top of page

Portalöppningens och nymånens budskap 22-23/11

Jag är otroligt glad över att ha hittat en variant av att lägga ut budskapskort. Att jag får göra det när jag känner att det finns en bra anledning i kombination med att jag har tid för att jag ska slippa stressa ihjäl mig. Det där med att ha tid just nu är egentligen en sanning med modifikation men jag gör ett val som innebär att skjuta upp saker som står på min agenda och ge plats för detta.


Varje gång jag lägger ut erbjudande om att få budskap på detta sättet på min Facebook sida, får jag en fin respons. Kända och okända namn som dyker upp tillsammans med kommentaren om vilken siffra var och en drogs till. Efter en lång paus och därmed uteblivna budskap, insåg jag när jag började igen hur roligt jag tycker att det är när vi får en närmare kontakt istället för att det bara är jag som lägger ut information hela tiden.


Om du inte har valt en siffra i samband med att jag la ut möjligheten igår, kan du göra det nu innan du läser vidare.

Innan jag presenterar de vända korten, vill jag bara kolla så du inte har missat att jag lämnar 700 kr i rabatt om du anger koden tidig2023 i samband med din anmälan till min mediala kurs med energikunskap som startar hos mig i Malmö den 7/2 2023. Det finns fortfarande platser kvar så passa på!


Här är budskapen. Jag hoppas att din vägvisare talar till dig!

Honvargen: Släpp fram ditt inre vilddjur

Visa din vilda sida! Ge dina talanger och önskemål fria tyglar.

Honvargen är en kraftfull shamansk själ, till hälften kvinna, till hälften varg. Hon är alfahonan som inte är rädd för att sticka ut från mängden eller, i det här fallet, från flocken. Hon är vild, fri och oförfalskad. Hon varnar dig för att hållas tillbaka av svagare flockmedlemmars begränsningar eller av andra som försöker förgöra dig för att de inte förstår sig på dina gåvor. Hennes energi är vildmarkens och det okändas, och hon sporrar dig att vara fri och obegränsad och att spränga gränser. Släpp fram din djuriska energi och ta vittring på det du behöver göra för att uttrycka ditt sanna jag.Skyddsängeln: Du är inte ensam

Leta efter tecken på att dina änglar och dina närmaste är nära. Kom ihåg att de jobbar hårt för att vägleda dig.


Den vita fjädern på kortet likställs ofta med ”skyddsängelns visitkort”. När du ser en vit fjäder, vare sig det är i verkligheten eller fjädern på kortet, är det dina änglar och dina förfäders andar som vill signalera att de är extra nära för att stötta dig med all kärlek de kan uppbåda. Om du har bett om hjälp i en specifik situation vet du nu att ett gudomligt ingripande är nära förestående.

Den Vise: Var hängiven och målmedveten

Var villig att göra allt du kan – och så göra det en gång till. Då blir du den allra bästa versionen av dig själv. Det här kortet är ett tecken på att du förbereder dig på att blir en stor och insiktsfull lärare. Det visar att du ska skriva ned saker för din kunskap och dina upplevelser kan förmedla otroliga insikter till andra du träffar på.


Det här kortet handlar också om att iaktta och om att bli mer medveten om vem du är och hur du fungerar. Den kunskapen kan hjälpa dig att fatta tydligare, klarare beslut.

Den vise representerar den vise som bor inom oss.Kraftdjuret Räven: Lita på dina förmågor i förändringens tid.

Var uppmärksam – nu är det nya tider.


Räven är ett anpassningsbart och härdigt djur som har en förmåga att överleva såväl i storstaden som i Arktis snölandskap. Rävar vet vad det vill säga att vara jagade. De har jagats för sin eftertraktade päls i århundraden fastän deras enda önskan har varit att överleva, så Kraftdjuret Räven kan hjälpa dig att övervinna känslan av motgång och orättvis behandling.


De rävar som bor i städer gömmer sig om dagen och ger sig ut i nattmörkret, så Räven kan också lära dig att smälta in.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page