top of page

Själen och din utveckling

Jag tror att själen lever vidare inkarnation efter inkarnation och att den samlar information och erfarenheter som vi glömmer bort mellan liven men som vi genom medvetenhet och ett nyfiket utforskande kan påminna oss om igen. Jag tror att många av oss inte bara har samlat informationen här på jorden utan även på andra platser i vårt universum eller utanför. Jag tror att vi kan göra våra liv mindre jobbiga om vi hjälper oss själva att minnas och jag är säker på att jag är här för att hjälpa andra att minnas. När vi lär oss att se livet ur olika perspektiv, kan vi växa i vår roll som människa här på jorden och när vi gör det, påverkar vi vår omgivning till att gå i samma riktning. På det sättet skapas ringar på vattnet och jorden kan bli en bättre plats att leva på.


Att hålla kurser är ett sätt för mig att väcka minnen till liv. När vi träffas och mediterar tillsammans, kan kraftfulla och magiska saker hända. Kursen du kan läsa om här nedan handlar just om själen och jag presenterar en möjlig teori om hur den utvecklas och hur du kan utvecklas genom att minnas.

Den här kursen riktar sig till dig som vill jobba med dina själsliga tillgångar och få fördjupad insikt om vem du är på själsnivå men också upptäcka dina skuggsidor så att de kan minska sin påverkan på dig. Du som vill bli inspirerad för att komma vidare i din andliga- och personliga utveckling. Du som vill få ökad förståelse för livet och dina medmänniskor. Att mer se livet ur ett andligt perspektiv.

Alla har hört talas om begreppet själ men definitionen av en själ finns i väldigt många olika varianter. Somliga säger att den redan är fullkomlig, andra tror att själen utvecklas genom att inkarneras ner i en kropp här eller på någon annan planet för att känna och uppleva livet. Jag tror på det sistnämnda.


Som människa här på jorden är du en sammansättning av flera olika delar: kropp-själ-ande.

Din själ ska lära sig vissa saker och valde föräldrar som skulle hjälpa till i processen. På köpet fick du DNA med dina förfäders utmaningar. I dina celler och aura finns minnen från tidigare liv. När du väl kom till jorden, kändes inte utmaningarna du tagit på dig lika självklara för du hade helt plötsligt en fysisk kropp att ta hänsyn till.


Under kursen kommer vi att titta på dina själsliga tillgångar men även det som försvårar din väg framåt. En intention för kursen är att skapa förståelse både för vad du är här för att lära och uträtta men även att få kontakt med dina själsliga resurser. Vi kommer att göra renande meditationer dvs rensa minne och präglingar som stör din väg framåt och upplyftande meditationer för att ge dig kunskap om vilka resurser du har som du kanske har glömt bort.


Ditt liv formas av besluten du fattar. Går besluten i linje med den du är på själsnivå eller påverkas de av det du har gått igenom i ditt liv?

Kursen kommer att hjälpa dig att förstå både dig själv och dina medmänniskor lite bättre. Jag kommer att presentera en modell kring hur själens utveckling kan gå till. Hur olika vi alla är med våra individuella livsplaner, karma och det vi är här för att lära.Vi träffas hos mig i Malmö tre timmar vid fem tillfällen. Fika ingår vid varje tillfälle. Gruppen består av minst 4 max 8 deltagare.


Varje träff inleds med teori för att sedan utforska genom meditation. Det är en fördel om du har mediterat tidigare och har en viss vana av att visualisera och uppleva. Ju djupare du kan komma, desto större sanningar kan du nå i ditt undermedvetna.


Kursavgift: 3 333 kr.

Delbetalning ok, meddela om du önskar det. Första delbetalningen sker i samband med kursstart. Anmälan är bindande när formell kursinbjudan har skickats ut 2-3 veckor före kursstart.


Plats: Möllebogatan 13, Malmö

Våren 2024

Kl 17.30-20.30 följande tisdagar: 5/3, 2/4, 16/4, 14/5 och 28/5.Preliminärt kursupplägg (i en kort sammanfattning):

Första träffen: Genom dimensionerna in i detta livet.

Planen för vårt liv skapas, livssyfte och lärdomar.

Meditation: Vi grovrensar detta livet och höjer energifrekvensen. 

Andra träffen: Tidigare liv och andra existenser – själsliga tillgångar

Själens utvecklingsstadier.

Meditation: Upplev ett tidigare liv och en plats du kommer ifrån.

Tredje träffen: Livet mellan liven

Själsfrände, tvillingsjäl, själsfamilj

Meditation: Utforska din livsplan och valet av dina föräldrar.

Fjärde träffen:  Vad håller dig tillbaka?

Karma, rädslor, triggers

Meditation: Lösgörande/upplösande av det som håller dig tillbaka.

Femte träffen: Din väg framåt – sammanställning

Tidslinjer, parallella liv.

Meditation: Upplev din livsväg/möjlig framtid.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page