top of page

Hur skapar du förändringar i ditt liv?"Livet är för kort för att vakna upp på morgonen och ångra något. Älska människor som behandlar dig väl och glöm dem som inte gör det. Ha tillit till att saker händer av en anledning... ...om en möjlighet dyker upp – ta den ...om den förändrar ditt liv – låt den Ingen har sagt att det kommer att vara lätt. De bara lovade att det skulle vara värt det". Många som kommer till mig, gör det för andliga samtal. Att få stöttning och hjälp att navigera i livet. Jag hjälper till att förbättra och korrigera, förhållningssätt och lärdomar. Att leva sitt liv från ett andligt perspektiv kan ibland upplevas utmanande för det är inte bara att mata på som man har blivit itutad att göra. Som man har fått lära sig i sin uppväxt eller i skolan, vad media propagerar.


Steg ett i förändringsprocessen är att bli medveten om det som du vill förändra. Därför kan du aldrig slå på dig själv för att du inte har kommit på det tidigare, tiden var helt enkelt inte inne.


Att bryta tankemönster och sätt att vara på kan vara en utmaning men ingen förändring sker om du inte verkligen vill. För dig som vill förändra, kan det vara en idé att starta din process genom att göra en själsläsning i Akashakrönikan. I den utgår vi ifrån vem du är på själsnivå genom att sätta ord på egenskaper och personlighetsdrag. Sedan lyfts några tidigare liv upp. Jag berättar vad som hände och vilka möjliga konsekvenser du har tagit med dig in i detta livet. Konsekvenserna kan speglas i synen på sig själv, tankar, värderingar och hur man agerar i olika situationer.

En annan läsning jag har som kan hjälpa till i förändringsprocesser är Manifesting blueprint. Den handlar om hur du är designad att manifestera, i vilka sammanhang du bäst kommer till din rätt, varifrån du får din inspiration och på vilket sätt du bäst sätter dina intentioner för att lyckas uppnå dem.

Läsningarna är omfattande och mycket bra för dig som vill komma framåt i livet. Dem kan du bära med dig som en påminnelse genom livet.


Jag själv jobbar just nu med min egen manifesting blueprint genom att bland annat lägga strategier som hjälper mig att komma framåt mot det jag vill uppnå. Det är ett verktyg som jag inte vill vara utan för tack vare detta har jag fått en större förståelse och definition kring hur jag fungerar.Vart är du på väg? Vad önskar du dig? Hur ser din strategi ut för att ta dig dit?

Detta är bra frågor att ställa sig om man vill ha förändring och utvecklas. Kanske kan jag hjälpa dig?

Se gärna mitt utbud av själsläsningar på min hemsida. Kanske finns där något som tilltalar dig?61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page