top of page

Kortvändning - budskap till fullmånen den 5/2 2023

Jag la upp ett inlägg igår där jag skrev lite om dagens fullmåne och om att få ett budskap från en vägledare inför den. Om du inte redan har valt en siffra så föreslår jag att du gör det nu, 1-4. Sätt gärna en intention om att få ett budskap som tar dig framåt. Gå gärna tillbaka och läs det jag skrev igår, länk finns längst ner i detta inlägg.


Här kommer nu de vända korten med dess tillhörande budskap och jag hoppas att din vägledares budskap talar till dig.


Magins Väktare: Släpp fram din inneboende magi.


Sluta leta i omvärlden och inse att du själv besitter en otrolig inneboende kraft.

Magi är den energi i universum som gör att du kan skapa och manifestera genom att medvetet styra din vilja. Magin anpassar sig till din frekvens. Magins Väktare representerar magins ängel, den som hjälper dig att fokusera din vilja så att du kan få något att bli verklighet. Hon är den ängel som virvlar runt shamanerna och de visa när de åkallar de magiska energierna för att få hjälp att manifestera något helande som stöttar dem på deras väg. Den här ängeln representerar all magi som fokuserar på det högsta goda och alla som jobbar för det.Sommaren: Njut av glädje och ljus.


Res dig, sprid ut dina vingar och lys. Låt täckelset falla från dina projekt och idéer. Manifestera dem nu. Sommaren har alltid setts som en glädjens tid, en tid då man ger sig av på äventyr och skapar nya minnen. Blommorna prunkar, djuren njuter av sin frihet under de långa sommardagarna och ljusa sommarnätterna, och vi människor tar semester och njuter i solen. Vi lyfts i anden av ljuset och värmen.


Ljuset är här för att skingra mörkret. Med det kommer klarheten, och nu vet du precis var du befinner dig och hur du ska gå vidare härifrån. Änglarna och förfäderna uppmuntrar dig att inte stressa nu utan att ta tillfället i akt och njuta.


Försvarets Väktare: Sänk garden


Riv murarna byggda av skam, motstånd och rädsla som står mellan dig och din kapacitet att ha roligt. Du behöver varken gömma dig själv eller dina gåvor. Du är född till att lysa.

Försvarets Väktare är en kvinnlig version av Ärkeängeln Mikael. Hon är en mycket kärleksfull krigarängel med stark beskyddarinstinkt som bär en oförstörbar, skyddande kraftsköld, och om undsätter alla som ber henne. Hon kan hjälpa dig att riva de murar du har byggt av rädsla och istället omge dig med kärlekens kraftfält. Då kan du känna dig trygg samtidigt som dina gåvor synliggörs. Trots att hennes jobb är att skydda dig från negativ energi är hon totalt avspänd, lugn och trygg, för hon litar på att kärleken övervinner allt.


Druiden: Stå trygg


Behåll lugnet. Gör inga plötsliga förändringar. Stå stadigt i vetskapen om att du är precis där du ska vara. Våga leta djupt inom dig och tappa inte fotfästet. Om du undrar över ditt nästa drag eller oroar dig över det som håller på att hända i ditt liv, är det dags att byta perspektiv och hitta tillbaka till en inre tillit.

Druiderna var de visa vägledare som i forma tider fanns på de brittiska öarna. De stod i nära förbund med jorden, solen och månen. Druiderna var lärda och utformade ett skriftspråk, ogham träalfabet, och de var erkänt skickliga historieberättare, poeter och hantverkare.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page