top of page

Luften gick ur mig för ett ögonblick

Uppdaterat: 10 aug. 2022

Något hände i januari. Detta något gav mig min energi tillbaka på ett sätt jag inte har upplevt på många år, kanske ända sedan innan jag gick in i min utmattning och det är 11 år sedan i dagarna.


Jag har knappast vågat tro att det var sant. Jag fick en klarhet i huvudet jag inte visste att jag kunde ha och energin räckte til mer än jobba. I början undrade jag när det skulle gå över, om det var tillfälligt. Eftersom energin räckte till mer än att jobba, tog jag tag i något jag hade skjutit upp länge: att boka en tid hos Tina och hennes QRMA hälsoanalys. Min kropp skannades genom en frekvensmaskin och när Tina gick igenom värdena med mig, såg jag allvaret i somliga saker. Tina visade mig vart jag behövde rikta mitt fokus, och fokuset visade sig vara jag själv.


Jag hade inte varit där jag är om jag inte hade investerat i mig. Investeringarna har bestått av både tid och pengar, ibland en kombination. Jag har insett att när jag verkligen bestämmer mig för något och avsätter det som behövs så ökar kraften i det som sker. Det jag har bestämt mig för att göra intensifieras och blir inte halvdan eller halvhjärtlig.


Just detta är en anledning till att jag har skurit ner på sånt jag erbjuder gratis som till exempel mina änglakort med tillhörande budskap som var stående varje vecka på min hemsida och facebooksida. Genom att skapa olika event och tjänster som kostar pengar, sker ett energiutbyte mellan mig och deltagarna vilket gör att värdet blir större och kraften i det som görs blir större.


Inledningen av detta året har verkligen inneburit fokus på mig: min hälsa, min utveckling, mitt värde, min tid, min energi. Jag har låtit mig välja vad jag ska fokusera på, vad jag ska lägga min tid och energi på. Tack vare detta fokus, har jag haft full fart framåt. Intensiva dagar och den lediga tiden har varit upptagen med andra saker att göra. Juni månads första 14 dagar var väldigt intensiva med att både hålla studentfest och delta på en, att både hålla i ett födelsedagsfirande och delta på ett. När allt detta var över, var det dags för begravning av en nära anhörig till familjen.


Dagen efter begravningen gick luften ur mig. Det kändes som om min ryggrad inte längre bar mig, jag kunde inte sitta, jag orkade inte. Så det var bara att lyssna på kroppen, kroppen orkade inte hålla mitt höga tempo längre. Jag lyssnade och bestämde att de sista veckorna innan semestern fick gå i ett lite lugnare tempo. Nu är det en vecka kvar och sedan ska jag vara ledig i nästan sex veckor. Då ska allt som har hänt under 2022 års första halvår landa in.


När jag kommer tillbaka i augusti, närmar vi oss årets samskapande med min vän Jenny Åsenlund då vi åter ska välkomna deltagare till en utvecklande och balanserande helgkurs i natursköna Röstånga ❤

Fokus ligger på dig och din andliga och personliga utveckling. Kanske vill du använda helgen för att förbereda dig inför hösten, få ny inspiration och motivation?


Vi blandar aktiviteter för både kropp och själ. Meditation, föreläsning, försiktig yoga (för ALLA!!!), promenad till Odensjön om vädret tillåter ☀️


Kanske är det dags för dig att investera i dig? Läs mer på min hemsida:

Tack för att du har läst ända till slutet. Kanske har jag gett dig något att tänka på? Kanske har du insett att du ska rikta större fokus mot dig? Skriv gärna en liten kommentar, dela med dig av dina tankar och eventuella insikter.


Jag önskar dig det allra bästa tills vi sammanstrålar igen!

Camilla
137 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page