i ett samtal när jag var på kurs för ett tag sedan. En kursdeltagare berättade vilket medium hon gick till och att hennes bedömning var att denne var Sveriges bästa medium. En annan person i gruppen hade varit hos samma men delade inte uppfattningen om att mediet var bra. Det är precis så det är, alla passar inte alla. Vi har olika energier, vi talar olika språk, vi har olika behov. Kom ihåg det när du söker någon som ska hjälpa dig. Läs hur den du funderar på att gå till presenterar sig själv. Låt dig känna in om det är för dig.


Det är fortfarande lite hysch hysch att gå till ett medium inom olika yrkeskretsar, alla varken kan eller vill vara öppna med var de söker hjälp vilket jag har stor respekt för. Till mig kommer läkare, poliser, lärare, socialarbetare, lagerarbetare, tulltjänstemän, fabriksarbetare, affärsanställda och många andra som jag inte vet vad de jobbar med. Ja jösses vilken blandning av olika yrkeskategorier jag får möta men oj så lika problemen kan vara i alla fall. En människas yrke avslöjar definitivt inte vad den behöver hjälp med, det är en sak som är säker. Så vad blir då slutsatsen av detta? Oavsett vilken utbildning vi har, är vi människor som vandrar här på jorden för att uppleva ett liv. Be om hjälp istället för att kämpa själv i motvind. Be om hjälp så att du kan leva ditt bästa liv.


Apropå det där med att det är hysch hysch att be mig om råd så vill jag dela ett sms jag fick från en sådan person nyligen. Det fick mig att le i hela mitt inre och jag kan höra hennes röst i mitt inre med hennes vackra dialekt. Hon finns 100+ mil från mig och det är fantastiskt att ha klienter även långt borta.Att göra reklam för mig och visa upp mig, är ingenting som ligger naturligt för mig. Varje steg tar sin energi och jag får verkligen jobba med att göra det. Mer om det kommer jag att skriva en annan gång. Just nu vill jag påminna om min tjänst Lär känna ditt guideteam. Den är superbra för dig som vill få veta vilken hjälp du naturligt har runt dig som är där för dig varje dag, hela tiden. Dina guider som bara väntar på att få bli inbjudna till att få hjälpa, som ibland gör det ändå för annars hade vi garanterat inte varit där vi är. Jag har rabatterat pris på denna tjänst för alla bokningar som görs senast den 31/12. Du behöver alltså inte genomföra läsningen detta året för att få det lägre priset, inte betala heller för den delen. Du som redan har gjort en Soul realignment läsning för mig, får ytterligare rabatt om du anger koden återkommande i din bokning. Klicka på bilden nedan om du vill läsa mer om tjänsten och boka en tid. Jag önskar dig allt gott tills vi får kontakt igen!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page