top of page
Violet Stars

Var med på en kurs eller annan gruppaktivitet
Jag tycker att det är otroligt roligt att jobba med grupper på olika sätt. 

Klicka på respektive rubrik för att läsa mer!

Ljus lutning

Healingkväll

Välkommen att vara med på en läkande och transformerande upplevelse torsdagen den 16/5 kl 18.30-20. 

I healingcirkeln skapas magi!

Budskap, meditation & fika

Den här kvällen förmedlas budskapen från kort som deltagarna själva drar, vi mediterar tillsammans och avslutar med fika då vi pratar om kvällens upplevelser.

Onsdagen den 29/5 kl 18-20.30

Helgkurs - Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en helg då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar, våra vilande DNA strängar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Lördag 21/9 & söndag 22/9

Kurs - Själen och din utveckling

Välkommen att vara med på en kurs för att ge dig möjlighet att se dig själv som människa men framför allt för att förstå dig själv och lära känna dig själv på själsnivå. Detta kommer även att hjälpa dig att förstå dina medmänniskor och våra olika livsval och prövningar.


Kursstart tisdagen den 5/3 2024.

Kurs - Lär känna dina intuitionskanaler

De olika intuitionskanalerna är: se (klarseende), känna (klarkännande), veta (klarvetande) och höra (klarhörande). Genom olika övningar, kommer du att få utforska de olika delarna och du kommer också att få etablera kontakt med din guide om du inte redan har en.
 
Kursstart framflyttad på obestämd tid

Workshop - Mitt magiska år 2025

 Välkommen att vara med på en dag för att avsluta 2024 och välkomna 2025. Vi kommer att jobba med olika kraftfulla verktyg för att du lättare ska komma vidare samt attrahera in det du önskar av det nya året. 

Söndagen den ?/1

Föreläsning med Billy Persson - Fyra hus i drömvärlden

Välkommen att vara med på en spännande föreläsning då Billy tar dig in i drömmarnas fascinerande värld.


Tisdagen den 7/5 kl 19-21 - Fullbokad!
Onsdagen den 12/6 kl 19-21

Workshop - Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en dag då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Söndagen den 18/8

Medial kurs med energikunskap

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på det mediala och vill få kunskap om hur du kan utveckla din medialitet med hjälp av energikunskapen jag lär ut.

Nästa kursstart blir hösten 2024. Gå till kursens sida och gör en intresseanmälan om du vill få ett mail när kursen är schemalagd.

Medial kurs med energikunskap via zoom

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på det mediala och vill få kunskap om hur du kan utveckla din medialitet med hjälp av energikunskapen jag lär ut. Låt dig ta  plats och utvecklas i en liten grupp på max 4 deltagare.
 
Skicka ett mail till mig om du är intresserad av denna kurs så startar jag när jag har fått ihop en grupp.

Kurs i andlig healing

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om hur energier fungerar, heala dina nära och kära, platser osv eller jobba som healer.
 
Kursstarten var den 31/8 2023.

Ljus lutning

Vem vänder jag mig till?

Hur gör jag?

Vad har du att vinna?

Det är olika beroende på vad jag ska hjälpa dig med. Min grundtrygghet är mitt samarbete med mina guider. De kommunicerar med mig på olika sätt eftersom jag både är klarseende, klarhörande, klarkännande och klarvetande. Jag använder alla mina intuitionskanaler.

Jag vänder mig till dig med ett öppet sinne, som vill förstå livet och utvecklas med livet oavsett om du kommer för en enskild konsultation, kurs eller annat evenemang i grupp.

Genom förståelse kring varför vi är här och hur vi både utmanar och lär av varandra så kan du skapa din egen trygga plattform att stå på för att vara den du är här för att vara.

bottom of page