top of page

Ny måncykel - nya budskap

Ikväll kl 20.31 är det fullmåne i Vattumannen. Vattumannen är stjärntecknet som står för att gå sin egen väg, att sticka ut och vara annorlunda. Det innebär att just dessa egenskaper kan väckas till liv lite extra inom dig just nu. Plötsligt, från ingenstans, dyker kanske ett ifrågasättande upp. Är det min väg jag går på eller har någon annan valt den åt mig? Är mitt jobb rätt för mig? Omges jag av rätt människor? Är detta min sanning eller någon annans? Hur vill jag göra?


Jag kan ofta känna att ifrågasättande är jobbigt men varje gång jag hamnar i det, försöker jag påminna mig om att det är sunt att ifrågasätta. På så sätt får jag möjlighet att korrigera det som eventuellt behöver korrigeras. I annat fall är det bara att tuffa vidare. Det är bättre att ge sig själv möjlighet att förändra än att hamna i att göra som man brukar och sedan ångra det man inte gjorde.


Dagens påminnelse: Att ifrågasätta sitt liv, hur man lever det och vad det innehåller, öppnar upp för att skapa förändringar. Att göra samma sak om och om igen är inte utvecklande. Att göra nya val bjuder in till expansion.


Jag drog fyra kort från "Änglar och förfäder". Kanske vill du ha ett ord på vägen från en vägvisare? Låt din intuition leda dig till en siffra nedan och scrolla sedan vidare för att läsa ditt budskap. Jag hoppas att det talar till dig!


Med omtanke, Camilla


Luftens väktare: Ändra synsätt.

Förändra dina tankemönster, så förändras hela din verklighet.

Luftens Väktare representerar luftelementets änglar. Luft har traditionellt sett att göra med tankar, tankemönster och allt som händer i tankevärlden, viket betyder att de änglarna kan hjälpa oss att få bukt med eventuella tankar från det förflutna som fortfarande plågar oss. De kan hjälpa oss att se världen med klarare ögon. De bjuder in dig att ändra ditt sätt att se på vissa situationer, eftersom det är möjligt att din nuvarande inställning hindrar dig från att bli ditt bästa jag.

Du har nu möjlighet att lära dig mer om dina egna tankemönster. Dina vägvisare vill berätta att allt inte är precis så som du ser det. Ibland spelar hjärnan oss ett spratt. Andra gånger kan vi helt enkelt ha fått fel uppfattning. Om du står inför en stor utmaning eller känner att du inte vet vad du vill eller vart du vill komma, är det antagligen dina tankar eller ditt fokus som är grunden till hur du känner dig. Du uppmanas nu att öppna både ögonen och sinnet; att gå bortom de gränser du har satt upp för dig själv och att inse att ditt sätt att se på världen också bestämmer hur du uppfattar världen. Flera möjligheter är på väg att öppna sig för dig, men det händer bara om du är beredd att göra det inre arbete som krävs för att du ska kunna ta emot dem.


Ladyn: Gläds åt utvecklingen och skörda frukterna.

Skörda det du har sått och njut av frukterna av ditt arbete. Väx och utvecklas i alla delar av ditt liv.


Ladyn som de de traditionella tarotkortlekarna kallas Kejsarinnan, representerar gudinnan när hon är som mest fertil. Hon är en yppig, generös och kreativ varelse som står väldigt nära naturen eftersom det är hennes eget barn. Hon representerar den moderliga energin och hennes kärlek räcker mer än väl till alla som behöver den.

När Ladyn dyker upp i ditt liv har hon fertilitet, tillväxt och överflöd i släptåg. Alla frön du någonsin har planterat håller på att rota sig och snart får du skörda rikligt. På ett materiellt plan kan kortet signalera att du kan vara lugn för din ekonomi. Hon hjälper dig att respektera naturens gång och att komma i kontakt med dess lagar så att du har helhjärtat stöd på din väg genom livet.


Den Äldste: Nöj dig inte med nedärvda mönster. Kliv ur de snäva ramar som nedärvda familjemönster sätter kring ditt liv. Din andliga energi är långt mäktigare än arv, släktband och uppfostran.

Aboriginerna är jordens äldsta nu levande stamfolk. De lever fortfarande som jägare och samlare och deras uråldriga kultur och andlighet bottnar i tradition och i att leva i harmoni med naturen. Aboriginernas förfäder delar med sig både av sin visdom, som kan läka dig och hjälpa dig att anpassa dig till vår ständigt föränderliga värld, och av sin insikt i vad som menas med ett andligt liv.


Den Äldste är den förfader som kommer med budskap om läkande förändring. Han är en själ i en fysisk kropp som har rest bortom gränserna för det fysiska och därmed blivit ett exempel på återvunnen styrka. Han visar sig för att bekräfta att du har förmågan att gå bortom de begränsningar du har blivit ålagd. Om du har nedärvda förväntningar på dig att du ska lyckas, misslyckas, vara sorgsen eller bli sjuk måste du få veta att du är här för att skapa ditt eget liv. Det här kortet representerar personlig healing som också kommer att hela din släkt i flera led: i nutid, dåtid och framtid. Kom ihåg att det är d som bestämmer vilka utmaningar du ska anta. Och du ska veta att dina förfäder är på din sida och att de är ledsna över de problem som de eventuellt har skapat i ditt liv.


Honvargen: Släpp fram ditt inre vilddjur.

Visa din vilda sida! Ge dina talanger och önskemål fria tyglar.


Honvargen är en kraftfull shamansk själ, till hälften kvinna, till hälften varg. Hon är alfahonan som inte är rädd för att sticka ut från mängden eller, i det här fallet, från flocken. Hon är vild, fri och oförfalskad. Hon varnar dig för att hållas tillbaka av svagare flockmedlemmars begränsningar eller av andra som försöker förgöra dig för att de inte förstår sig på dina gåvor. Hennes energi är vildmarkens och det okändas, och hon sporrar dig att vara fri och obegränsad och att spränga gränser. Släpp fram din djuriska energi och ta vittring på det du behöver göra för att uttrycka ditt sanna jag.

Du håller nu på att återbördas till vildmarken. Det sker genom att du uppmuntras att återförenas med ditt vida hjärta; den del av dig som tycker om att gå över gränser och sudda ut dem. Om du har hållit igen vad gäller dina egna drömmar, så uppmanas du att börja följa dem igen. Ta hjälp av vargen i dig för att nosa upp den väg du ska gå, och låt varken fällor eller jägare stoppa dig i din jakt på frihet och utveckling. Ditt drömliv är här!

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Guest
Aug 01, 2023

Häftigt! Jag valde 4:an. för ca 1 år sedan var jag med på en shamansk trumresa och då visade sig vargen för mig, som mitt kraftdjur. Tack för påminnelsen 🙏🏼 🐺

Like
Camilla Cronwall
Camilla Cronwall
Aug 01, 2023
Replying to

Vilken fin påminnelse 😍 Tack för att du berättade 🫶🏻

Like
bottom of page