top of page
Bubbles

Medial kurs med energikunskap

Den här kursen kan förändra ditt liv på olika sätt. Den har ett högt transformativt värde vilket innebär att du utvecklas och tar kliv framåt både i din andliga och personliga utveckling. Du får värdefulla verktyg att använda dig av i livets olika tillfällen för att göra din vandring här på jorden lite lättare.

 

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla din intuition, att lyssna på din inre vägledning och få en djupgående kunskap om vilka möjligheter du har att använda dig av energier. Vad du kan åstadkomma bara genom att ha en intention med ditt energiarbete. Tiden tillsammans är fylld av olika upplevelser och samtal för din expansion. Inga förkunskaper krävs och det enda du behöver ta med dig är ett öppet sinne.

Jag utgår från att allt är energier och vibrationer och under året föreläser jag om detta på olika sätt och mycket av detta utforskar vi sedan genom meditation. Den egna, inre upplevelsen är den bästa enligt min mening. Vi kommer att jobba parvis vid en del tillfällen och någon gång tillsammans i hela gruppen. Jag tycker om att involvera alla och att samtala och reflektera för att på det sättet lägga en grund till att förstå hur energier och därmed din egen medialitet fungerar på riktigt.

Delar av kursinnehållet

Du kommer att få lära dig:
* arbeta med din guide
* symboler och symboltolkning
* hur energier påverkar oss och vilka avtryck de kan göra

* ta kontakt med änglarna, gudinnorna och uppstigna mästare
* förstå vikten av att jobba med sig själv för att kunna vägleda andra
* göra övningar där du lär dig uttrycka dig i både tal och skrift
* livsvägen, spådomar och hur våra känslor kan påverka våra val
* kanalisera
* ta kontakt med anhöriga på andra sidan på olika sätt
* annat smått och gott som kommer att dyka upp på vägen

 

Upplägg

Vi träffas tre timmar vid tio tillfällen, cirka en gång per månad. Fika ingår vid varje tillfälle. Gruppen består av minst 4 max 7 deltagare. Du får kursintyg efter avslutad kurs.


Förutom detta, har kursdeltagarna en egen grupp på Facebook där kursdeltagarna kan dela med sig av sina upplevelser, där jag delar läxa ibland, där man kan ställa frågor och annat smått och gott.

Om du får förhinder att närvara vid något tillfälle så löser jag det genom att spela in teoriavsnittet så att du kan titta eller lyssna i efterhand.

Vi träffas tisdagar med start den 20/8. Övriga datum 2024 är: 3/9, 1/10, 15/10, 12/11, 10/12. 2025: 21/1, 18/2, 18/3 och 15/4.

Tid: kl 17.30-20.30

Kursavgift: 7400 kr. Delbetalning ok, se nedan.

Anmälningsavgiften,1100 kr, ingår i kursavgiften och betalas i samband med att formell kursinbjudan skickas ut några veckor före kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas ej.  Resterande belopp faktureras så att du som önskar kan delbetala med slutbetalning i mitten av februari.

Erlagd kursavgift återbetalas endast vid speciella omständigheter.

Bakgrund

För några år sedan, serverade min dåvarande guide min första mediala kurs till mig. Den fick namnet medial kurs/workshop och jag har under åren haft många deltagare till den. Så många att det skapades två uppföljande kurser så att de som var intresserade skulle kunna fortsätta att utvecklas. I början på sommaren 2019 sa min nuvarande guide att jag hade utvecklats så mycket sedan den första kursen skapades, att det nu är tid för något nytt. Jag har sett den nya kursen och jag vet att syftet är att den ska vara på en nivå som möter den nya tiden.

Så vad innebär då den nya tiden? Jo, att jobba med energier och frekvenser på ett nytt sätt. Att förstå att de anhöriga, änglarna och mästarna kommer från olika dimensioner och att vi kan lära oss att jobba med deras olika egenskaper och energier. Jag är skolad till att samarbeta med min guide och det har jag alltid i grunden men efter hand som jag har öppnat upp för att kanalisera, har andra högre energier kommit till mig som har hjälpt mig i min medvetandehöjning. Jag möter många som är empater, högkänsliga och som behöver hjälp med att definiera sin uppstigningsprocess och därför anser jag att energikunskap är ett viktigt ämne att ha med i utbildningen.

bottom of page