top of page

Kanaliserat budskap från Ra

Uppdaterat: 2 feb. 2023

Det här budskapet kom från Ra för ganska länge sedan men det har blivit liggande. Jag spelade in en video till min Youtube kanal där jag läste budskapet och pratade lite runt budskapet. Att lyssna är bäst men har du inte tid så kan du läsa det här (annars ligger videon längst ner i detta inlägg). Kanske har du redan lyssnat och vill läsa igen. Oavsett vilket, här är det och jag skickar med dig frågan om du är energimedveten?
Jag är Ra från Arcturus och jag ska idag prata om energimedvetenhet. Vad är då energi kanske du undrar. Energi är en vibration, en sammansättning av olika vibrationer, som ibland skapar en upplevelse för människan och desto oftare går människan förbi.


Att utöka ditt upptagningsområde, öka din energimedvetenhet, kan hjälpa dig mer i livet än du kanske förstår. Genom att ta in information, vilket energi är, kan du vara förberedd på händelser som är på väg in. Genom att ta in information kan du slappna av och veta att du blir uppdaterad i det du behöver för stunden. När du öppnar upp din energimedvetenhet så kan du expandera och gå utanför den 3D verklighet som din fysiska kropp för närvarande befinner sig i.


När du lämnar den tredje dimensionens frekvens så frigör du din hjärna från den tredje dimensionens grepp. Du öppnar upp för information som är svår att få tillgång till där. Du kanske undrar varför det är så? Jo, helt enkelt för att den tredje dimensionens vibration är trög och samtidigt inprogrammerad med falsk information. I den tredje dimensionen finns det mycket information som inte är sann. Ni må kalla det vetenskap men den vetenskapen är baserad på den tredje dimensionens medvetande vilket är starkt begränsat.


Det har genom tiderna funnits människor som har presenterat revolutionerande upptäckter men som har eliminerats för att de hade genomskådat illusionen och de makthavare som existerade vid dessa tidpunkter tillät inte att den pågående jordsliga strukturen blev ifrågasatt och vänd upp och ner.


Jag vill påminna dig om att inte vara rädd för att bli eliminerad av samma anledning. Ni vakna människor på jorden går nu samman för att tillsammans bygga det nya. Ni tillsammans smyger underifrån, blir fler och fler, för att till slut bli de som tar över taktpinnen för att skapa den nya tidens ordning.


Ha tålamod och vet att även om vissa dagar kan kännas tunga och hopplösa så pågår mycket bakom kulisserna. Du ser inte allt, du vet inte allt för du behöver varken se eller veta allt.


Fokusera på dig, din önskan och tro. Låt inte den tredje dimensionens låga vibration hålla dig tillbaka utan luta dig istället tillbaka och vet att du hjälper jordens samlade medvetande höjas.


Lite i taget smyger det sig på och snart är den nya tiden här.

Med kärlek och omtanke, Ra.
Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page