top of page

Plötsligt så hände det

Jag tycker att livet är fascinerande. Om man ser på saker som händer, kan man ofta lägga märke till att det känns som om en del är iscensatt. Pusselbitar som händer samman och till slut bildar en tydlig bild.


Jag satt en kväll och pratade med min sambo och ena dotter om livet och hur våra liv har blivit tack vare att jag en morgon följde en röst som dök upp i mitt inre. På den tiden ägnade jag mig åt nätdejting och var med på några olika sajter. En jag var med på, var katastrofalt dålig så jag hade bestämt mig för att aldrig mer logga in. Tre veckor efter att beslutet fattades, vaknade jag en morgon då jag tydligt hörde/tänkte "Jag måste logga in". Följdtanken på den blev "Konstigt att jag tänker så, jag har ju lovat mig själv att aldrig mer gå in där". Hur som helst så följde jag den första uppmaningen. Två dagar tidigare hade jag fått ett meddelande som jag besvarade så här sitter vi i vårt hus och livet vi fick.


Min dotter började fundera på sitt liv, hur det hade utvecklats tack vare att vi lämnade byn vi bodde i och istället flyttade till Malmö. Hur livet hade kunnat se om om vi inte hade flyttat. Hur vissa händelser i hennes liv har lett henne dit hon är idag och detta konstaterade hon med tacksamhet. Det var verkligen fint.


Eftersom jag har varit med om många liknande händelser då jag har fått uppmaningar eller idéer så lever jag väldigt mycket utifrån tillit i mitt liv. Att jag inte behöver fundera ut allting själv utan om jag bara är öppen och närvarande så kommer jag att veta det jag behöver veta.


Igår var en sådan dag. Hela sommarens semester har varit fylld av saker vi har gjort och det har varit intensivt, jag har kanske legat i hängmattan en timme under min långa ledighet. Det tänkte jag ändra på så jag tog med mig en bok och började läsa. Jag hade inte hunnit läsa många sidor förrän det dök upp en tanke "Jag ska ha medial kurs via zoom och det ska vara fyra deltagare". Ja men det var ju en bra idé, jag har ju undrat vad jag ska hålla för kurser till hösten. Jag släppte tanken för stunden, det var ju ingen brådska att göra något med den.


På eftermiddagen skulle jag lyssna på något på youtube och efter ungefär en kvart, började inspirationen om kursen tränga på igen så det var bara för mig att resa mig upp och börja skriva ner hur allt ska gå till. Nu är den utlagd både på min facebook och skapad på min hemsida så om du är intresserad av att lära dig mer om energier och hur det mediala fungerar, kanske detta är kursen för dig.


Läs mer genom att klicka på bilden nedan. Kanske kommer du och jag att ses snart?


Jag önskar dig en fin fortsatt augusti, njut och ha det bäst!79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page