top of page

Vad vill du förändra i ditt liv?

Jag skrev för ett tag sedan om en ny kurs jag höll på med: Manifesting blueprint. Den handlade om hur vi alla är olika designade för hur vi får inspiration till förändring, hur förändringsprocesser ser ut och viktigast av allt är att förändring är nödvändig för att nå nya resultat. Just det där att förändra är en, tycker jag, lite trixig grej för hur vet jag vad som behöver förändras? Någon gång har jag ju skapat det som jag trodde var det bästa sättet att leva eller det bästa sättet att jobba. Det är inte lätt att veta i vilken ände man ska börja men när jag gjorde min egen manifesting blueprint läsning, fick jag hintar om hur jag fungerar och vad jag behöver göra för att komma framåt. Den gav mig också mycket bekräftelse på saker jag har gjort utan att veta varför.Ett exempel är punkten som handlar om hur jag tar mig från en vibration till en annan. När jag läste svaret, var det mycket som landade i mig.

"Du är innovatören som kan omfamna originella vibrationer. Du lånar inte från någon du ser eller känner utan för dig är det viktigt att se om det finns något nytt under solen. Originalitet och nytt är en subjektiv upplevelse men det är viktigt att du får känna att du får göra saker på ditt egna, unika sätt. Kom ihåg att det handlar om vad som är originellt för dig. Du gör dina idéer originella med dina intentioner och uppfattningar och dina handlingar tar dig dit. Du behöver hitta din egen väg och det behöver komma från inspiration, från sånt du inte har tänkt på tidigare".

De första åren som egenföretagare, hyrde jag in mig hos min lärare men där upplevde jag att jag inte fick vara jag. Det fanns så många pekpinnar som skapade känslan av att sitta fast så till slut var jag tvungen att bryta och ta mig därifrån. Nu förstår jag helt och hållet varför och denna bekräftelse gör mig ännu starkare. Att lämna var nödvändigt för att jag skulle kunna expandera och skapa nya saker.


Det räcker inte att skicka ut en tanke om något vi önskar för vi måste ta handling också. Det räcker inte att tänka att saker kommer att hända om det är meningen för varje förändring kräver att vi öppnar upp för den och tar emot. Att tänka vad du ska äta till middag kan ta 2 sekunder men att laga den 2 timmar. Somliga saker vi gör går snabbt, annat tar tid. Det är inte förrän för något år sedan som jag insåg att det var dags för mig att ändra synen på mig själv just när det gäller förändringar. Min gamla tro är att jag är konservativ och föredrar det gamla, invanda, det jag känner mig trygg med. Det är så jag är uppfostrad. Men det är inte den jag är på själsnivå för då utvecklas jag inte. Förra året skapade jag massor av nya saker och min intention med det här året är att få landa in i stabilitet med lite lugnare tempo dock utan att lägga mig i min kreativitet. Jag bär med mig min manifesting blueprint och ber mina guider att hjälpa mig framåt.


I en läsning, går jag igenom sju olika punkter/frågeställningar och berättar om hur du är skapad att agera. Informationen hämtas från den sjunde dimensionen i Akashakrönikan och den informationen ändras aldrig. Det jag också gör, är att titta på hur du är i ditt 3D jag, hur den är i linje eller avviker från 7D.


Kan detta vara något för dig? Är du redo för en förändring i ditt liv? Boka en läsning om du vill få en djupare insikt i hur du är designad för att komma framåt.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page