top of page

Vill du ha rabattkod för att gå en kurs hos mig?

Min önskan som medium är att vara en inspiratör för andlig och personlig utveckling. Jag vill visa möjligheter och öppna upp sinnen. Ett fantastiskt sätt för mig är att hålla kurser. Till hösten 2023 kommer jag att köra inte mindre än tre kurser, två hos mig och en via zoom. Alla tre är redan schemalagda och det går att anmäla sig men jag kommer att erbjuda boka tidigt rabatt för den som vill ha ett billigare kurspris.
Rabatter till kurser, utvalda sessioner och event skickas ut genom olika nyhetsbrev. Alltså behöver du vara prenumerant på nyhetsbreven för att ta del av rabattkoderna.


Det är mycket enkelt att bli prenumerant: du bara klickar på knappen här nedan, fyller i din e-post adress och skickar in. När du gör det får du dessutom en rabattkod som ger dig 10% rabatt på din nästa enskilda session med mig.
Hoppas vi ses eller hörs någon gång!

Camilla

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page