top of page

Nymåne i Lejonet

Jag vaknade i natt och kunde absolut inte somna om. Jag vände och vred på mig hur länge som helst innan jag somnade till slut. Ändå vaknade jag utvilad, vilken tur! Inte förrän i morse insåg jag varför jag hade haft svårt för att sova: det är ju nymåne idag. I Lejonets tecken eftersom det är där solen står just nu. Njut av nystarten och kanske vill du ha ett budskap från en budbärare via orakelkortleken "Änglar och förfäder"? Låt dig ledas till ett av de fyra korten här nedan.


Längst ner i detta inlägg finns en video där jag tar korten, vänder och läser delar av budskapet så scrolla om du vill titta och lyssna!

Druiden: Stå trygg

Behåll lugnet. Gör inga plötsliga förändringar. Stå stadigt i vetskapen om att du är precis där du ska vara.


Druiderna var de visa vägledare som i forma tider fanns på de brittiska öarna. De stod i nära förbund med jorden, solen och månen. Druiderna var lärda och utformade ett skriftspråk, ogham träalfabet, och de var erkänt skickliga historieberättare, poeter och hantverkare.

Eftersom du drogs till det här kortet, betyder det att du ska leta djupt inom dig och inte tappa fotfästet. Om du undrar över ditt nästa drag eller oroar dig över det som håller på att hända i ditt liv, är det dags att byta perspektiv och hitta tillbaka till en inre tillit. Ändra inga planer. Gör inget drastiskt. Ha tillit till den process som pågår och låt det som behöver hända hända innan du tar nästa steg. Tänk på träden som trots att de har kraftiga rötter fortsätter att växa och bära frukt. Ditt liv fungerar på samma sätt.


Den Knäckta Pilen: Välkomna fredens energi

Sluta att försvara dig till varje pris och gör dig beredd att räcka över fredspipan. Du är utom fara nu.


Kortet Den Knäckta Pilen är en symbol för fred. För indianerna betydde en knäckt pil att stammarna inte längre krigade utan började ingå förbund. Att du drogs till detta kortet betyder alltså att du inte längre behöver kämpa, för nu är fredens tid här. Det här är en stark symbol för harmoni, frid och samhörighet.

Om du tidigare har befunnit dig i en situation där du har känt att du måste försvara dig eller det du står för, ska du veta att nu stundar nya tider. Den Knäckta Pilen kommer med budskapet att ljusenergierna nu är på väg för att skingra mörkret i din tillvaro. Nu kan du lägga ned sköldarna och sluta att försvara dig. Från och med nu kommer din omgivning att ta hänsyn till dig och tillgodose dina behov. Du ska veta att du omgärdas av dina änglar, vägvisare och förfäder som beskyddar dig och kärleksfullt ledsagar dig framåt.


Riddaren: Var modig och ärlig

Gör det rätta, även om det inte är det enklaste. Stå upp för det du vet är rätt och sant.


Riddaren har en rustning som glänser och är trogen den krona han försvarar med sitt svärd. Han kan ses som den heliga graalens försvarare, och som sådan försvarar han även din andliga tillväxt och expansion. Oavsett om du är man eller kvinna representerar han din inre krigare. Svärdet och rustningen är bevis på hans mod och styrka, men om man tittar närmare ser man en tår som rinner nedför kinden. Den visar att han också är villig att vara sårbar och hur mycket han älskar det han är satt att beskydda.

Just nu är ”respekt” ett nyckelord. Du uppmanas att ta reda på vad som är viktigt för dig och vad du verkligen står för. Om du i din rådande situation möter motstånd, är rådet att inte tumma på integriteten utan gå din egen väg. Det kanske inte känns som om du gör snabba framsteg, men belöningen kommer att bli så mycket större. Till din hjälp omgärdas du av ljus och mod. Med det här kortet följer också rättvisa. Om du längtar efter rättvisa, ska du veta att universum jobbar för att allt ska falla på plats om du känner att du behöver försvara din andliga väg, så ta ett steg tillbaka och låt den försvara dig.


Krigaren: Var modig och stå fast.

Backa inte. Säg vad du tänker. Nöj dig inte med det näst bästa.


En krigare är en som är beredd att lära känna sig själv och göra det som krävs för att nå sitt mål. Den här krigaren representerar en stark och instinktiv kärlek – vår inre krigare; den energi vi tar till när vi behöver försvara oss själva. Om du plötsligt befinner dig i en farlig situation kommer du att göra allt du kan för att skydda dig, även om du inte skulle säga att du älskar dig själv. Det är ett exempel på stark instinktiv kärlek. Även om krigaren på kortet står i mörker, så representerar han ljuset. Vår inre krigare är skapad av ljus och när han hamnar ansikte mot ansikte med mörkret lyser han bara ännu starkare.

Kanske är du på väg att ta ett enormt steg som verkligen kommer att ge dig skjuts framåt. Om du står i begrepp att möta någon eller något du upplever som obehagligt, så ska du åkalla din inre krigare. Tveka inte. Var inte rädd. Du har den energi som krävs för att skydda dig själv, nu och för all framtid.408 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page