Medial kurs med energikunskap

Den här kursen vänder sig till dig som vill utveckla din intuition, att lyssna på din inre vägledning, och få en djupgående kunskap om vilka möjligheter du har att använda dig av energier och vad du kan åstadkomma bara genom att ha en intention med ditt energiarbete. Tiden tillsammans är fylld av olika upplevelser för din expansion samt andliga och personliga utveckling. Inga förkunskaper krävs och det enda du behöver ta med dig är ett öppet sinne.

Ny kursstart 7 februari 2023, fler datum kommer inom kort.

Bakgrund

För några år sedan, serverade min dåvarande guide min första mediala kurs till mig. Den fick namnet medial kurs/workshop och jag har under åren haft många deltagare till den. Så många att det skapades två uppföljande kurser så att de som var intresserade skulle kunna fortsätta att utvecklas. I början på sommaren 2019 sa min nuvarande guide att jag hade utvecklats så mycket sedan den första kursen skapades, att det nu är tid för något nytt. Jag har sett den nya kursen och jag vet att syftet är att den ska vara på en nivå som möter den nya tiden.

Så vad innebär då den nya tiden? Jo, att jobba med energier och frekvenser på ett nytt sätt. Att förstå att de anhöriga, änglarna och mästarna kommer från olika dimensioner och att vi kan lära oss att jobba med deras olika egenskaper och energier. Jag är skolad till att samarbeta med min guide och det har jag alltid i grunden men efter hand som jag har öppnat upp för att kanalisera, har andra högre energier kommit till mig som har hjälpt mig i min medvetandehöjning. Jag möter många som är empater, högkänsliga och som behöver hjälp med att definiera sin uppstigningsprocess och därför anser jag att energikunskap är ett viktigt ämne att ha med i utbildningen.

Delar av kursinnehållet

Du kommer att få lära dig:
* arbeta med din guide
* symboler och symboltolkning
* hur energier påverkar oss och vilka avtryck de kan göra
* ta kontakt med nära och kära på andra sidan
* vad energi- och medvetandehöjning innebär (uppstigningsprocessen)
* ta kontakt med änglarna, gudinnorna och uppstigna mästare
* förstå vikten av att jobba med sig själv för att kunna vägleda andra
* göra övningar där du lär dig uttrycka dig i både tal och skrift
* livsvägen, spådomar och hur våra känslor kan påverka våra val
* kanalisera
* annat smått och gott som kommer att dyka upp på vägen

 

Upplägg

Vi träffas tre timmar vid tio tillfällen, cirka en gång per månad. Fika ingår vid varje tillfälle. Gruppen består av minst 4 max 7 deltagare. Kursintyg efter avslutad kurs.


Förutom detta, har kursdeltagarna en egen grupp på facebook där kursdeltagarna delar med sig av sina upplevelser, där jag delar intressanta länkar, där man kan ställa frågor och annat smått och gott.

Om du får förhinder att närvara vid något tillfälle så löser jag det genom att antingen spela in teoriavsnittet eller att du är med via zoom.

Tid: kl 17.30-20.30

Kursavgift: 7400 kr, 6900 om du bokar din plats senast den 31/10.

Anmälningsavgift 900 kr, betalas i samband med att formell kursinbjudan skickas ut i januari.  Resterande belopp faktureras så du som önskar kan delbetala med slutbetalning i samband med sjunde träffen.

Erlagd kursavgift återbetalas endast vid speciella omständigheter.

Boka din plats via min bokningssida https://www.yourwisesoul.com/book-online?category=8627df71-3b77-4e3f-9b52-d67f205eb529

Följande datum gäller för gruppen som startade i  mars 2022

Våren 2022

Torsdagar kl 17.30-20.30 följande datum: 10/3, 7/4, 5/5, 19/5 och 9/6

Hösten 2022

Torsdagar kl 17.30-20.30 följande datum: 25/8, 22/9, 20/10, 17/11 och 1/12

Undrar du något? Klicka på knappen så kommer du till ett meddelandeformulär