top of page
himmel

Företagsläsning i Akashakrönikan

 

Lever du i linje med din själ och dina själsliga tillgångar?

 

I den här läsningen utgår vi från ditt dominanta energicenter och din själsgrupp och hur de verkar för dig som företagare. Vad som är bra för dig att vara observant på i ditt företagande. Är det bra för dig att göra stora förändringar på en gång eller är mindre mer lämpligt? Hur stort svängrum har du för förändringar?

Vi kommer att utgå från din ekonomiska intention för de kommande 6 månaderna i förhållande till där du befinner dig nu och utifrån den kommer jag att hämta information om vilka områden som inte är i linje med din själ så att vi kan rätta till dessa på olika sätt. En del ska göras med handling, något annat med en förändrad attityd, kanske har du samarbetspartners eller rådgivare som egentligen inte matchar dig. 

Jag går igenom ditt tjänst- och produktutbud, dina försäljnings- och marknadsföringskanaler och lär dig skillnaden mellan dessa. Behöver hemsidan justeras och hur ser det ut på sociala medier?

Detta är ett teamwork mellan dig och mig där du ger mig nulägesinformation som jag sedan jobbar med. Jag är inte expert inom alla olika områden utan kan berätta vad som behöver justeras och på vilket sätt. Jag pekar på det du inte har sett själv.

Det här ingår i grundpaketet:

  • Allt förberedande arbete inför våra samtal.

  • Samtal : Presentation av energicenter/själsgrupp (fås även skriftligt). Vi lägger basen för ditt företagande.

  • Samtal: Genomgång av hittade obalanser inklusive vilka områden vi ska jobba med och vad som behöver ändras.

  • Samtal: vi jobbar vidare med det som behöver justeras och/eller uppföljning av utförda ändringar.

 

Samtalens omfattning är 45-60 minuter vardera. Ytterligare samtal kan bokas och kostar 500 kr/25 minuter och 750 kr/45 minuter.

 

Priset för en läsning är 3 950 kr. Förskottsbetalas via faktura efter överenskommelse vid uppstart.

 

Vill du ha kontakt med mig innan du bestämmer dig eller har du redan bestämt dig? Boka en gratis tid via min bokningssida så ringer jag upp dig den tid du har bokat. Skriv i meddelanderutan av du önskar prata om. Det här arbetet bokar vi tillsammans utanför mitt bokningssystems ramar.

 

Vill du bara veta hur ditt energicenter och själsgrupp påverkar ditt företagande?

Du kan få en skriftlig rapport med den grundläggande informationen. Den kostar 1150 kr och du beställer den genom att skicka ett meddelande till mig.

 

Alla går inte att läsa för

Det går inte att få tillgång till allas Akashakrönika. Jag hör av mig om så skulle vara fallet för dig och självklart finns det då inget för dig att betala för.

Varför jobba med Akashakrönikan?

I Akashakrönikan finns våra liv inskrivna. Allt vi har varit med om, allt vi har lärt oss och även det som kan ha hängt upp sig på vägen i form av blockeringar och begränsningar. 

Den delen av Akashakrönikan jag läser i finns i den femte dimensionen och det är den vibrationen som vi drar nytta av i vårt jordsliga tredje-  och fjärdedimensionella liv. Den femte dimensionen ligger bortom vårt ego och våra tankar. Vår tro och våra föreställningar kring oss själva som ofta håller oss tillbaka och begränsar oss i våra liv.

bottom of page