top of page

Vill du gå en kurs för mig?

Välkommen att boka en plats på en kurs hos mig i höst! Om du bokar din plats senast den 31/5, får du rabatt om du anger koderna till respektive kurs enlig bilden i detta inlägg.Det finns två kurser att välja mellan om du vill gå på plats hos mig:

Diplomerad andlig healer Denna kurs kan du gå för din egen skull för att få djupgående kunskap om vad healing är och hur du kan använda den. Eller så går du den för att du redan jobbar med healing eller vill börja jobba som healer.
Lära känna dina intuitionskanaler Genom teori och olika övningar, får du prova på att använda dina intuitionskanaler på olika sätt. Genom att se, veta, känna och höra. Detta är en kurs som kan ge dig en ökad förståelse för vilken eller vilka speciella förmågor du har.
Via zoom håller jag återigen min Mediala kurs med energikunskap. Kursen är för dig som vill lära dig hur energier fungerar och på vilket sätt du kan använda dem i din vardag eller om du har en tanke på att jobba medialt. Kanske gör du det redan men vill få en djupare förståelse helt enkelt.
Förutom dessa, blir det en del annat smått och gott hos mig i höst. Du hittar hela utbudet på min hemsida https://www.yourwisesoul.com/kurserSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page