top of page

Solförmörkelse den 8/4 2024

Ikväll kl 20.23 är det solförmörkelse. Den syns bara i Nordamerika, vi kan alltså inte se den från Sverige, men det betyder inte att vi inte kommer att känna av den. Solen är nödvändig för vår existens. Den ger jorden och allt levande här ljus och energi, kraft och liv. Därför kan en upplevelse av solförmörkelsen vara känslan av att vi förlorar vår energi, att vi blir dränerade och urlakade.


Jag vill uppmuntra dig att dra nytta av det här tillfället för det är perfekt för att göra sig av med gammalt skräp. Låt det följa med i energiförlusten och be sedan att bara det som gynnar dig ska komma med tillbaka. Det är verkligen superbra att be om att få göra en inre storrensning.


Det är månen som orsakar förmörkelsen eftersom det är den som kommer emellan jorden och solen. Solen och månen tillsammans innebär nymåne och då passar vi på att dra nytta av den också. Efter utrensningen, tar vi in det vi vill ha tillbaka och sedan tar vi ut siktet på det nya. Detta med extra kraft eftersom solen och månen befinner sig i Vädurens tecken. Detta maskulina, driftiga eldtecken som utan tvekan tar för sig.


Låt solförmörkelsen rena ditt inre och ta med sig det som hindrar dig från att komma vidare. Låt sedan nymånen hjälpa dig framåt mot det du önskar. Håll i hatten, här kan det gå undan!

Jag vill passa på och påminna om att det finns en plats kvar till min helgkurs på lördag och söndag: Plejadernas sju strålar. Jag hade ingen aning om när jag planerade in den, hur perfekt det är i tiden för att ta sig an ny information och starta en ny livscykel som innehållet i kursen hjälper till med.Jag drog fyra kort från "Änglar och förfäder". Om du vill ha ett budskap, kan du stilla dig och låta dig ledas till en eller flera av de fyra siffrorna. Rulla sedan vidare nedåt för att läsa ditt budskap. Jag önskar dig en lyckosam dag!

Med omtanke, CamillaOraklet: Invänta viktig information


Var öppen och mottaglig för information. Ta reda på fakta så att du kan göra ditt val utan att behöva göra avkall på det som är viktigt för dig.


Oraklet är sanningssägaren och insiktsbringaren. En förfader som är som din allra bästa vän – någon som kan säga precis det du behöver höra för att kunna gå vidare i livet. Här representerar hon Oraklet i Delfi, en medial prästinna i det gamla Grekland som kunde ta emot information och förutspå framtiden. Det stiger rök ur skålen hon håller i, och hennes budskap är att leta efter den information du behöver bortom det som är synligt för blotta ögat för att kunna se din situation klart.

Just nu talar änglar, förfäder och universum till dig. Håll utkik och lyssna efter viktiga dialoger, budskap och andra tecken som kan leda dig i rätt riktning. Du uppmanas nu att vänta tills du har mer information och inte göra några snabba drag, för i nuläget prioriterar du dina önskemål framför dina behov. Just nu har du faktiskt möjligheten att se allt klart – men bara om du är villig att öppna dina ögon på riktigt. Änglarna stöttar dig. Lita på dem.


Fredsbevararen: Sluta tro att du måste ha rätt


Välj frid och lycka hellre än behovet av att ha rätt. Spara din energi till det som verkligen är viktigt istället för att slösa den på att bevisa att du vet bäst.


Fredsbevararen är en klok indiankvinna som baseras på White Buffalo Woman. Hon håller i en fredspipa; symbolen för att välja fred och harmoni före krig. Hon vet hur det känns att känna sig hotad och att stå upp för det man tror på och vet är det rätta. Hon lär dig att ta den rätta vägen i varje situation, även om du känner dig pressad att fatta snabba beslut. Hon påminner dig om att du besitter förmågan att välja det rätta för alla inblandade.

Det kan vara så att du känner dig stressad och spänd just nu. Det bor en krigare i dig som vill ut och slåss för dig och visa att du har rätt. Men den uråldriga visdomen påminner om att sanningen alltid kommer fram till slut. I det här läget är det viktigare att undvika gräl och hetsiga diskussioner som du vet att du ändå kommer att förlora. Nej, styrkan ligger i att välja en väg framåt ur ett högre perspektiv. På så sätt kan du komma i kontakt med din inre röst och din intuition, vilket leder till healing för både den nuvarande situationen och den eventuella skada den har förorsakat dig. Välj fredens väg. Det är ju frid du längtar efter.


Den Kloka: Väx i din nuvarande situation


Lägg manken till. Var pålitlig och engagerad. Var öppen för visdom och insikter från de äldre och klokare.


Den Kloka symboliserar den mest insiktsfulla aspekten av gudinnan – nuckan. Nuckan har överlevt många utmaningar och bakslag i livet, och i hednatron och modern wicca representerar hon den obändiga, mediala och medvetna aspekten av gudinnan. Korpen i hennes hand representerar förmågan att övervinna de mörka stunderna och återfödas om och om igen. Hon ger dig nyckeln till visdomen som hjälper dig att överleva livets alla törnar, alltså den nedärvda visdom som redan ligger lagrad i din själ snarare än den visdom du har tillägnat dig under den här livstiden. Hon visar också hur man kan dra lärdom av de äldres erfarenheter.


Det här kortet vill uppmuntra dig att fortsätta ägna dig åt din tillväxt och utveckling inom ramen för din nuvarande situation. Ägna dig helhjärtat åt de uppgifter och projekt du har. Även om du lätt blir uttråkad eller känner dig överväldigad, så håll ut för det kommer verkligen att gynna dig i det långa loppet.


Solen: Njut av framgång och glädje


Nu öppnas dörrar för dig. Följ upp nya projekt och företagsamma idéer. Ta kontakt med den inre elden som driver dig framåt.


Solen har länge associerats med framgångens energi. Det är vårt solsystems främsta planet och när detta kortet dyker upp, visar det att framgång och ljus är i antågande. Solen lyser upp alla kontakter, den skingrar mörkret, för med sig en känsla av ungdomlighet och en inbjudan till glädje så att både ditt hjärta och din själ kan lysa.

Nu badar du i solljus. En uppsjö av möjligheter som leder till framgång virvlar omkring dig. Dina relationer känns bättre och du känner dig glad och lycklig. Om du inte befinner dig på en varm och solig plats just nu, kan du njuta av värme och glädje på andra sätt. Solenergin för med sig hälsa och vitalitet; den kan bringa livslust och värme och den uppmuntrar allt att växa. Du omges nu av expansiv energi och står inför en perfekt möjlighet att ta ett steg framåt. Om du vill ge liv åt något eller är redo att ta ett nytt steg i en existerande relation kommer Solen ed den energi du behöver.

455 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Guest
Apr 08

Hej Camilla jag drogs till kort 3 den kloka

Like
bottom of page