top of page
Virvla runt

Aurateckning

Vi har alla ett energifält runt omkring oss. Detta energifält lagrar information om oss. Alla tankar vi någonsin tänkt, alla känslor vi någonsin känt, alla liv vi levt. Allt är inte aktivt för då hade vi gått under av informationsflödet men mycket finns att hämta.

Jag ritar auran, energifältet,  i olika lager där varje färg har olika betydelse, vanligtvis är det sex färger jag ritar.  Sedan berättar jag för dig och skriver mina tolkningar för varje färg på teckningen, detta för att du ska slippa komma ihåg allt som sägs. Det blir mina minnesanteckningar till dig. Innan vi avslutar skriver jag alltid ett sammanfattande budskap som jag kanaliserar ner till dig.

Jag ritar din aura som visar nuläget, dagsauran. Den ger information om vad som pågår hos dig, vad du jobbar med just nu och vad som behöver lyftas upp. Det kan handla om förståelse för olika saker som händer och liksom vid en andlig vägledning, kan jag be min guide om råd för situationen. Ofta handlar det om att lyfta fram positiva energier och hur du kan dra nytta av dessa. Ibland jobbar de i det tysta, de är så finstämda att de kan vara svåra att fånga känslomässigt. Auran kan också avslöja hur det står till med din egen energitillgång just nu, om du är laddad eller trött. Ibland kan även anhöriga på andra sidan ge sig till känna när jag ritar denna auran.

Jag är fantastiskt glad över att ha lärt mig göra aurateckningar för det gör min arbete lite mer konkret. Det blir mer än "bara" ord och du får med dig ett minne hem.

bottom of page