top of page

Medial kurs med energikunskap

Den här kursen kan förändra ditt liv på olika sätt. Den har ett högt transformativt värde vilket innebär att du utvecklas och tar kliv framåt både för din andliga och personliga utveckling. Du får värdefulla verktyg att använda dig av i livets olika tillfällen för att göra din vandring här på jorden lite lättare.

 

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla din intuition, att lyssna på din inre vägledning och få en djupgående kunskap om vilka möjligheter du har att använda dig av energier. Vad du kan åstadkomma bara genom att ha en intention med ditt energiarbete. Tiden tillsammans är fylld av olika upplevelser och samtal för din expansion. Inga förkunskaper krävs och det enda du behöver ta med dig är ett öppet sinne.

Nästa kursstart är tisdagen den 7 februari 2023 och följs av följande tisdagar: 7/3, 21/3, 18/4, 16/5, 22/8, 19/9, 17/10, 14/11, kursavslutning med kursintyg den 5/12.

Bakgrund

För några år sedan, serverade min dåvarande guide min första mediala kurs till mig. Den fick namnet medial kurs/workshop och jag har under åren haft många deltagare till den. Så många att det skapades två uppföljande kurser så att de som var intresserade skulle kunna fortsätta att utvecklas. I början på sommaren 2019 sa min nuvarande guide att jag hade utvecklats så mycket sedan den första kursen skapades, att det nu är tid för något nytt. Jag har sett den nya kursen och jag vet att syftet är att den ska vara på en nivå som möter den nya tiden.

Så vad innebär då den nya tiden? Jo, att jobba med energier och frekvenser på ett nytt sätt. Att förstå att de anhöriga, änglarna och mästarna kommer från olika dimensioner och att vi kan lära oss att jobba med deras olika egenskaper och energier. Jag är skolad till att samarbeta med min guide och det har jag alltid i grunden men efter hand som jag har öppnat upp för att kanalisera, har andra högre energier kommit till mig som har hjälpt mig i min medvetandehöjning. Jag möter många som är empater, högkänsliga och som behöver hjälp med att definiera sin uppstigningsprocess och därför anser jag att energikunskap är ett viktigt ämne att ha med i utbildningen.

Delar av kursinnehållet

Du kommer att få lära dig:
* arbeta med din guide
* symboler och symboltolkning
* hur energier påverkar oss och vilka avtryck de kan göra
* ta kontakt med nära och kära på andra sidan
* vad energi- och medvetandehöjning innebär (uppstigningsprocessen)
* ta kontakt med änglarna, gudinnorna och uppstigna mästare
* förstå vikten av att jobba med sig själv för att kunna vägleda andra
* göra övningar där du lär dig uttrycka dig i både tal och skrift
* livsvägen, spådomar och hur våra känslor kan påverka våra val
* kanalisera
* annat smått och gott som kommer att dyka upp på vägen

 

Upplägg

Vi träffas tre timmar vid tio tillfällen, cirka en gång per månad. Fika ingår vid varje tillfälle. Gruppen består av minst 4 max 7 deltagare. Kursintyg efter avslutad kurs.


Förutom detta, har kursdeltagarna en egen grupp på facebook där kursdeltagarna delar med sig av sina upplevelser, där jag delar intressanta länkar, där man kan ställa frågor och annat smått och gott.

Om du får förhinder att närvara vid något tillfälle så löser jag det genom att antingen spela in teoriavsnittet eller att du är med via zoom.

Tid: kl 17.30-20.30

Kursavgift: 7400 kr. Delbetalning ok, se nedan.

Första inbetalningen av kursavgiften är minst 900 kr och betalas i samband med att formell kursinbjudan skickas ut.  Resterande belopp faktureras så du som önskar kan delbetala med slutbetalning i mitten av september.

Erlagd kursavgift återbetalas endast vid speciella omständigheter.

Följande datum gäller för gruppen som startar i februari 2022

Våren 2023

Tisdagar kl 17.30-20.30 följande datum: 7/2, 7/3,  21/3, 18/4 och 16/5

Hösten 2023

Tisdagar kl 17.30-20.30 följande datum: 22/8, 19/9, 17/10, 14/11 och 5/12

Undrar du något? Klicka på knappen så kommer du till ett meddelandeformulär 

bottom of page