Vem vänder jag mig till?

Hur gör jag?

Vad har du att vinna?

Jag vänder mig till dig med ett öppet sinne som vill förstå livet och utvecklas med livet oavsett om du kommer för en enskild konsultation, kurs eller annat evenemang i grupp.

Genom förståelse kring varför vi är här och hur vi både utmanar och lär av varandra så kan du skapa din egen trygga plattform att stå på för att vara den du är här för att vara.

Det är olika beroende på vad jag ska hjälpa dig med. Min grundtrygghet är mitt samarbete med mina guider. De kommunicerar med mig på olika sätt eftersom jag både är klarseende, klarhörande, klarkännande och klarvetande. Jag använder alla mina intuitionskanaler.

Det här är jag

Jag 26 feb 2022.jpg

När jag var ungefär 5 år gick jag på kyrkans barntimme där de berättade att Jesus kom från Gud. Jag gick hem till min mamma och frågade varifrån Gud kom. Hon visste inte det utan sa att jag skulle fråga nästa gång men jag vågade inte. Det var tur för nu har jag fått skapa mitt eget svar utifrån mitt eget synsätt: Vi alla är en del av skapelsen. Vi alla har fått vår plats på jorden för att hjälpa själen att växa och därmed höja medvetandet på jorden.

Jag kommer ihåg att jag som ung tänkte att det var omöjligt att vi bara är här en gång och sedan är det över. Människors olikheter  kan omöjligt skapas för bara ett liv, det måste finnas något mer.

När jag var liten så såg jag andra dimensioner med mina fysiska ögon och jag hörde men rädslan för detta gjorde att jag stängde ner förmågorna. Jag vet att jag skulle kunna öppna upp detta igen om jag vill, men jag vill inte. För mig räcker det att se det som är i det fysiska, resten kan jag uppleva i mitt inre.

Jag brukar säga att jag är maskiningenjören som bytte väg "mitt i livet". Omständigheter gjorde att jag gick in i väggen 2011, en otrolig smäll så hård att jag inte kunde gå tillbaka till mitt gamla jag och mitt gamla liv.

En nödvändighet för att överleva. Längtan tillbaka till mitt arbete som utesäljare och stålet jag sålde har periodvis varit stor. Jag har haft svårt att släppa företaget jag jobbade för alla mina yrkesverksamma år.

Så här är jag nu med ett etablerat eget företag sedan 2015 och jag vet att det är här jag skulle hamna. Jag vet att detta är syftet med mitt liv, att hjälpa människor att växa och utvecklas, att se sig själva och sina tillgångar. Att som tonåring förstå att mobbingen var en del av de lärdomar jag skulle gå igenom dels för att lära mig ödmjukhet men också tydliggöra att alla ska få vara precis som de är och att det inte finns en form som gör att alla kan bli likadana. Det är något jag kraftfullt bär med mig när jag ser hur vårt samhälle är skapat där alla ska stöpas i samma form. Ett överaktivt barn säger vi har ADHD och det barnet ska medicineras för att passa in istället för att anpassa förutsättningarna så att barnet kan fungera. Kanske går det inte att göra så för alla men det är i den änden vi måste börja.

Ett annat kännetecken för mig är att jag är en troende skeptiker. Trots  att jag har hållit på med det mediala i många år och trots att jag har haft mängder med upplevelser så kan jag fortfarande bli fascinerad över att det fungerar. Hur jag kan veta allt jag vet, hur jag kan beskriva människor som inte längre är här på jorden, hur jag kan beskriva människor jag möter så att de känner igen sig, hur jag kan veta vad som pågår i en annan människas liv.

Med min ständiga följeslagare skeptikern så tar jag aldrig något för givet och jag köper inte heller vad som helst rakt av. Jag har lärt mig att allt är energi, all energi vibrerar olika och betyder olika saker, allt är information. Det är genom denna kunskap och förståelse jag jobbar och det är utifrån detta jag även lär ut. Går man en kurs hos mig så får man mycket teori för att man verkligen ska förstå hur naturligt medialitet egentligen är och med den kunskapen så ökar både förmågan att uppleva saker men också förståelsen för att detta är på riktigt.

Jag är nyfiken och vill hela tiden lära mig mer, veta mer och ju mer jag lär mig desto mer inser jag vad det finns att lära. Jag har sedan 2011 genomgått många olika kurser och om du vill veta vilka så får du följa länken här till en egen sida 

Natt scen

Camilla Nilsson

Möllebogatan 13

212 32 MALMÖ

Kontaktuppgifter

Telefon: 076-009 19 94

Skicka ett meddelande om du undrar något!

Tack för ditt meddelande! Jag svarar så fort jag har möjlighet. Ha en bra dag!