top of page
Violet Stars

Var med på en kurs eller annan gruppaktivitet
Jag tycker att det är otroligt roligt att jobba med grupper på olika sätt. 

Klicka på respektive rubrik för att läsa mer!

scen

Budskap & andliga samtal
 
Jag börjar med att  förmedla ett budskap till var och en som kommer. Efteråt fikar vi och pratar om det vi känner för. Söndagen den 10/12 2023 kl 14.​

Välkommen att vara med på en stund i gemenskap.
Fullbokad!

Kurs - Själen och din utveckling

Välkommen att vara med på en kurs för att ge dig möjlighet att se dig själv som människa men framför allt för att förstå dig själv och lära känna dig själv på själsnivå. Detta kommer även att hjälpa dig att förstå dina medmänniskor och våra olika livsval och prövningar.

Kurs - Lär känna dina intuitionskanaler

De olika intuitionskanalerna är: se (klarseende), känna (klarkännande), veta (klarvetande) och höra (klarhörande). Genom olika övningar, kommer du att få utforska de olika delarna och du kommer också att få etablera kontakt med din guide om du inte redan har en.
 
5 tisdagar med start den 5/3 2024.

Helgkurs - Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en dag då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Helgen den 13 & 14/4.

Medial kurs med energikunskap

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på det mediala och vill få kunskap om hur du kan utveckla din medialitet med hjälp av energikunskapen jag lär ut.
Nästa kursstart blir 2024.

Healingkväll

Möt julen i harmoni och balans. Välkommen att vara med på en läkande och transformerande upplevelse tisdagen den 19/12 2023 kl 18-20. Denna gången med fika.

I healingcirkeln skapas magi!

Workshop - Mitt kraftfulla år 2024

 Välkommen att vara med på en dag för att avsluta 2023 och välkomna 2024. Vi kommer att jobba med olika kraftfulla verktyg för att du lättare ska komma vidare samt attrahera in det du önskar av det nya året. 

Söndagen den 14/1

Workshop - Plejadernas sju strålar

Välkommen att vara med på en dag då vi kommer att jobba med Plejadernas sju strålar och förlorad kunskap från Lemurien och Atlantis fall.

Söndagen den 3/3 och fredagen den 8/3.

Medial kurs med energikunskap via zoom

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på det mediala och vill få kunskap om hur du kan utveckla din medialitet med hjälp av energikunskapen jag lär ut. Låt dig ta  plats och utvecklas i en liten grupp på max 4 deltagare.
 
Skicka ett mail till mig om du är intresserad av denna kurs så startar jag när jag har fått ihop en grupp.

Kurs i andlig healing

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om hur energier fungerar, heala dina nära och kära, platser osv eller jobba som healer.
 
Kursstarten var den 31/8 2023.

Himalaya

Vem vänder jag mig till?

Hur gör jag?

Vad har du att vinna?

Jag vänder mig till dig med ett öppet sinne, som vill förstå livet och utvecklas med livet oavsett om du kommer för en enskild konsultation, kurs eller annat evenemang i grupp.

Genom förståelse kring varför vi är här och hur vi både utmanar och lär av varandra så kan du skapa din egen trygga plattform att stå på för att vara den du är här för att vara.

Det är olika beroende på vad jag ska hjälpa dig med. Min grundtrygghet är mitt samarbete med mina guider. De kommunicerar med mig på olika sätt eftersom jag både är klarseende, klarhörande, klarkännande och klarvetande. Jag använder alla mina intuitionskanaler.

bottom of page