top of page

Manifesting blueprint - hur du är designad att manifestera och utvecklas

Manifesting blueprint är en kurs som ingår i Soul realignment utbudet. Grundläsningen i Soul realignment har jag skrivit om förut och jag har gjort jättemånga spännande och utvecklande läsningar. Det är en läsning där man får lära känna sig själv på själsnivå, den berättar vad du är, vilka tidigare liv som stökar med dig och har skapat tankemönster och beteende som egentligen inte tillhör detta livet. Att jag har valt att fördjupa mig i manifesting blueprint beror på att den berättar hur själen är designad för att utvecklas och höja vår vibration som människor. Jag är helt exalterad över att få börja göra läsningar för jag är övertygad om att den kommer att göra skillnad.
När jag skiljde mig 2008 sa jag till mig själv att jag skulle ta reda på vem jag är på riktigt. Jag har ingen aning om varifrån tanken kom eller ännu mindre visste jag då hur jag skulle gå till väga, insikten bara var där. Någonstans hade jag väl förstått att jag inte levde mitt liv som jag utan att jag anpassade mig efter omständigheter och för att vara till lags många gånger.


Jag har jobbat med mig själv och det har tagit sin tid att kliva ur gamla tankemönster och sätt att göra på. Tänk om, tänk nytt. Gör om, gör nytt. Livet handlar om hur jag väljer att förhålla mig till det som händer, jag gör val och de är mer eller mindre medvetna. Vi behöver inte vara medvetna om allt för då går vi under men vi är här för att uppleva ett liv och att utvecklas.


Många gånger har jag tänk hur komplicerad jag är men många gånger har jag insett hur lätt jag är att leva med. Många gånger har jag sagt till min man "så gör i alla fall inte jag" när vi har sett eller hört historier från andra relationer. När jag gick igenom min manifesting blueprint, fick jag veta att jag är designad till att se andra, hur andra gör och därigenom se mig själv.

"Dessa personer väljer bort energier som de inte vill ha. De slipar på vad de vill ha/skapa genom att först plocka bort. De lägger märke till vad andra gör som de inte vill ha eller tycker om". Det är så mycket som klarnar för mig i detta. Jag är en betraktare men det har aldrig handlat om att döma någon utan för att tydliggöra för mig själv vad jag vill, behöver eller är på väg.


I manifesting blueprint tittar man på sju olika faktorer som påverkar våra processer gällande att komma framåt och förverkliga våra intentioner. Hur vi skapar en ny vibration i vårt varande för att få nya resultat. Vi alla är designade olika gällande om vi kommer bäst till vår rätt med andra människor som är som oss själva, annorlunda eller både och. Ser jag min utveckling genom att jämföra mig med den jag var för fem år sedan eller ser jag den genom att jämföra mig med andra människor? Gör jag som jag brukar eller vill jag hela tiden skapa nytt? Kräver mina förändringsprocesser att jag gör samma sak om och om igen eller genom att jag tar handling på olika sätt tills jag når fram? Finns det verkligen något som heter "vinnande koncept" eller ska jag skapa variationer? Får jag min inspiration från mitt inre eller blir jag inspirerad av hur andra gör?


Detta är några frågor jag jobbar med för mig själv just nu för att få min självbild att klarna. Jag har fått så många aha upplevelser att det är helt galet vilket också är bekräftelser på att jag har gjort något rätt men det finns lite att slipa på. Genom dessa bekräftelser får jag hjälp att sortera bort huruvida jag ska ta hänsyn till saker eller inte. Det bästa i det här är att jag vet hur jag är designad på själsnivå i den 7:e dimensionen och jag jämför med hur jag faktiskt gör i den 3:e dimensionen. Utifrån den jämförelsen vet jag också vilka områden jag ska fokusera på för att utvecklas.


Låter detta spännande? Jag kommer att lägga upp tjänsten ganska snart och om du är intresserad av att göra en läsning och vill ha den till ett rabatterat introduktionspris så föreslår jag att du börjar prenumerera på mitt nyhetsbrev. Då kommer du att få veta när tjänsten lanseras och en rabattkod att använda.
Nu ska jag fortsätta med att utforska mig själv. Jag önskar dig en fortsatt fin fredag och kommande helg!

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page