top of page
abstrakta Lights

Athinas blue ray healing

Denna healingmetod har blivit kanaliserad av Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och efter att hon har arbetat med den i ett par år så blev det dags att lära ut den vidare. Athina är gudinnan Athena och blue ray är de blå strålarna från Plejaderna. Plejaderna är det stjärnursprung som jag kom i kontakt med först för flera år sedan.

Skillnaden mellan andlig healing och Athinas Blue Ray Healing

I andlig healing arbetar jag med att få ge healing till de delar som behöver healas: fysiskt, mentalt, känslomässigt eller själsligt. Det som ska ske sker helt enkelt för jag  och du som tar emot låter energin flöda fritt.  I Athinas Blue Ray Healing riktar man in sig på chakrasystemet och att släppa karmiskt skräp vilket kan vara tankar och beteenden som stör dig på din väg. Våra chakran är som energihjul och dessa vill vi ha i balans. Vi vill att de ska snurra i sin egen frekvens och inte störas att det vi belastar dem med från livet för då uppstår det vi brukar kalla för blockeringar.

En annan sak som skiljer Athinas Blue Ray Healing från Andlig healing är energin som jag också använder är att istället för att kanalisera universums vita ljus och överflöd så kanaliserar jag de blå strålarna från Plejaderna. De är väldigt starka och högt vibrerande. De olika strålarna fyller olika funktioner, har olika frekvenser, men det sköter sig självt och är ingenting som jag påverkar. Jag är bara verktyget som vanligt. 

När du kommer till mig

Jag börjar med att berätta om healingen så att du bara kan slappna av under tiden som jag jobbar med dig. Under behandlingen ligger du på britsen, slappnar av, njuter av energierna och lyssnar på musiken.

Personligt möte eller på distans

Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska kunna få healing av mig. Det som kallas distanshealing fungerar alldeles utmärkt. Det har jag förstått eftersom jag har många nöjda, återkommande klienter. Det är klart att det inte blir exakt samma sak eftersom vi inte träffas, pratar och upplever varandra fysiskt men som sagt healingen når fram ändå. Det spelar ingen roll om du är två mil bort eller på andra sidan jordklotet.

Om du bokar distanshealing så skickar jag på överenskommen tidpunkt och efteråt

 

skickar jag ett mail till dig där jag bekräftar att jag har gjort mitt jobb och skriver lite kort 

 

vad jag upplevde.

Denna metod fungerar precis som all annan healing. Du släpper taget om precis så mycket som du klarar just nu. Det är ingen manipulation som går in och blåser hela systemet utan bit för bit plockas bort men enligt min upplevelse ändå tillräckligt mycket för att man ska märka skillnad.

 

Har du svårt för att veta vilken healingmetod du ska välja?

Om du är tveksam gällande vilken healingmetod du ska välja av de fyra jag jobbar med: Andlig healing, Golden spiral healing, Athinas Blue Ray Healing eller Nefertiti kosmisk healing® så kan du som bokar fysiskt besök ta upp frågan med mig när du kommer. Boka den du tror att du vill ta emot så ändrar vi om det behövs.

bottom of page