top of page

Idag är det en stor portaldag

Energierna tar oss kraftfullt framåt just nu. Tidigare i veckan var det fullmåne med månförmörkelse med solen i skorpionens tecken och därmed månen i oxens tecken. Denna händelse kommer att vara med oss ett bra tag framöver. Fullmånen står för fullbordan och avslut och tillsammans med att den hamnade i total skugga gör arbetet extremt mycket mer kraftfullt. Månens placering i födelsehoroskopet beskriver hur vi uttrycker oss känslomässigt i våra liv. Månen i oxens tecken är trygg och stabil men när skorpionens och därmed planeten Plutos energier blandar sig in i leken, sker det på djupet. Djupa känslor, stor transformation. Har du upplevt att dina känslor har åkt berg- och dalbana de senaste dagarna? Då kanske du förstår varför nu. Bara låt det ske. Se vad som dyker upp för det är saker som det är dags att ta hand om och släppa taget om en gång för alla.


Så idag har vi en stor portaldag, den 11/11. Ettans energi som för med sig en nybörjares nyfikenhet, att börja om från början eller kanske låta dagen markera en nystart för något du önskar dig. Vad önskar du att livet ska ge dig? Jag har satt en tydlig intention för mig själv och förklarat för mina guider vad jag menar och även visat framtiden då min intention har blivit till verklighet. Jag visar med bilder och med känslor, hur förändringen påverkar mig i mitt inre, min känsla i mig själv och i min plats i livet.


Jag tog ett kort från "Änglar och förfäder" och bad om ett budskap för denna tid av förändring och jag måste väl säga att det är väldigt passande!


Sommaren: Njut av glädje och ljus.

Res dig, sprid ut dina vingar och lys. Låt täckelset falla från dina projekt och idéer. Manifestera dem nu.


Sommaren har alltid setts som en glädjens tid, en tid då man ger sig av på äventyr och skapar nya minnen. Blommorna prunkar, djuren njuter av sin frihet under de långa sommardagarna och ljusa sommarnätterna, och vi människor tar semester och njuter i solen. Vi lyfts i anden av ljuset och värmen.


Jag önskar dig en fortsatt fin dag och kom ihåg att vara tydlig med vad du önskar dig. Ge dina guider inte bara ett ord eller en bild utan även en känsla av hur du önskar känna när du har fått det du ber om.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page