top of page
abstrakta Lights

Athinas blue ray activation

Athinas Blue Ray Activation aktiverar dina 12 chakran, sju i kroppen och fem utanför. Dina chakran renas och öppnas upp så du kommer i bättre kontakt med ditt högre jag och andra dimensioner. Kroppens och själens självläkningscentraler aktiveras.

När vi aktiverar våra 12 chakran och gör denna behandling så börjar vi även återskapa våra DNA-strängar. Vi människor har 12 DNA-strängar men enbart två är intakta och 10 ligger vilande, även kallat skräp DNA av vetenskapen. Alla dessa tio, vilande DNA-strängar har en uppgift och när denna behandling utförs så börjar dessa DNA-strängar återskapas och kopplas ihop med ditt stjärnchakra och det gör att du aktiverar kristallenergi och ditt högre medvetande för att lättare leva i 5D.

 

Detta är en behandling som kan förändra liv och som man bara gör en gång men man kan komma tillbaka för att stärka kontakten genom den speciellt framtagna meditationen som ingår i behandlingen. 

 

När jag var på den första kursen, Athinas blue ray healing, 2019, talade en röst till mig på engelska efter första kursdagen. Den sa:

There are seven beams. The beam of cleansing, restoration, healing, upgrading, goddess, DNA activation and light.

Som jag ser det, blir DNA strängarna uppväckta från sin vila men uppvaknandet sker steg för steg i en takt som vi kan hantera. Det är ju stora saker inom oss som väcks och jag tror att vi behöver leva i någon form av öppenhet till att förändra vårt medvetande, vår syn på olika saker för att utveckling ska kunna ske. Till hjälp har vi chakrasystemet och framför allt de fem utanför vår kropp som innehåller vår själs högre kunskap, den kunskap vi kan använda oss av för att leva i vår fulla potential och utvecklas vidare.

Varje chakra i vår kropp är under ständig förändring och utmanas av livet. Dem tror jag att man mår bra av att hålla koll på för att inga obalanser ska uppstå och bli bestående. Vi har ju alla våra "svaga" punkter tänker jag och det är dessa vi får ha lite extra koll på. Det är lätt hänt att till exempel något sätter sig i halschakrat för att man låter bli att uttrycka sig. Ju mer vi jobbar med oss själva, låter livet flöda, desto mer flödar livsenergin i vårt chakrasystem och desto lättare blir det för DNA strängarna att återskapas. 

Varför en Blue Ray Aktivering?

Just nu genomgår Jorden och dess invånare en uppgradering eftersom vi färdas in i fotonbältet där energier och frekvenser är högre. Genom att vi aktiverar de tio vilande DNA-strängarna och våra chakran, även de fem som är utanför kroppen, så hjälper man sig själv att lättare följa med i den transformationen. Var och en gör det i sin takt och under denna aktivering skapas möjligheter för dig att utvecklas och bli den du i din sanna essens är.

Det innebär för dig att du kan komma bättre i kontakt med andra dimensioner då du öppnar upp dig och blir mer tydlig som både mottagare och sändare. 

Minnet, fokus och flödet blir bättre då vi öppnar upp och lever med Universum på ett helt annat plan.

 

När du kommer till mig

Jag börjar med att berätta om behandlingen så att du kan känna dig trygg i det som sker. 

 

Hur det går till

Du får ligga på britsen och jag leder dig i en meditation så du får en egen upplevelse samtidigt som jag jobbar med de blå strålarna från Plejaderna för att rensa, återställa, heala, uppgradera, aktivera DNA, tillföra ljus och gudinneenergi. Dessa och mitt healingteam är så kraftfulla. Vi pratar om din upplevelse efteråt och eftersom jag har lite kunskap om planeterna i vårt solsystem och vårt stjärnursprung så är det möjligt att jag kan svara på dina frågor. Allt som allt tar en behandling ca 45 minuter.

 

På distans

Det går att göra denna aktivering på distans också. Det som behövs då är en telefonlinje så att jag kan leda dig i meditationen och jag jobbar samtidigt med energierna. Energierna jobbar kraftfullt i dig även på distans.

 

Hur lång tid tar det innan man känner skillnad?

När vi öppnar upp för dessa energier så påbörjas förändringsprocessen. Somliga kan uppleva att något händer direkt men det kan ta tre till sex månader innan man märker något och det beror på att vissa förändringar tar tid. DNA-strängarna blir inte återställda på ett kick, ett förändrat sätt att vara och tänka tar ofta också tid att märka av för kroppen och vår hjärna är fortfarande ganska tröga när det gäller förändringar.


Du får en inspelad version av meditationen skickad till dig efter vår session. Det innebär att du kan lyssna på meditationen själv hur många gånger som helst efteråt.

Denna metod är framtagen av Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt som också är den jag har gått kursen för.

Reflektioner från några som gjort denna aktivering hos mig

Den här meditationen har förändrat mitt liv. Den har fått mig att se på mig själv som jag aldrig kunnat förut och detta har öppnat nya möjligheter för mig. Ingenting är som förut och det känns helt fantastiskt. Jag är så tacksam.

Jag har hela mitt liv letat efter vad som är meningen med mitt liv.  Jag har då letat i det yttre; en uppgift att tjäna andra.  När jag kom hem efter att ha gjort aktiveringen, hade jag direkt känslan att mitt liv har en mening men kunde inte fånga vad. Men nu har jag fångat vad. Det handlar om mig själv och relation till min själ och utvecklingen jag gör. Min utveckling sker i mötet med omvärlden. Tack för allt.

Jag har gått olika andliga utbildningar i flera år men hela tiden haft en känsla av att jag har saknat något. Aktiveringen gav mig en känsla av att ha hittat det jag har sökt.

bottom of page