top of page

Nymåne och nytt astrologiskt år

Efter vårdagjämningen som är imorgon måndag den 20/3, kommer nymånen. På tisdag den 21/3 står solen och månen tillsammans och banar väg för något nytt att födas. Tillsammans med att dessutom det astrologiska året påbörjas, kan vi väl säga att det blir dubbelt så bra att manifestera något nytt. Just nu håller jag på med en djupdykning i mitt inre för att göra om och göra rätt, något som du som läste min blogg om avundsjuka fick insikt om. Om du inte har läst den så finns den på min hemsida https://www.yourwisesoul.com/post/du-ska-tro-att-du-är-något


En ny tid, nya energier. Vilket nytt vill du bjuda in i ditt liv? Jag tog fyra kort från "Änglar och förfäder" och kanske vill du ha ett visdomens ord från en eller flera hjälpare på din väg? Vilket eller vilka av de fyra korten dras du till?


De vända korten presenteras i ett nytt inlägg i nymånens energi på tisdag kl 18.23.


Du har väl inte missat att jag har bjudit in till en gemensam healingmeditation imorgon måndag den 20/3? I vårdagjämningens energi möts den som kan i etern kl 19 och den som vill kan ladda ner den inspelade meditationen från min hemsida och gärna ge en lite gåva genom en swish som energiutbyte. Du hittar meditationen här https://www.yourwisesoul.com/shop


Jag önskar dig en fortsatt fin helg och kom ihåg att energierna för det nya som väntar redan har börjat jobba med dig.

Med omtanke, Camilla

125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page