top of page

Min berättelse

I april var jag på en hypnossession i vilken jag fick rådet att göra om min hemsida. Nog för att jag hade tänkt att jag inte var helt nöjd men att göra om något som bara är två år gammalt, är ingen självklarhet. I min hypnosupplevelse fick jag känna energin och veta syftet med att göra om och eftersom det kändes positivt, var det utan tvekan jag satte igång. Oj så många timmar jag har lagt på detta. Jag har provat olika layouter, typsnitt, letat bilder, skrivit om de flesta texterna till mina tjänster. Jag började också titta på hur jag hade beskrivit mig. Det slutade med att en hel del har skrivits om eftersom jag med mina insikter och lärdomar har fått nya perspektiv och nytt sätt att förklara saker på. Du som vill veta mer om mig, min verksamhet och få en inblick i min livsresa kan fortsätta läsa för här kommer den senaste versionen. Tack för att du är här!


Jag ser dig

När jag var ungefär 5 år gick jag på kyrkans barntimme där de berättade att Jesus kom från Gud. Jag gick hem till min mamma och frågade varifrån Gud kom. Hon visste inte det utan sa att jag skulle fråga nästa gång, vilket jag inte vågade. Det var tur för nu har jag fått skapa mitt eget svar utifrån mitt eget synsätt: Vi alla är en del av skapelsen. Vi alla har fått vår plats på jorden för att hjälpa själen att växa och därmed höja medvetandet på jorden.

Jag kommer ihåg att jag som ung tänkte att det är omöjligt att vi bara är här en gång och sedan är det över. Människors olikheter  kan omöjligt skapas för bara ett liv, det måste finnas något mer.


Är vi alla här bara en gång?
Är vi alla här bara en gång?

Jag är maskiningenjören som bytte väg "mitt i livet". Omständigheter gjorde att jag gick in i väggen 2011, en otrolig smäll,  tillräckligt hård så att jag skulle förstå att jag inte kunde gå tillbaka till mitt gamla jag och mitt gamla liv. Mitt system stängdes ner för att starta om.

Jag växte upp i ett hem som präglades av den 3:e dimensionens sätt att leva livet vilket innebar att det enda som var viktigt var att vara duktig och prestera. Att vara lydig och till lags, att inte visa känslor. Jag lärde mig att leva mitt liv utifrån pannbenen, inte från hjärtat. Det tog mig många år innan jag ens blev medveten om att livet kan levas från en känsla. Att leva  från hjärtat är det vi kallar att leva utifrån den 5:e dimensionens synsätt. Det går inte alltid eftersom det är i den 3:e dimensionen vi lever rent fysiskt och de flesta verkar utifrån men vi kan göra vårt bästa för att ständigt bära intentionen att låta hjärtat leda oss så mycket det bara är möjligt.

Om jag inte hade lyssnat på den där inre rösten som sa till mig att meditera, kanske jag inte hade hamnat här vid den här tidpunkten. Då hade jag fortsatt att leva som jag gjorde och kanske inte ens gått in i väggen när jag gjorde det. Det hade blivit en annan tidslinje helt enkelt. Meditationen gjorde att jag öppnade upp för en annan värld i vilken jag lärde mig att se annat i livet än vad jag kunde se med mina fysiska ögon eller räkna ut med min logiska hjärna. Det är också därifrån jag låter min inspiration komma nuförtiden, från den inre stillheten där jag kan höra, veta och känna mina guiders råd.

Att gå in i väggen är en väg jag inte rekommenderar att någon tar om den går att undvika. Att förlora kontrollen över sitt eget liv, att inte kunna tänka klart, att inte veta från en dag till en annan om orken kommer att finnas för att göra planerade saker. Jag minns än i dag vilken seger det var när jag efter ett halvårs sjukskrivning kunde gå på julmiddag med mina kollegor. Det tog många år innan jag började känna mig som mig själv igen, att börja att minnas och att leva fullt ut. Det har varit en prövning att öka på kalenderns inbokade saker och att lita på att det kommer att gå. Jag har fått öva mig på att gå från att säga nej till allt till att säga ja till mer.


Lärdomen som kom från min utbrändhet är alltså vikten av att hitta samarbetet mellan hjärta och hjärna. Att tänka i nya banor och att omvärdera livet. Livet är vårt för att levas och upplevas. Vi kan inte bara jobba ihjäl oss, tjäna någon annan, för att sedan gå i pension och tro att vi kan ta igen all förlorad tid.

Att följa den inre vägledningen

Jag följde min inre röst som sa att jag är här för att visa vägen, för att leda och för att vara läraren. En övertygelse så stark att jag inte funderade på hur det skulle gå till, jag bara gjorde. Så här är jag nu med mitt eget företag sedan 2015 men som är under ständig förändring eftersom jag förändras, växer och utvecklas. Jag vet att detta är syftet med mitt liv, att hjälpa människor att växa och utvecklas, att se sig själva och sina tillgångar. Alla människor är unika med unika tillgångar och egenskaper och därför tror jag inte att alla kan stöpas i samma form för att bli likadana så som vårt samhälle är uppbyggt. Ett överaktivt barn säger vi har ADHD och det barnet ska medicineras för att passa in istället för att anpassa förutsättningarna så att barnet kan fungera. Kanske går det inte att göra så för alla men det är i den änden vi måste börja.


Jag är en troende skeptiker. Trots  att jag har hållit på med det mediala i många år och trots att jag har haft mängder med upplevelser så kan jag fortfarande bli fascinerad över att det fungerar. Hur jag kan veta allt jag vet, hur jag kan beskriva människor som inte längre är här på jorden, hur jag kan beskriva människor jag möter så att de känner igen sig, hur jag kan veta vad som pågår i en annan människas liv?

Med min ständiga följeslagare skeptikern, tar jag aldrig något för givet och jag köper inte heller vad som helst rakt av. Jag har lärt mig att allt är energi, all energi vibrerar olika och betyder olika saker, allt är information. Det är genom denna kunskap och förståelse jag jobbar och det är utifrån detta jag även lär ut. Går man en kurs hos mig så får man mycket teori för att man verkligen ska förstå hur naturligt medialitet egentligen är och med den kunskapen så ökar både förmågan att uppleva saker men också förståelsen för att detta är på riktigt.

Jag är nyfiken och vill hela tiden lära mig mer, veta mer och ju mer jag lär mig desto mer inser jag vad det finns att lära.

Tack för att jag fick dela en liten del av min berättelse med dig! 


Kärlek

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page