top of page

Jag är uppgraderad så därför uppgraderas min hemsida också

Välkommen till min nya hemsida! Jag har tänkt ganska länge att det var dags att modernisera och lämna min gamla plattform men jag blev trött av att bara tänka tanken på arbetet som skulle krävas när all information skulle föras över. För dig som inte har varit på min gamla sida så kan jag säga att den svämmade över av information. Där finns otroligt mycket textmaterial, gamla bloggar och kanaliseringar. Den 10/6 2012 skrev jag mitt allra första inlägg så då kan jag med enkel matematik konstatera att sidan innehåller 10 års arbete. Otroligt många timmar har jag lagt där. Även om Camillas Änglarum nu läggs till handlingarna så kommer sidan att finnas kvar även om den inte längre kommer att uppdateras.


Så när jag nu skulle börja att skriva min första lilla "blogg" här så startade jag med att leta efter en bild som skulle passa inlägget och där var hon ju, Gudinnan Athena. Hon är faktiskt en anledning till att jag är där jag är idag. Tack vare att jag en dag för ungefär sju år sedan klev ur min komfortzon och tackade ja till ett uppdrag att kanalisera ett budskap till ett ljusarbetarmöte så startade min nya, expanderade resa. Tack vare henne öppnades en dörr genom vilken jag har fått lära känna nya energiformer annat än de guider jag har haft genom åren.


Att min nya sida kommer just nu beror på att jag i januari detta året "trillade över" en distanskurs i vilken man skulle få lära sig att göra själsläsningar i Akashakrönikan. Jag som i mitt mediumskap har jobbat med själen och medvetandehöjning i några år har fallit pladask för denna nya tjänst jag nu kan erbjuda. Soul realignment läsningarna har tagit mig till en ny nivå jag inte kände till. Genom att jag har kunnat göra denna själsläsning på mig själv har jag fått ännu fler pusselbitar till vad det är som har hållit mig tillbaka från att expandera och verka som den ljusarbetare jag faktiskt har kommit hit för att vara. Varför jag har en känsla av att vara underlägsen trots att jag vet att jag är bra. Jag kommer att skriva mer om själsläsningar här vid ett senare tillfälle, fram tills dess får du hålla till godo med det jag har skrivit under beskrivningen av tjänsten.


Åter igen varmt välkommen till min nya sida, jag hoppas att vi kan fortsätta att expandera tillsammans!

Gudinnan Athena
Gudinnan Athena

242 visningar10 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

10 Comments


Lena Torhall
Lena Torhall
Jun 09, 2022

Det är med stor tacksamhet och glädje jag ser fram emot det nya samt din nya hemsida! Varma Hälsningar Lena

Like
Camilla Cronwall
Camilla Cronwall
Aug 24, 2022
Replying to

Tack Lena!

Like

Grattis till en ny fin hemsida, ska bli kul att följa<3

Like
Camilla Cronwall
Camilla Cronwall
Aug 24, 2022
Replying to

Tack Mirja!

Like

Grattis till dig och din nya sida. Ska bli spännande att följa 🙏🥰

Like
Camilla Cronwall
Camilla Cronwall
Aug 24, 2022
Replying to

Tack Johanna!

Like

Så spännande och så härligt att gå vidare lycka till ❤️

Like
Camilla Cronwall
Camilla Cronwall
May 27, 2022
Replying to

Tack så mycket❣️

Like

Spännande 👼 Lycka till 🤗

Like
Camilla Cronwall
Camilla Cronwall
May 27, 2022
Replying to

Tack, tack, tack 😍

Like
bottom of page